Zagrodowy pies polski Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Trzymam kciuki i też poproszę o nr konta. Chociaż w taki sposób będę mogla pomóc Flipperkowi. Jesteście wspaniałe. W przyszłości jeżeli też będzie potrzebny transport w okolicach Warszawy to chętnie pomogę, mam klatę dla dużych psów. 2 Quote
kinga_kinga7 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Przed chwilą, Zagrodowy pies polski napisał: Trzymam kciuki i też poproszę o nr konta. Chociaż w taki sposób będę mogla pomóc Flipperkowi. Jesteście wspaniałe. W przyszłości jeżeli też będzie potrzebny transport w okolicach Warszawy to chętnie pomogę, mam klatę dla dużych psów. Dziękujemy ślicznie za pomoc w imieniu chłopaka ! :) Quote
Anula Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą. Quote
Bogusik Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 3 minuty temu, Anula napisał: Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą. Super! Możemy wreszcie trochę odetchnąć po pełnym napięcia dniu! :) Patrycja to wspaniała osoba i tyle robi dobrego przewożąc zwierzaki :) Jestem pełna podziwu dla niej,bo nie straszne są dla niej odległości,warunki pogodowe i jazda nocą.Szerokiej drogi życzę i bezpiecznego powrotu do domu! Quote
kinga_kinga7 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 10 minut temu, Anula napisał: Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą. Ufff świetnie ! Czekamy na dalsze relacje, ciekawa jeste bardzo reakcji Flippka :) Quote
Anula Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Patrycji a także P.Piotrowi składam ogromne podziękowanie za transport Flipperka.DZIĘKUJĘ. Quote
agat21 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Hurra! Piesio dotarł do celu :) Wreszcie odpocznie bidulek. Ciekawe, jak mu minie pierwsza noc? Quote
Anula Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 4 minuty temu, agat21 napisał: Hurra! Piesio dotarł do celu :) Wreszcie odpocznie bidulek. Ciekawe, jak mu minie pierwsza noc? Zapewne jutro Hania napisze o pierwszych wrażeniach Flipperka w Hoteliku.Niech chłopczyk teraz odpoczywa na posłanku i w ciepełku.U nas nadal sypie śnieg. Quote
Anula Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 32 minuty temu, Zagrodowy pies polski napisał: Trzymam kciuki i też poproszę o nr konta. Chociaż w taki sposób będę mogla pomóc Flipperkowi. Jesteście wspaniałe. W przyszłości jeżeli też będzie potrzebny transport w okolicach Warszawy to chętnie pomogę, mam klatę dla dużych psów. Bardzo dziękuję za pomoc finansową a także za pomoc w transporcie gdyby taka była potrzeba.Już sobie zapisałam. Quote
szafirka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Dla wytrwałych zdjęcia Flipperka po długiej podróży. Biedaczek ma okropną sierść, a zapach... hoho! Pozwiedzał, obwąchał, napił się wody, mlasnął trochę jedzonka i teraz leży. Jest wielości Kubusia, który był u nas nie tak dawno. 2 Quote
Danusia - Lusia Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 39 minut temu, Anula napisał: Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą. super!!!! jaka ulga:) Quote
Anula Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Haniu,zrobiłaś niespodziankę wszystkim zdjęciami Flipperka.To jakiś cud,że udało się w nocy zrobić zdjęcia.To nie jest nawet średniaczkiem,Nasz Kubuś był bardzo drobniutki i nie wyglądał na średniaka. Haniu a doszła Animonda? Przypuszczalna dostawa miała być 13.01.17. Czy Flipper ma książeczkę,czy tylko zaświadczenie o szczepieniu? Quote
szafirka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Flipper też jest drobniutki, tylko ta sierść sprawia wrażenie, że jest większy. Kiedy jadł, obok stawiałam mu miskę z wodą i nawet nie zareagował, nie odganiał mnie od jedzenia, więc pewnie zaufał człowiekowi na stałe. Quote
Danusia - Lusia Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 8 minut temu, szafirka napisał: Dla wytrwałych zdjęcia Flipperka po długiej podróży. Biedaczek ma okropną sierść, a zapach... hoho! Pozwiedzał, obwąchał, napił się wody, mlasnął trochę jedzonka i teraz leży. Jest wielości Kubusia, który był u nas nie tak dawno. dzielny chłopak:) a nasze dziewczyny niesamowite:) bardzo dziękujemy za tą udaną akcję :) odpoczywajcie teraz:) mnie też puściły nerwy! dobrej nocy Wam życzę:) Quote
Bogusik Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Najważniejsze,że dotarł Haniu do Was :) W poniedziałek będzie spa więc chłopak odżyje a i Wy też :) Agata nic nie pisała o zapaszku,więc może zakatarzona ale TZ.... Współczuje przewoźnikom bo zimnica i okna nie bardzo da się otworzyć a ogrzewanie jeszcze bardziej dodaje czadu Quote
Poker Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Jak się go odpicuje, to migiem znajdzie domek.Byle tylko charakter miał dobry. Quote
Tyśka) Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Wspaniale, że już jest u Hani! :) SPA już umówione? Quote
kiyoshi Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Boże , Jaki on zabiedzony:( :( Cudownie, że tyle osób pomogło mu i odmieniło jego los <3 Quote
Radek Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Bidulek wygląda raczej średnio, po odpowiednich zabiegach pewnie go nie poznamy;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Czekamy na relacje, jak Flippkowi minęła noc? Quote
agat21 Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 12 godzin temu, Bogusik napisał: Najważniejsze,że dotarł Haniu do Was :) W poniedziałek będzie spa więc chłopak odżyje a i Wy też :) Agata nic nie pisała o zapaszku,więc może zakatarzona ale TZ.... Współczuje przewoźnikom bo zimnica i okna nie bardzo da się otworzyć a ogrzewanie jeszcze bardziej dodaje czadu Co miałam pisać o zapachu? ;)) Każdy, kto brał psa ze schronu wie, jak taki psiak pachnie.. :D A jeszcze przy takiej sierści Flipka. Ja rzeczywiście przy zapaleniu zatok i ucha pewnie miałam stępione zmysły, TZ tylko kilka razy zamarudził, że psiak katastrofalnie cuchnie. Daliśmy radę :) 1 Quote
Anula Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Jutro Flipperek będzie w SPA wykąpany i zapewne obcięty.Będzie czyściutki i pachnący.Przynajmniej oczka będzie widać. Za transport Świebodzin - Nowa Sól - 70,00zł. Na razie do Hani przelałam 150,00zł za pobyt w Hoteliku za 1/2 stycznia. Jutro rozliczę się z Hanią z transportem tj.150,00zł (Patrycja)n + 70,00zł = 220,00zł. Bogusik już tworzy bazarek. http://www.dogomania.com/forum/topic/338138-proszę-nie-pisać-tworzy-się/ Quote
Recommended Posts