Jump to content
Dogomania

Flipper-foksterierek z jednego ze Schronisk na wschodzie Polski już w Hoteliku u szafirki.Już nie w Hoteliku tylko w DS w Łodzi.

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Zagrodowy pies polski napisał:

Trzymam kciuki i też poproszę o nr konta. Chociaż w taki sposób będę mogla pomóc Flipperkowi. Jesteście wspaniałe. W przyszłości jeżeli też będzie potrzebny transport w okolicach Warszawy to chętnie pomogę, mam klatę dla dużych psów.

Dziękujemy ślicznie za pomoc w imieniu chłopaka ! :)

Posted
3 minuty temu, Anula napisał:

Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą.

Super! Możemy wreszcie trochę odetchnąć po pełnym napięcia dniu! :)

Patrycja to wspaniała osoba i tyle robi dobrego przewożąc zwierzaki :) Jestem pełna podziwu dla niej,bo nie straszne są dla niej odległości,warunki pogodowe i jazda nocą.Szerokiej drogi życzę i bezpiecznego powrotu do domu!

Posted
10 minut temu, Anula napisał:

Flipperek dosłownie minutę temu dotarł do Hoteliku,teraz spaceruje po ogrodzie chwilkę aby załatwić swoje potrzeby.Odetchnęłam z ulgą.

Ufff świetnie ! Czekamy na dalsze relacje, ciekawa jeste bardzo reakcji Flippka :)

Posted

Patrycji a także P.Piotrowi składam ogromne podziękowanie za transport Flipperka.DZIĘKUJĘ.

kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

Posted
4 minuty temu, agat21 napisał:

Hurra! Piesio dotarł do celu :) Wreszcie odpocznie bidulek. Ciekawe, jak mu minie pierwsza noc?

Zapewne jutro Hania napisze o pierwszych wrażeniach Flipperka w Hoteliku.Niech chłopczyk teraz odpoczywa na posłanku i w ciepełku.U nas nadal sypie śnieg.

Posted
32 minuty temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Trzymam kciuki i też poproszę o nr konta. Chociaż w taki sposób będę mogla pomóc Flipperkowi. Jesteście wspaniałe. W przyszłości jeżeli też będzie potrzebny transport w okolicach Warszawy to chętnie pomogę, mam klatę dla dużych psów.

Bardzo dziękuję za pomoc finansową a także za pomoc w transporcie gdyby taka była potrzeba.Już sobie zapisałam.

Posted

Dla wytrwałych zdjęcia Flipperka po długiej podróży. Biedaczek ma okropną sierść, a zapach... hoho! Pozwiedzał, obwąchał, napił się wody, mlasnął trochę jedzonka i teraz leży. Jest wielości Kubusia, który był u nas nie tak dawno.

IMG_20170114_215754_800x600.jpg

IMG_20170114_215853_450x600.jpg

IMG_20170114_215951_450x600.jpg

• Upvote 2
Posted

Haniu,zrobiłaś niespodziankę wszystkim zdjęciami Flipperka.To jakiś cud,że udało się w nocy zrobić zdjęcia.To nie jest nawet średniaczkiem,Nasz Kubuś był bardzo drobniutki i nie wyglądał na średniaka.

Haniu a doszła Animonda? Przypuszczalna dostawa miała być 13.01.17.

Czy Flipper ma książeczkę,czy tylko zaświadczenie o szczepieniu?

Posted

Flipper też jest drobniutki, tylko ta sierść sprawia wrażenie, że jest większy. Kiedy jadł, obok stawiałam mu miskę z wodą i nawet nie zareagował, nie odganiał mnie od jedzenia, więc pewnie zaufał człowiekowi na stałe.

Posted
8 minut temu, szafirka napisał:

Dla wytrwałych zdjęcia Flipperka po długiej podróży. Biedaczek ma okropną sierść, a zapach... hoho! Pozwiedzał, obwąchał, napił się wody, mlasnął trochę jedzonka i teraz leży. Jest wielości Kubusia, który był u nas nie tak dawno.

IMG_20170114_215754_800x600.jpg

IMG_20170114_215853_450x600.jpg

IMG_20170114_215951_450x600.jpg

dzielny chłopak:) a nasze dziewczyny niesamowite:) bardzo dziękujemy za tą udaną akcję :) odpoczywajcie teraz:) mnie też puściły nerwy! dobrej nocy Wam życzę:)

Posted

Najważniejsze,że dotarł Haniu do Was :) W poniedziałek będzie spa więc chłopak odżyje a i Wy też :) Agata nic nie pisała o zapaszku,więc może zakatarzona ale TZ....

Współczuje przewoźnikom bo zimnica i okna nie bardzo da się otworzyć a ogrzewanie jeszcze bardziej dodaje czadu

Posted
12 godzin temu, Bogusik napisał:

Najważniejsze,że dotarł Haniu do Was :) W poniedziałek będzie spa więc chłopak odżyje a i Wy też :) Agata nic nie pisała o zapaszku,więc może zakatarzona ale TZ....

Współczuje przewoźnikom bo zimnica i okna nie bardzo da się otworzyć a ogrzewanie jeszcze bardziej dodaje czadu

Co miałam pisać o zapachu? ;)) Każdy, kto brał psa ze schronu wie, jak taki psiak pachnie.. :D A jeszcze przy takiej sierści Flipka.

Ja rzeczywiście przy zapaleniu zatok i ucha pewnie miałam stępione zmysły, TZ tylko kilka razy zamarudził, że psiak katastrofalnie cuchnie. Daliśmy radę :)

• Upvote 1
Posted

Jutro Flipperek będzie w SPA wykąpany i zapewne obcięty.Będzie czyściutki i pachnący.Przynajmniej oczka będzie widać.

Za transport Świebodzin - Nowa Sól - 70,00zł.

Na razie do Hani przelałam 150,00zł za pobyt w Hoteliku za 1/2 stycznia.

Jutro rozliczę się z Hanią z transportem tj.150,00zł (Patrycja)n + 70,00zł = 220,00zł.

Bogusik już tworzy bazarek.

http://www.dogomania.com/forum/topic/338138-proszę-nie-pisać-tworzy-się/