Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted

Miłeczko,oby nowy rok cudny dom ci przyniósł :) 

Jeśli można coś jeszcze poprawić dla lepszego samopoczucia i zdrowia suńki, to trzeba próbować. Jeśli przemawiają tylko względy estetyczne, to nie męczyłabym psa. Ona i tak zauroczy tego człowieka, którego powinna, bo z okiem takim, jak ma, czy bez, jest prześliczna!

Posted
19 godzin temu, bakusiowa napisał:

Można też zrobić zbiórkę na zrzutka.pl

Nie wiem, jak się to robi,  ale chętnie się przyłączę po  instruktażu :)

Posted

No to spróbujemy wystawić aukcję na Siepomaga i dla Mili, juz wysyłam info i link do wątku do synowej, obiecała przygotować tekst.

Jak wszystko będzie gotowe Alaskan da znać.

• Upvote 1
Posted

Miła obecnie spełnia rolę psiego terapeuty. Pomaga jednemu z psiaków (podobnej wielkości) przełamać lęki. Robi to świetnie, bo jak tak podbiega do mnie i cieszy się całą sobą,. to psince trochę puszcza stres i też trochę w moją stronę idzie:)

Rozliczenie za grudzień:

Stan konta na 30 listopad wynosił -413 zł

Wpłaty:

+413 zł Jo37

+20 zł Iwona K.

+10 zł malti

+174 zł Fundacja ZEA

Razem:  +204 zł

Koszty:

-372 zł hotelowanie

+204 zł - 372 zł = -168 zł

Stan konta na 31 grudnia wynosi -168 zł.

Posted
42 minuty temu, Murka napisał:

Miła obecnie spełnia rolę psiego terapeuty. Pomaga jednemu z psiaków (podobnej wielkości) przełamać lęki. Robi to świetnie, bo jak tak podbiega do mnie i cieszy się całą sobą,. to psince trochę puszcza stres i też trochę w moją stronę idzie:)

Rozliczenie za grudzień:

Stan konta na 30 listopad wynosił -413 zł

Wpłaty:

+413 zł Jo37

+20 zł Iwona K.

+10 zł malti

+174 zł Fundacja ZEA

Razem:  +204 zł

Koszty:

-372 zł hotelowanie

+204 zł - 372 zł = -168 zł

Stan konta na 31 grudnia wynosi -168 zł.

Jutro zrobię przelew.

Posted
Dnia 31.12.2016 o 17:51, agat21 napisał:

Miłeczko,oby nowy rok cudny dom ci przyniósł :) 

Jeśli można coś jeszcze poprawić dla lepszego samopoczucia i zdrowia suńki, to trzeba próbować. Jeśli przemawiają tylko względy estetyczne, to nie męczyłabym psa. Ona i tak zauroczy tego człowieka, którego powinna, bo z okiem takim, jak ma, czy bez, jest prześliczna!

Myślę, że konsultacja oczka się bardzo przyda.

Posted

Pozdrawiam serdecznie w nowym roku :).

Murko, proszę wytul kochaną Miłeczkę ode mnie :).

A jak ona zniosła Sylwestra ?

W kwestii poszukiwania domku to chciałabym wyrożniać systematycznie ogłoszenia suni  na OLX oraz zrobić wypasione ogłoszenie na gumtree. Wciąż czekamy na ten właściwy telefon w sprawie Miłeczki.

Posted

W samego Sylwestra wszystkie psiaki wychodzą już po północy - jak się debile wystrzelają całkowicie i jest spokojnie.

Natomiast we wcześniejsze dni kiedy coś tam strzelało to nie zauważyłam, aby Miła się jakoś bała strzałów. 

Posted

W grudniu wpłynęła na moje stare konto kwota 30zł (dlatego nie zauważyłam wcześniej) dla Miłeczki  od MikAga z Mikusią  0heart.gif bardzo dziękuję za pomoc i za pamięć  :D . Pieniążki przesłałam dzisiaj do skarbnika Miłeczki.

Posted
7 minut temu, agat21 napisał:

Czy to Doniusiowi vel Dolarowi Miłka pomaga terapeutycznie? ;)

Czytałam na wątku Dolara, że tak :) Taka z niej rewelacyjna sunia! Nic, tylko brac i kochać.

Posted
15 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Czytałam na wątku Dolara, że tak :) Taka z niej rewelacyjna sunia! Nic, tylko brac i kochać.

To super :) Kochane suczydełko :)