Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troche mnie tu nie było, a taaakie fantastyczne wiadomości:lol:.

co do niszczenia, to kanapy chociaz miękkie;).
moja Fryzia jest u mnie od kwietnia, a dwa tygodnie temu podczas mrozów, jak była sama w domu to m.in. zgryzła termostat przy grzejniku i parapet z lastrika na wysokości ok. 1 metra:crazyeye:.

Kciuki nieustająco trzymamy :lol:

Posted

Trzymam kciuki...ale jesli Pani od razu go wpusci do łózka to sama moze nie miec gdzie spac.Ale dobre jest to,ze nikt nie współzawodniczy tam z Marcelem,chyba,ze pani sie sytuacja znieni,,,jakis partner?

Posted

Adopcją Marcelka bardzo się denerwuję, ale pocieszam się, że u nas nie sprawia problemów... :roll:

Faktycznie, czas na rozliczonko :lol:
Mam cichą nadzieję, że to przedostatnie rozliczenie Marcelka...

Stan konta na 8 styczeń wynosił -280 zł
Wpłaty:

280 zł madcat1981
Razem: 0 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

Stan konta na 7 luty wynosi -300 zł.

Posted

Pani Sławomiro z Pabianic, niech Pani nie zapomina o Marcelu;) Ale przede wszystkim niech trzyma Pani za niego kciuki :kciuki: A ja już pędzę zrobić przelew. Wszystko zostanie w pierwszym poście uzwględnione.

Posted

Ra-Dunio, żałuj że nie widziałas mojej winy jak sie "machnęłam" w finasach Kamienia i nagle się okazało, ze jesteśmy ponad 170 zł do przodu :o Nie wiedziałam czy sie cieszyć czy spalić ze wstydu :D Wybrałam to pierwsze;)

Marcel, ty jesteś zasobny chłopak, tyko troszkę ci ogłady brak;) Ale potrafisz!!!

Posted

Marcelku, pięknoto, zakochaj się od pierwszego wejrzenia w nowej pańci i zostań u Niej na stałe- pleeeease. Zasługujesz na swój własny domek:*

Posted

eloise napisał(a):
a piątek juz jutro....
no właśnie , a ja jutro będę późno w domu i pewnie dowiem się wszystkiego jako ostatnia:placz:
No cóż najważniejszy tu jest Marcel :cool3: