Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedzie dobrze,odkad do sary dolaczyl maluszek to nigdy nie wiem co zastane tym razem w domu,ale wita mnie cudowna parka i jest super:)Mam nadzieje ze marcel pokocha pania i wzajemnie,a milosc wszystko wybaczy.....Milych walentynek wszystkim zycze:):):)

Posted

P. RENATA :) obiecała zdjęcia i info. Ogólnie to bardzo miła i sympatyczna osoba. Taka z podejściem i z sercem :loveu:
Mam przeczucie, że Marcelek znalazł wreszcie swoje miejsce na ziemi... ale ciii, żeby nie zapeszyć!
Z calkowitym rozliczeniem poczekam parę dni...

Aha, p.Renata pytała czy coś trzeba zapłacić przy adopcji. Poprosimy ją o częściowy zwrot kosztów dojazdu do Lublina :) Drugą część Marcelek dostanie od nas w prezencie.

Posted

za adopcję nie ma nic, weźcie tylko sobie za zwrot paliwa i tyle, no chyba że chce wspomóc schronisko to co łaska nie mniej niż... :) najlepiej na wasze konto, a wy nam przelejecie na psie konto, chyba, ze zaufa nam i od razu przeleje:)

Posted

...no,to z wiarą...dobrej nocki psiuro- Ty wiesz,ze jesteś wspaniały i od dziś tak się nazywasz- Marcel Wspaniały!...wszędzie i zawsze!

I wtedy Pańcia zamarzy,żebyś troszkę porozrabiał!...tak troszkę!

Posted

Murka napisał(a):
aha, p.Renata była Marcelkiem po prostu zachwycona :)
Jej poprzedni psiak też był terrierkowaty, tylko trochę mniejszy kaliber :)
nie ważny kaliber, liczy się serce :-)

Posted

agata51 napisał(a):
JUŻ żałujemy! Szarotka, tak z ręką na sercu to ja wcale nie chciałam, żeby Marcel dom znalazł ;)

Hm :):) mam nadzieje, ze Marcel tego nie slyszy :):)

Posted

Murka napisał(a):
P. RENATA :) obiecała zdjęcia i info. Ogólnie to bardzo miła i sympatyczna osoba. Taka z podejściem i z sercem :loveu:
Mam przeczucie, że Marcelek znalazł wreszcie swoje miejsce na ziemi... ale ciii, żeby nie zapeszyć!
Z calkowitym rozliczeniem poczekam parę dni...

Aha, p.Renata pytała czy coś trzeba zapłacić przy adopcji. Poprosimy ją o częściowy zwrot kosztów dojazdu do Lublina :) Drugą część Marcelek dostanie od nas w prezencie.

Marcel trzymaj się i bądź grzeczny!!!! :D