modliszka84 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Murka napisz coś więcej :) Mam nadzieję, że tym razem to już będzie ostatni raz ;) Quote
Marta666 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Super wiadomość!:multi: Marcel bądź grzeczny :) Quote
eloise Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 pytałam o szelki bo na fotkach ze schronu też miał i tak się zastanawiałam, czy do spania z Pańcią też pójdzie w nich ;) Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Murka nie badz zyla, napisz cos wiecej :) Quote
anado Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bedzie dobrze,odkad do sary dolaczyl maluszek to nigdy nie wiem co zastane tym razem w domu,ale wita mnie cudowna parka i jest super:)Mam nadzieje ze marcel pokocha pania i wzajemnie,a milosc wszystko wybaczy.....Milych walentynek wszystkim zycze:):):) Quote
Cieplutkaa. Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cudownie, cudownie ! Och .. Mam nadzideję, że tym razem wszystko się ułoży .. Wierzę w to z calego serca .. : ) Noo i oczywiscie mam tez nadzieje na relacje z nowego domku . : ))) Quote
piechcia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 seperowo!!:) ja mam dobre przeczucie co do tej adopcji:) nie będzie już żadnych zwrotów:) a Marcel juz tak ma z tymi szelkami:) jak juz w nie wejdzie to wyjść nie chce:) Quote
kasia14 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tak się cieszę :) i trzymam kciuki.... Quote
Murka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 P. RENATA :) obiecała zdjęcia i info. Ogólnie to bardzo miła i sympatyczna osoba. Taka z podejściem i z sercem :loveu: Mam przeczucie, że Marcelek znalazł wreszcie swoje miejsce na ziemi... ale ciii, żeby nie zapeszyć! Z calkowitym rozliczeniem poczekam parę dni... Aha, p.Renata pytała czy coś trzeba zapłacić przy adopcji. Poprosimy ją o częściowy zwrot kosztów dojazdu do Lublina :) Drugą część Marcelek dostanie od nas w prezencie. Quote
Murka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 aha, p.Renata była Marcelkiem po prostu zachwycona :) Jej poprzedni psiak też był terrierkowaty, tylko trochę mniejszy kaliber :) Quote
piechcia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 za adopcję nie ma nic, weźcie tylko sobie za zwrot paliwa i tyle, no chyba że chce wspomóc schronisko to co łaska nie mniej niż... :) najlepiej na wasze konto, a wy nam przelejecie na psie konto, chyba, ze zaufa nam i od razu przeleje:) Quote
zuzlikowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ...no,to z wiarą...dobrej nocki psiuro- Ty wiesz,ze jesteś wspaniały i od dziś tak się nazywasz- Marcel Wspaniały!...wszędzie i zawsze! I wtedy Pańcia zamarzy,żebyś troszkę porozrabiał!...tak troszkę! Quote
marysia55 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Murka napisał(a):aha, p.Renata była Marcelkiem po prostu zachwycona :) Jej poprzedni psiak też był terrierkowaty, tylko trochę mniejszy kaliber :) nie ważny kaliber, liczy się serce :-) Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ech Marcelek to napewno jest super piesek :):) Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Marcel jest the best! Ciotki, czyżbyśmy w końcu straciły Marcella? Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 JUŻ żałujemy! Szarotka, tak z ręką na sercu to ja wcale nie chciałam, żeby Marcel dom znalazł ;) Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agata51 napisał(a):JUŻ żałujemy! Szarotka, tak z ręką na sercu to ja wcale nie chciałam, żeby Marcel dom znalazł ;) Hm :):) mam nadzieje, ze Marcel tego nie slyszy :):) Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pewnie, że nie słyszy - przecież śpi wtulony w swoją Pańcię. Chyba że też ogląda otwarcie Olimpiady Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wspaniala wiadomosc o Marcelku :kciuki: Trzymam kciuki za aklimatyzacje :kciuki: Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agata51 napisał(a):Pewnie, że nie słyszy - przecież śpi wtulony w swoją Pańcię. Chyba że też ogląda otwarcie Olimpiady Właśnie tak!...w Pańcię Marcek, Pańcia w Marcela! Quote
__Lara Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Murka napisał(a):P. RENATA :) obiecała zdjęcia i info. Ogólnie to bardzo miła i sympatyczna osoba. Taka z podejściem i z sercem :loveu: Mam przeczucie, że Marcelek znalazł wreszcie swoje miejsce na ziemi... ale ciii, żeby nie zapeszyć! Z calkowitym rozliczeniem poczekam parę dni... Aha, p.Renata pytała czy coś trzeba zapłacić przy adopcji. Poprosimy ją o częściowy zwrot kosztów dojazdu do Lublina :) Drugą część Marcelek dostanie od nas w prezencie. Marcel trzymaj się i bądź grzeczny!!!! :D Quote
Recommended Posts