Cieplutkaa. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Wszystkie ogłoszenia Marcela wypisane są na 1 stronie, ale co do gratki pewna nie jestem... W każdym razie - ogłoszeń nigdy nie za dużo!;) Quote
Cieplutkaa. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Czy nikogo nie urzekł Marcel? Nikt już do niego nie zajży? :shake: [CENTER]A może... [/CENTER] [LEFT]Napisac taki krótki tekst do wiadomości, które moglibysmy wysyłac użytkownikom dogomanii, żeby zajżeli na ten wątek... Ja często dostaje takie PW i też nie raz zapraszam w ten sposób niektórych... Może mógłby ktoś pomóc i "zaklepac" jakąś literkę, albo chociaż jakieś wybrane strony...:roll:[/LEFT] Quote
kasia14 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Marcel się przypomina.... ale.gratke chyba ktoś mu robił, taki mi sie wydaje, ale pewna nie jestem.... Quote
Cieplutkaa. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Oby ktoś go wypatrzył... On już tyle czeka, tyle sie nacierpiał... Tak chciałabym mu DT (lub oczywiście DS) narazie znaleźc...:roll: Quote
Cieplutkaa. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Jaka cisza ostatnio u Marcelka :placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ...zrobiłam Marcelkowi ogłoszenie na gumtree warszawskim.Jutro zrobię na innych miastach! Mam nadzieję,że pomoże!Piękny z niego psiak i watro o niego powalczyć!:loveu: Mam też pytanie odnośnie allegro- jest wyróżnione? :oops:Bo tylko takie ma jakieś szanse zauważenia! Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='modliszka84']ma tylko zwykłe allegro :roll: Cioteczki...sama:oops: nie mogę finansowo pomóc,ale może ktoś...dopłaci te 12zł na allegro wyróżnione? Zwykłe allegro daje małe szanse...to tak jak czekanie,aż się zdarzy cud!:shake: Czy ktoś może pomóc i sprezentować Marcelkowi allegro wyróżnione na 14 dni? Quote
giselle4 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ...tyle nieszczęscia ciotki ja juz jestem na minusie w tym miesiacu przepraszam ale tylko podniose:-( Quote
mgie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Już trafiłam na wątek. niestety mogę pomóc robiąc tylko ogłoszenia:-( EDIT. Ogłoszenia Marcela offer.pl bono-polska.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl giełdazwierząt.eu, animalsmarket.com, psy-koty.info, polskiehodowle.pl sprzedampsa.pl, MARCEL - mix. TERRIERA szuka domu! PILNIE! - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Quote
agata51 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='zuzlikowa']Cioteczki...sama:oops: nie mogę finansowo pomóc,ale może ktoś...dopłaci te 12zł na allegro wyróżnione? Zwykłe allegro daje małe szanse...to tak jak czekanie,aż się zdarzy cud!:shake: Czy ktoś może pomóc i sprezentować Marcelkowi allegro wyróżnione na 14 dni? Już to robię. Jak? Quote
Cieplutkaa. Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dziękuję za ogłoszenia i za przybycie na wątek! Miejmy nadzieję, ze ktoś go wypatrzy :loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Justyśko...pominęłaś posta:evil_lol: agata51 napisała Cytat: Napisał zuzlikowa Cioteczki...sama:oops: nie mogę finansowo pomóc,ale może ktoś...dopłaci te 12zł na allegro wyróżnione? Zwykłe allegro daje małe szanse...to tak jak czekanie,aż się zdarzy cud!:shake: Czy ktoś może pomóc i sprezentować Marcelkowi allegro wyróżnione na 14 dni? Już to robię. Jak? [SIZE=2]Cioteczka agata51 chce zapłacić za wyróżnione allegro Marcelka! Możesz skontaktować się z osobą wystawiającą allegro( Aischa19 )[SIZE=2] i dowiedzieć się...czy może wystawić allegro wyróżnione dla Marcelka!Jeśli tak,to może wysłałaby informację agacie51 na pw i wyjaśniła co i jak oraz podała swoje konto? Aktualne allegro kończy się za 19godz. Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja znalazłam tylko linka do allegro Aischy19:oops:...mylnęłam coś? ...to nie potrzebne są pieniążki na wyróżnione? Quote
Recommended Posts