madcat1981 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Bambino napisał(a):Myślę, że Mad mówi sensownie, mimo stwierdzonego przez nią samą kuku na muniu :evil_lol: Lekarz powiedział, że trochę mi się polepszyło:diabloti: Quote
agat21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Comiesięczna kaska na Marcela poleciała - w poniedziałek powinna być na koncie Quote
modliszka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='mgie']I co z tym tekstem do ogłoszeń ? trzeba napisać ja mam tylko zwyczajny opis na allegro, bo humanistką nie jestem Terier Marcel - cudowny pies ideał! (654334705) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Cieplutkaa. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Myślę, ze Murka mogłaby nam dac kilka cennych informacji... O czym warto wspomniec opisujac Marcela? Na co zwrócic nacisk? Co wyróżnic? Murka najlepiej zna Marcela i na pewno wie co jest w nim wyjatkowe :lol: I przy jej pomocy bedzie mozna skleic wyjątkowy opis... Majqa pisze piękne teksty.. Gdyby znalazła czas moze mogłaby cos dla naszego Ulubieńca skleic... Jeśłi nie to mogłabym sprobowac i ja, ale one nawet sie nie umywają do tych, które pisze majqa...:oops: Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ogłoszenia Marcela: offer.pl alegratka.pl petsy.pl pineska.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl krakow.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info ogloszenia.interpress.net.pl Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Terier Marcel -cudowny pies idea� szuka domu. Jan�w Lubelski Marcel - Zwierzaki - cafeanimal.pl Terier Marcel -cudowny pies ideał szuka domu. Janów Lubelski Psy Szczeniaki Terier - Petsy Terier Marcel -cudowny pies idea� szuka domu. Jan� / Psy > Pozosta�e - Jan�w Lubelski Terier Marcel -cudowny pies idea� szuka domu. Jan�w Lubelski - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
Cieplutkaa. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='mgie']Ogłoszenia Marcela: offer.pl alegratka.pl petsy.pl pineska.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl krakow.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info ogloszenia.interpress.net.pl Niezawodna mgie :loveu: Taki kosz roż powinnyśmy dac Ci w podzięce :loveu: Quote
Bambino Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 madcat1981 napisał(a):Lekarz powiedział, że trochę mi się polepszyło:diabloti: To żeś musiała leciec do psychiatry ! :cool3:. Bo jak inny lekarz, to iiiiiii... Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jejku.. jaki piękny Ale naprawdę nie ma za co:oops: Oby chociaż jedno ogłoszenie nie przeszło bez echa. Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mam kontakt z jednym domkiem, który szuka terrierko - yorka, podesłałam im też Marcela :) Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Z Marcela to taki wyrośnięty jork :megagrin::megagrin: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mgie napisał(a):Z Marcela to taki wyrośnięty jork :megagrin::megagrin: :evil_lol: po prostu próbuję, może a nuż się spodoba... Quote
Cieplutkaa. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mgie napisał(a):Z Marcela to taki wyrośnięty jork :megagrin::megagrin: Baaardzo wyrośnięty i troooche wybarwiony :diabloti: Ale w sumie to mozna sobie palnowac i planowac, a życie i tak swoje przyniesie... xD Ja miałam miec psa z super rodowodem, a mam kundla, bo mnie zauroczył! :loveu: I myślę, ze Marcel też moze zauroczyc! ;) Quote
Luna123 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Oj tak, po mamusi:evil_lol: ale Marcel jest cudny w ogóle :loveu: i kropka. Quote
Murka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Z Marcelem jestem umówiona w przyszłą środę do fryzjera :cool3: Jeśli chodzi o informacje do ogłoszeń, to na razie mogę powiedzieć że: Marcel jest przyjaznym, bardzo towarzyskim psem (lubi być tam gdzie ludzie, a jak kładzie się to zawsze przy człowieku), z suczkami dogaduje się dobrze, z psami bywa różnie :roll:, Jest wesoły, lubi sie bawić i miec kontakt z człowiekiem (zachęca do zabawy), ale też nie posiada nie wiadomo jakiej energii, w boksie jest bardzo spokojny, nie niszczy, nie szczeka. Umie chodzić na smyczy, super zachowuje czystość. Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='__Lara']Mam kontakt z jednym domkiem, który szuka terrierko - yorka, podesłałam im też Marcela :) Wiesz, Lara, ja staram się być w miarę poważna, ale po prostu nie wytrymałam. Quote
mgie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Może nie zauważą tej różnicy,którą jest 20 nadprogramowych kilogramów. :megagrin: :megagrin:;) Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ciotki, Wy się śmiejecie, a ten domek myśli też o terriere, nie tylko o yorku!!! Nasz Cykluś był tak naprawdę mini terrierkiem i im się spodobał, więc im zaproponawałm Marcela...ale może źle zrobiłam? Ciotki, przy okazji, zajrzyjcie do tej kruczynki, bardzo potrzebne pieniążki na hotelik, piesek niewidomy, starszy, już długo w schronisku, jedzonko trzeba mu pod nosek podsuwać, siedzie w kociarni pod krzesłem... :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/index9.html#post12411045 Quote
mgie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Oczywiście,że dobrze zrobiłaś. A nóż widelec się im spodoba. Quote
madcat1981 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 agat21 napisał(a):Comiesięczna kaska na Marcela poleciała - w poniedziałek powinna być na koncie ....i jest 10 zł:) Dziękujemy agat21:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Lara, a wysyłaj go gdzie się da! Nigdy nic nie wiadomo - ja chciałam mieć wyżła, a mam 2 czarne kudłacze i jagdterierkę. Zawsze można go tak przystrzyć, żeby choć trochę yorka przypominał. :evil_lol: mgie, dzięki za ogłoszenia. To może alegratkę wyróżnię? Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 oj tam, york, terrier, bernardyn... to przecież i tak sprowadza się do zakochania w konkretnym psiaku :) Widzisz psa - i już wiesz, że to właśnie ten :loveu: Quote
madcat1981 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 To prawda :) Zapytajcie któregokolwiek z właścicieli psów, czemu wybrali akurat tego... i nikt nie powie nic sensownego:cool1: ...bo to się po prostu wie! Marcelu, takiej miłości Ci życzę:) Quote
Recommended Posts