Wet-siostra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To prawda...Najczęściej po prostu jest to miłość od pierwszego wejrzenia... Choć czasem się zdarza tak,jak w przypadku mego Liko: pies przyszedł pod moją bramkę...I został... Quote
madcat1981 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Wet-siostra napisał(a):To prawda...Najczęściej po prostu jest to miłość od pierwszego wejrzenia... Choć czasem się zdarza tak,jak w przypadku mego Liko: pies przyszedł pod moją bramkę...I został... A to tak jak u mnie :) Znalazłam po drzwiami domu...wywaliła się brzuchem do góry po głaskanie...... i została:) Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Liko pojawił się znikąd...13.04.2009,równo 5 miesięcy po śmierci Koliego... Wieczorem wypuściłam psy na sprawdzone podwórze i pilnowałam.Wtem pojawił się ON.Po prostu.Nie wiem-może ktoś go wyrzucił???Był bez smyczy i obroży,biegał po ulicy,byłby wleciał pod auto.Otworzyliśmy bramkę i wszedł do środka.Tyrsa,która zazwyczaj warczy na obce psy przywitała go jak swojego...Psiak wszedł do domu.Od razu wiedział,gdzie kuchnia,sypialnia,,,Obwąchiwał wszystkie kąty jakby tu już kiedyś był...A Tyrsa cieszyła się jak głupia.Nawet nieufna Bajka biegała i się cieszyła...Z początku mówiliśmy na psa Cezar.Myśleliśmy,że może się komuś zgubił.Ale ani w schronisku,ani w lecznicach go nie szukano.Więc został u nas.I nazwaliśmy go Liko...Bo mam wrażenie,jakby to Koli wrócił...Głupie,wiem...:oops: Co do Marcelka-on musi poczekać,aż się ktoś w nim zakocha...;) Quote
mgie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 agata51 wyróżnienie oczywiście mile widziane ...:loveu: znasz numery...czy ci podać ? Edit. agata51 masz pw Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Marcelku, jeszcze cię nikt nie wypatrzył? Cóż, poczekajmy na tę wizytę u fryzjera. ;) Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jak tam nowa fryzurka, Marcysiu? Wstydzisz się pokazać? Quote
Murka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Marcel właśnie wraca od fryzjera ze Stalowej Woli. Kosztowało to trochę więcej, bo 60 zł + 10 zł dojazd (1/3 kosztów), ale TZ twierdzi, że było warto, bo Marcel wygląda dwa razy lepiej. Jestem strasznie ciekawa :cool3: Zdjęcia pewnie jutro porobię, bo teraz nadciąga burza... Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Murka napisał(a):Marcel właśnie wraca od fryzjera ze Stalowej Woli. Kosztowało to trochę więcej, bo 60 zł + 10 zł dojazd (1/3 kosztów), ale TZ twierdzi, że było warto, bo Marcel wygląda dwa razy lepiej. Jestem strasznie ciekawa :cool3: Zdjęcia pewnie jutro porobię, bo teraz nadciąga burza... Fajnie :loveu: dobrze, że nie jest na odwrót - tzn. dwa razy gorzej wygląda :p Quote
modliszka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Murko, wysłałam dzisiaj 52 zł z bazarku *zaby* to podziel między Krówkiem a Marcelem... Quote
eloise Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jakby mnie ktoś zapytał-dlaczego wziełaś akutart tego psa? musiałabym szczerze powiedziec- bo ma 3 łapy zamiast 4 czy zostałabym uznana za normalną? :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Murka napisał(a): Zdjęcia pewnie jutro porobię, bo teraz nadciąga burza... Jutro zdjęcia? Ojej, to ja dopiero w niedzielę zobaczę :placz: Napisz chociaż może jeśli się da opisać jego nowy fryz :razz: Proszę :modla: Quote
modliszka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a ja swojego psa wzięłam ponad 8 lat temu, potajemnie przed rodzicami i w dodatku jako prezent na swoje urodziny :evil_lol: Quote
eloise Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 modliszka- to pewnie miałaś niezłą niespodziankę ;) Quote
eloise Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 no takich niespodzianek sie nie uniknie :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 niespodzianka to była ale za parę miesięcy jak się okazało co z tego małego gnojka wyrosło :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Marcel juz w schronie wyglądał cudnie, a skoro mówisz, a wzasadzie piszesz, że teraz dużo lepiej to juz nie moge się doczekac fotek :loveu: No to teraz nowe zdjecia, nowy tekst i ogłoszenia potrzebne no i domku szukamy. ! :loveu: Quote
agata51 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 modliszka84 napisał(a):a ja swojego psa wzięłam ponad 8 lat temu, potajemnie przed rodzicami i w dodatku jako prezent na swoje urodziny :evil_lol: Ja swojego pierwszego psa przemyciłam w 1963! Dacie wiarę? Wtedy jeszcze hycle grasowały po mieście z takimi okropnymi pętlami. Dropsik był cwaniak, nie dał się, trafił na mnie i tak to się zaczęło... Quote
mgie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jak będą zdjęcia to zamienię w ogłoszeniach. A propos ogłoszeń dzwonił ktoś ?? Quote
Murka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Teraz uwaga, bo będzie sporo zdjęć :lol: Wszystko oczywiście można wykorzystać do ogłoszeń. Marcel nie dał sobie jedynie mordki obstrzyc, bo kłapał zębami :cool3: Marcel uwielbia jeździć samochodem i wciąż kombinuje jak się dostać do środka :razz: Ciekawe jaka będzie pogoda :eviltong: Quote
modliszka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Marcel ładny ale Hania najśliczniejsza :loveu: Quote
Murka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marcel prosi o piłeczkę Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Marcelino :loveu: no toś chłopie zaszalał :loveu: Quote
Recommended Posts