Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']A jaką skończył szkołę? :cool3::evil_lol: rozumiem, że jest teraz na praktykach? :evil_lol::evil_lol:

jak widać ze zdjęcia to chafowiec od meteorologii, przydałby ci się taki w domu. Nie musiałabyś dzienników oglądać ( i tak sie im rzadko sprawdza):evil_lol:
Pytasz Marcela: będzie lało??, a on ci odszczeknie ; na wszelki wypadek weź parasolkę!!!
i tym sposobem zastosujesz się do znanego powiedzenia "noś parasol przy pogodzie":diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']jak widać ze zdjęcia to chafowiec od meteorologii, przydałby ci się taki w domu. Nie musiałabyś dzienników oglądać ( i tak sie im rzadko sprawdza):evil_lol:
Pytasz Marcela: będzie lało??, a on ci odszczeknie ; na wszelki wypadek weź parasolkę!!!
i tym sposobem zastosujesz się do znanego powiedzenia "noś parasol przy pogodzie":diabloti:

:evil_lol: to już musisz Marysiu przedstawić zalety Marcela przyszłym właścicielom :evil_lol::lol:

Posted

Mad - jeżeli dobrze patrzę to w pierwszym poście brakuje tylko dzisiejszych wpłat : (KubaP 10zł, Gibon301 - 20zł) i pieniędzy z bazarku, które Modliszka wysłała bezpośrednio do Murki (26zł) ;)

Posted

Bardzo możliwe, bo Justy$ka prosiła mnie wczoraj a ja do tej pory nie dotarłam na pierwsza stronę watku:oops::evil_lol: Pewnie kobiecina sama zaktualizowała:loveu:. Tak czy inaczej luknę sobie po poracy żeby juz wszystko było wszerz i wzdłuż sprawdzone.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Mi to zdjęcie bardziej przypomina wilka wyjącego do księżyca...:evil_lol:

:evil_lol: ale Marcel chyba nie jest tak płochliwy jak wilki? ;) ostatnio słyszałam, że wilki to bardzo płochliwe zwierzęta, boją się ludzi - to bzdura, że atakują... a jest ich coraz mniej w lasach... :(

Posted

mgie napisał(a):
Tylko kiedy to będzie....
Telefony już powinny się rozdzwonić :roll:

Wpiszcie w tytułach ogłoszeń "zmutowany york" albo "york mix duży" :evil_lol: to się zaraz zlecą...

Posted

__Lara napisał(a):
Wpiszcie w tytułach ogłoszeń "zmutowany york" albo "york mix duży" :evil_lol: to się zaraz zlecą...

Czerwona kokardka nad oczami i domek ma jak w banku! Dobrze, że grzywki nie pozwolił sobie ciachnąć - nie miałby szans.