Poker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Przydałoby się zdjęcie z " dobrymi" oczami " . Zawsze na wizytach PA pytam dlaczego ktoś chce akurat tego psa i bardzo często słyszę ,że się zakochał w oczach pieska. Quote
RudyKas Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 A ja nie rozumiem czego Wy od tych oczu chcecie - po mojemu są piękne! :) Quote
Anecik Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 12 godzin temu, Poker napisał: Przydałoby się zdjęcie z " dobrymi" oczami " . Zawsze na wizytach PA pytam dlaczego ktoś chce akurat tego psa i bardzo często słyszę ,że się zakochał w oczach pieska. No i właśnie jestem ciekawa co odpowie na to pytanie ewentualny adoptujący jeśli nie będzie mógł powiedzieć że zakochał się w jej oczach :D Quote
Havanka Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 39 minut temu, anecik napisał: No i właśnie jestem ciekawa co odpowie na to pytanie ewentualny adoptujący jeśli nie będzie mógł powiedzieć że zakochał się w jej oczach :D A czy dzwonił może ktoś? Jest już 8 odkryć. Przed chwilą ogłoszenie zostało wyróżnione. Quote
Anecik Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 2 minuty temu, Havanka napisał: A czy dzwonił może ktoś? Jest już 8 odkryć. Przed chwilą ogłoszenie zostało wyróżnione. Nikt jeszcze nie dzwonił. Quote
Poker Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 44 minut temu, anecik napisał: No i właśnie jestem ciekawa co odpowie na to pytanie ewentualny adoptujący jeśli nie będzie mógł powiedzieć że zakochał się w jej oczach :D Może się zakocha w uszach? Quote
Anecik Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 6 minut temu, Poker napisał: Może się zakocha w uszach? :D Quote
halszka Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Prześliczna dziewczynka i zdjęcia :) niestety nie mogę na bieżąco śledzić wątku przez ograniczony dostęp do internetu Quote
Anecik Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Witamy serdecznie. Czekoladka cudna, Bawi się z Ronisiem ;) Quote
Poker Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 48 minut temu, anecik napisał: Witamy serdecznie. Czekoladka cudna, Bawi się z Ronisiem ;) A księżniczka Mimi pewnie nabuzowana. Quote
Anecik Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Teraz, Poker napisał: A księżniczka Mimi pewnie nabuzowana. Nabuzowana jest ale stararm się jak mogę żeby już się nie wnerwiała :) Quote
Anecik Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Witaj Gusiaczku. Dzięki za czekoladowe serduszko :) Cisza w ogłoszeniach. 1 Quote
Havanka Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 4 godziny temu, anecik napisał: Witaj Gusiaczku. Dzięki za czekoladowe serduszko :) Cisza w ogłoszeniach. Anetko, spróbuj zrobić jeszcze trochę zdjęć czekoladce. Quote
Anecik Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Dobrze Havanko. Ale dziś kiepska pogoda, jutro cały dzień w pracy. Zrobię w niedziele. Szkoda że nie można oprócz wyróżnienia zrobić tego odświeżenia. Było ponad 200 wyświetleń ale żeby NIC.... żadnego telefonu. Może to jakiś znak? :D Quote
Havanka Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 27 minut temu, anecik napisał: Dobrze Havanko. Ale dziś kiepska pogoda, jutro cały dzień w pracy. Zrobię w niedziele. Szkoda że nie można oprócz wyróżnienia zrobić tego odświeżenia. Było ponad 200 wyświetleń ale żeby NIC.... żadnego telefonu. Może to jakiś znak? :D Bardzo często tak bywa. Najbardziej jednak wkurza mnie to, ze ludzie odkrywają nr telefonu, chyba tylko po to, żeby go przeczytać. Czekoladka ma 13 odkryć numeru a nie dzwonił nikt, Karmen - 49, a telefon ani razu nie zadzwonił. Czekam zatem do niedzieli i podmienię zdjęcia. Quote
Anecik Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 53 minut temu, Havanka napisał: Bardzo często tak bywa. Najbardziej jednak wkurza mnie to, ze ludzie odkrywają nr telefonu, chyba tylko po to, żeby go przeczytać. Czekoladka ma 13 odkryć numeru a nie dzwonił nikt, Karmen - 49, a telefon ani razu nie zadzwonił. Czekam zatem do niedzieli i podmienię zdjęcia. Ja się przyznam szczerze do dwóch odkryć. W pierwszym dniu żeby sprawdzić :) i dziś żeby jeszcze raz sprawdzić czy na pewno mój :D Quote
Poker Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Trochę cierpliwości, czasem jest tak ,że 3 tygodnie nic ,a potem ten pierwszy, jedyny i właściwy telefon. i życzę tego anecik, bo Czekoladce nie życzę. Quote
halszka Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Korzystając z okazji,że mam dzisiaj internet pozwoliłam sobie ;) na zareklamowanie ślicznotki na FB Prosimy o udostępnianie,może tam ktoś wypatrzy i zakocha się w Czekoladce :) Quote
Gusiaczek Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 O matulu!!!!!!!!!! ależ ona naprawdę słodka jest <3 Quote
Anecik Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Powiem Wam że wygląda jak wygląda ale charakter ma CUDNY. Quote
Havanka Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Dostałam odpowiedź na ogłoszenie Czekoladki: "Witam, z opisu wnioskuje ze to idealny piesek dla nas. cale dziecinstwo mialam psy i odkad sie wyprowadzilam bardzo mi brakuje futrzaka w domu, ale ciagle bylo cos co uniemozliwialo adopcje. A to dzieci za male a to wlasciciel mieszkania sie nie zgadzal na psa, potem nie bylo auta a to jednak problem podczas wycieczek z pieskiem. Jakos przezylam te pare lat i wlasnie szukam pieska do adopcji. Jest jedna sprawa ktora moze stanowic dla Pani problem. Mieszkamy w Niemczech. Jednak chce psa "szczekajacego po polsku " :) w Polsce bedziemy na ok 2 tygodnie od 15.04. Czy byloby problemem przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej np w domu mojej mamy ? " Odpisałam: "Witam Panią. Wizytę przed adopcyjną przeprowadzamy raczej w miejscu, gdzie ma zamieszkać piesek, po to, by zobaczyć warunki, w jakich będzie przebywał. Myślę jednak, ze dałoby się zorganizować wizytę w miejscu zamieszkania, oczywiście, jeżeli Pani wyrazi na to zgodę. W tej chwili Czekoladka przebywa u p. Anety, na Śląsku. Najlepiej byłoby, gdyby Pani zadzwoniła bezpośrednio do niej i z nią porozmawiała. Pani Aneta za bardzo pokochała już Czekoladkę. Dlatego musi mieć pewność, ze trafi do wspaniałego domu. Podam jej numer telefonu 507 179 468. Pozdrawiam " Odpowiedź: "Tak jak mowilam bedziemy w Polsce 15 czyli za pare dni i wtedy zadzwonie i porozmawiamy na spokojnie. Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za informacje :) " Quote
Recommended Posts