Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przydałoby się zdjęcie z " dobrymi" oczami " .

Zawsze na wizytach PA pytam dlaczego ktoś chce akurat tego psa i bardzo często słyszę ,że się zakochał w oczach pieska.

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

Przydałoby się zdjęcie z " dobrymi" oczami " .

Zawsze na wizytach PA pytam dlaczego ktoś chce akurat tego psa i bardzo często słyszę ,że się zakochał w oczach pieska.

No i właśnie jestem ciekawa co odpowie na to pytanie ewentualny adoptujący jeśli nie będzie mógł powiedzieć że zakochał się w jej oczach :D

Posted
39 minut temu, anecik napisał:

No i właśnie jestem ciekawa co odpowie na to pytanie ewentualny adoptujący jeśli nie będzie mógł powiedzieć że zakochał się w jej oczach :D

A czy dzwonił może ktoś? Jest już 8 odkryć. Przed chwilą ogłoszenie zostało wyróżnione.

Posted
2 minuty temu, Havanka napisał:

A czy dzwonił może ktoś? Jest już 8 odkryć. Przed chwilą ogłoszenie zostało wyróżnione.

Nikt jeszcze nie dzwonił. 

Posted
44 minut temu, anecik napisał:

Może się zakocha w uszach?

Posted
48 minut temu, anecik napisał:

Witamy serdecznie. Czekoladka cudna, Bawi się z Ronisiem ;)

A księżniczka Mimi pewnie nabuzowana.

Posted
Teraz, Poker napisał:

A księżniczka Mimi pewnie nabuzowana.

Nabuzowana jest ale stararm się jak mogę żeby już się nie wnerwiała :)

Posted
4 godziny temu, anecik napisał:

Witaj Gusiaczku. Dzięki za czekoladowe serduszko :)

Cisza w ogłoszeniach.

Anetko, spróbuj zrobić jeszcze trochę zdjęć czekoladce.

P1020477.JPG

Posted

Dobrze Havanko. Ale dziś kiepska pogoda, jutro cały dzień w pracy. Zrobię w niedziele.

Szkoda że nie można oprócz wyróżnienia zrobić tego odświeżenia. Było ponad 200 wyświetleń ale żeby NIC.... żadnego telefonu. Może to jakiś znak? :D

Posted
27 minut temu, anecik napisał:

Dobrze Havanko. Ale dziś kiepska pogoda, jutro cały dzień w pracy. Zrobię w niedziele.

Szkoda że nie można oprócz wyróżnienia zrobić tego odświeżenia. Było ponad 200 wyświetleń ale żeby NIC.... żadnego telefonu. Może to jakiś znak? :D

Bardzo często tak bywa. Najbardziej jednak wkurza mnie to, ze ludzie odkrywają nr telefonu, chyba tylko po to, żeby go przeczytać. Czekoladka ma 13 odkryć numeru a nie dzwonił nikt,  Karmen - 49, a telefon ani razu nie zadzwonił.

Czekam zatem do niedzieli i podmienię zdjęcia.

Posted
53 minut temu, Havanka napisał:

Bardzo często tak bywa. Najbardziej jednak wkurza mnie to, ze ludzie odkrywają nr telefonu, chyba tylko po to, żeby go przeczytać. Czekoladka ma 13 odkryć numeru a nie dzwonił nikt,  Karmen - 49, a telefon ani razu nie zadzwonił.

Czekam zatem do niedzieli i podmienię zdjęcia.

Ja się przyznam szczerze do dwóch odkryć. W pierwszym dniu żeby sprawdzić :) i dziś żeby jeszcze raz sprawdzić czy na pewno mój :D

Posted

Trochę cierpliwości, czasem jest tak ,że 3 tygodnie nic ,a potem ten pierwszy, jedyny i właściwy telefon. i życzę tego anecik, bo Czekoladce  nie życzę.

Posted

Korzystając z okazji,że mam dzisiaj internet pozwoliłam sobie ;) na zareklamowanie ślicznotki na FB

Prosimy o udostępnianie,może tam ktoś wypatrzy i zakocha się w Czekoladce :)

Posted

Dostałam odpowiedź na ogłoszenie Czekoladki:

"Witam, z opisu wnioskuje ze to idealny piesek dla nas. cale dziecinstwo mialam psy i odkad sie wyprowadzilam bardzo mi brakuje futrzaka w domu, ale ciagle bylo cos co uniemozliwialo adopcje. A to dzieci za male a to wlasciciel mieszkania sie nie zgadzal na psa, potem nie bylo auta a to jednak problem podczas wycieczek z pieskiem. Jakos przezylam te pare lat i wlasnie szukam pieska do adopcji. Jest jedna sprawa ktora moze stanowic dla Pani problem. Mieszkamy w Niemczech. Jednak chce psa "szczekajacego po polsku " :) w Polsce bedziemy na ok 2 tygodnie od 15.04. Czy byloby problemem przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej np w domu mojej mamy ? "

Odpisałam:

"Witam Panią. Wizytę przed adopcyjną przeprowadzamy raczej w miejscu, gdzie ma zamieszkać piesek, po to, by zobaczyć warunki, w jakich będzie przebywał. Myślę jednak, ze dałoby się zorganizować wizytę w miejscu zamieszkania, oczywiście, jeżeli Pani wyrazi na to zgodę. W tej chwili Czekoladka przebywa u p. Anety, na Śląsku. Najlepiej byłoby, gdyby Pani zadzwoniła bezpośrednio do niej i z nią porozmawiała. Pani Aneta za bardzo pokochała już Czekoladkę. Dlatego musi mieć pewność, ze trafi do wspaniałego domu. Podam jej numer telefonu 507 179 468.
Pozdrawiam "

Odpowiedź:

"Tak jak mowilam bedziemy w Polsce 15 czyli za pare dni i wtedy zadzwonie i porozmawiamy na spokojnie. Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za informacje :) "