Nadziejka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Oooo ciocia Poker to cudnie wycieczkujje hoho dobrze ciociu cudnie , choc pozagladam poogladam bo na Jamajke anie na Bieguni niedioolece nie dojadaem .... ech ... ale ale z radoscisa ogladam zawsze pozdrawiam Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: I pomyśleć, że Ten Ktoś być może jeszcze nie wie, że czeka na niego 3 kilogramy Szczęścia cud urody, pełne wdzięku o spojrzeniu, które stopi każde serce Jeden Ktoś wie. Właśnie przed chwilą skończyłam długą rozmowę z panią Barbarą z Olecka. Zadzwoniła, żeby zapytać, czy w czymś mogłaby pomóc. Oczywiście podziękowałam uprzejmie. Nie chciałabym, żeby robiła sobie przedwczesne nadzieje, choć powiem Wam, że coraz bardziej przekonuję się, że pani Barbara szczerze pokochała naszą księżniczkę. Kiedyś przysłała mi (na moja prośbę) zdjęcia domu - wnętrze i z zewnątrz. Nucia z pewnością czułaby się tam dobrze. Ale czekamy, co będzie gdy Ją ogłosimy. 2 godziny temu, Poker napisał: Kruszynka rozkoszna i faktycznie kurdupelek z niej nawet przy kocie. Jak to dobrze,że wygrzewa się w piernatach ,a nie tkwi na schroniskowym betonie. Czekam na rewię mody w nowych kreacjach. ... Kocia, której także szukamy DS, a na razie oswajamy, bo to dzikuska z działki zabrana jak wracaliśmy w zeszłym roku jesienią do kraka. Już prawie gotowa do adopcji. Jeśli znacie bardzo dobry dom dla super koteczki to dajcie znać :) Z dzikuski zrobiła się niesamowicie towarzyska koteczka. Na ostatnim zdjęciu maleńka wyleguje się na ślicznym, mięciutkim szalu kominowym, który podarowała Jej Asia - Alaskan malamutte. Maleńka bardzo lubi na nim leżeć :) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 42 minut temu, Poker napisał: Alaskanie , spiesz się na Alaskę ,bo z lodowców coraz mniej zostaje ,a naprawdę jest co podziwiać w realu. Mogę parę zdjęć tu wkleić z wycieczki. Jeśli tylko będzie taka możliwość, nie zawaham się ani chwili :-))) A zdjęcia z przyjemnością obejrzę :-)) Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 31 minut temu, elik napisał: Na ostatnim zdjęciu maleńka wyleguje się na ślicznym, mięciutkim szalu kominowym, który podarowała Jej Asia - Alaskan malamutte. Maleńka bardzo lubi na nim leżeć :) Aż się wzruszyłam... 1 Quote
Bogusik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja niestety nie widzę zdjęć.Po otworzeniu linka,widzę tylko ciemną tablicę,a na środku,małe cośik,jakby kwadracik.Klikanie nic nie daje..Pewnie u mnie jest coś nie tak,bo inny widzą. elik tak jak piszesz,szkoda nerwów i czasu na tworzenie w obecnej sytuacji bazarku.Ja kiedyś robiłam bazarek i coś zaczęło właśnie dogo mulić,ale sobie pomyślałam,że ile dam radę to wstawię zdjęcia i opisy.Niestety jak chciałam kolejne 5 zapisać,to wyskoczył ten "lubiany" Error.Gdy dogo ruszyło,okazało się,że dwa posty ze zdjęciami i opisami poleciało w kosmos...Ale byłam zła,bo tyle pracy poszło na marne. Quote
Anula Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja też nie widzę zdjęć,strona nie istnieje. Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 ja widzę zdjęcia i udało mi się zrobić bazarek co nie znaczy ,że za chwilę tż będę miała czarną plamę na ekranie Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Piękna z niej kruszynka :) W istocie - kruszynka :) Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Piękna z niej kruszynka :) W istocie - kruszynka :) Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 ja widzę zdjęcia i udało mi się zrobić bazarek co nie znaczy ,że za chwilę tż będę miała czarną plamę na ekranie Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Nie, tak się nie da korespondować ! Mój post pojawił się dwa razy, choć kliknęłam w Dodaj odpowiedź tylko raz. Pokerka post nawet nie jeden pod drugim, a po moich dwu postach się powtórzył. To chyba jakiś domorosły informatyk grzebie w serwerze. Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Witam popołudniowo naszego cukiereczka, naszą kruszynkę sarenkę :-)) Quote
sybil Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja też nie widzę zdjęć panny Nutelki, tylko kotecek pokazuje się w całej okazałości na piernatach Quote
ania75 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 33 minut temu, sybil napisał: Ja też nie widzę zdjęć panny Nutelki, tylko kotecek pokazuje się w całej okazałości na piernatach u mnie dokładnie tak samo - widzę tylko jedno zdjęcie koteczka Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Kochane, nie mam sił na nowo wklejać zdjęć. Robiłam to dzisiaj już 2 razy i jak zamykałam watek były. Wybaczcie, spróbuję znowu jutro:( Może dogo będzie stabilniejsze. Quote
Gabi79 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja niestety widzę tylko zdjęcie koteczki. Głaski i buziaki dla cudnej Nutelci!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 U mnie też już niestety tylko zdjęcie kotecki jest widoczne... Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 ALASKA, nie wiem ile zostało jeszcze z tych lodowców, bo się topią w zastraszającym tempie. Żeby nie było ,że tylko lodowce oglądaliśmy Alaskanów nie widzieliśmy tylko inne piesy do adopcji na paradzie z okazji miejscowego święta. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Oczu oderwać nie mogę od tych lodowców..... Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Sama robiłam zdjęcia. Robią wrażenie.Są ogromne. i w pięknym błękicie. Quote
Nadziejka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Pozdrawiam sciskauniam malineczke Alez cuda ciocia Pokerowa wstwaila hohooooo Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Gdy bylam aktywna zawodowo, myślałam, że gdy zakończę prace i przejdę na zasłużony odpoczynek :) to będę miała multum czasu. Już nawet nawymyślałam co wreszcie będę mogła robić. Snułam więcej i mniej ambitne plany na emerytalną przyszłość. Tymczasem realia okazały się bardzo brutalne. Mam MNIEJ czasu niż wtedy, gdy pracowałam Quote
Recommended Posts