Jump to content
Dogomania

Olkusz- nieduza puchata sunia MA DOM-ZOSTAJE NA ZAWSZE W DT !!

Recommended Posts

Posted

Nieduża kudlata sunia, ledwo chodzi, porusza sie z grzbietem wygietym w pałąk, widac ze cierpi koszmarnie, widac to w oczach i w ruchach, ten pies sie poddaje i przestał walczyc!!

To piekna puchata sunia, to znaczy kiedys- piekna, teraz to psi strzep opakowany w futerko:-(

Wyprowadzona kuli sie i wygina w łuk, w boksie lezy nieruchomo na budzie i nie porusza sie. NATYCHMIAST potrzebuje naszej pomocy!!:placz::placz::placz:

potrzebuje zabrania do szpitalika, diagnozy, leczenia, inaczej umrze!!!
Czy ktokolwiek zna lecznice ktora by ja przyjela na diagnoze i leczenie??
Czy ktos zaoferuje DT?

czy ktos ja stamtad zabierze zanim zabierze ja smierc??:-(

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy -dziękuję za wątek, pomogę jakimś groszem jeśli trzeba będzie a jeśli ją ktoś wyciągnie potrzeba będzie na pewno... :-(

Błagam :modla: ratujcie maleńką Sunię -kto ma możliwość ? Zrobię prywatny bazarek na Nią...

Posted

bede w poniedzialek pytac i prosic mojego lekarza wet, moze znajdzie dla niej jakis kacik. Niestety nie moge wziac jej do domu- niedawno przez 3 dni mialam tu szczenie z parwo. Moge wziac tylko psa ktory napewno byl szczepiony. O Norze nie wiemy nic :shake:
a jesli jest chora ryzyko infekcji jest wieksze.

Posted

maggie1971 wybadaj czy przyjeliby ja w tej klinice.

tak czy siak potrzebny bylby DT, nawet podczas leczenia lepiej zeby byla w domu.
BLAGAM ZASTANOWCIE SIE KTO MOGLBY POMOC Z DT? :-(

Posted

Biedactwo. Pilne ! Jeden z moich orzeszków z Orzechowców zachowuje się podobnie. Jest zdrowy ale lęk przed światem paraliżuje jej ruchy. Jest u nas prawie rok i niewiele poprawy.

Posted

Dam fanty na bazarek dla suni. Tylko bardzo proszę, zeby ktoś go zrobił i prowadził, bo ja rzadko tu jestem i nie mam czasu. Jesli ktoś pomoże, to wyślę zdjęcia i opisy mailem, a rzeczy później sama porozsyłam. W Dąbrowie Górniczej mają szpitalik przy lecznicy, ale dobowy koszt to kilkadziesiąt zł (ok. 30 zł bez leczenia)

Posted

u mnie 15 za dobe, ale odpowiedz czy bedzie miejsce dla niej bede miala dopiero jutro. Moze tez maggie1971 cos sie dowie, i zdecydujemy, i dopiero potem bedziemy dumac nad numerem konta. narazie- czuwajcie i podnoscie!

Posted

ja też coś dołożę.Żeby nie było za późno.
A może ona ma zatkany odbyt dredami i brudem? To by było najlepsze.
Trzymaj się malutka, ciotki coś zaradzą na Twoje nieszczęście.

Posted

Sluchajcie , załatwiłam z moją wetką(właściwie to ona sama zaproponowała jak jej przedstawiłam sytuację) ,że pobyt w klinice byłby bezpłatny, ona bierze go na siebie, będziemy płacić tylko za leki i badania. Kochana ta moja wetka:loveu:
Zastanawiam się też nad tymczasem dla małej.........
Tylko od razu mówię ,że nie stać mnie na leczenie psiaka, mam jeszcze dług w klinice po moim kochanym psiaku,Kajtku
[*] którego długo leczyliśmy, ale teraz już biega sobie za TM:-(

Posted

maggie1971 napisał(a):
Sluchajcie , załatwiłam z moją wetką(właściwie to ona sama zaproponowała jak jej przedstawiłam sytuację) ,że pobyt w klinice byłby bezpłatny, ona bierze go na siebie, będziemy płacić tylko za leki i badania. Kochana ta moja wetka:loveu:
Zastanawiam się też nad tymczasem dla małej.........
Tylko od razu mówię ,że nie stać mnie na leczenie psiaka, mam jeszcze dług w klinice po moim kochanym psiaku,Kajtku
  • którego długo leczyliśmy, ale teraz już biega sobie za TM:-(

• Ja również deklaruję kasę na DT i leczenie. Maggie super by było!!!

Posted

basia0607 napisał(a):
    Przepraszam ,ale na mnie nie liczcie.Już drugi miesiąc utrzymuję moje przytuliskowe psy z własnej kieszeni/25 szt/.

nie masz za co przepraszać, każdy może tyle ile może :lol:, a Ty i tak dużo możesz.
    Dołożę na leczenie , tylko ją weźcie. Złozyłam wcześniej deklaracje na DT na innym wątku i dlatego nie mogę jej zabrać.