Jump to content
Dogomania

Olkusz- nieduza puchata sunia MA DOM-ZOSTAJE NA ZAWSZE W DT !!

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc ze zdjęciami jest mały problem, na razie nici . Uszkodziła mi się karta pamięci do aparatu , i muszę kupić nową. Co do kręgosłupa to jest trochę lepiej, Nora jest cały czas leczona , codziennie jeździmy do weta na zastrzyki, ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej. To na razie tyle.
Cioteczko Poker pieniżki od Ciebie wpłynęły już dawno , pisałam o tym w poście 89:)

Posted

Coś nas cioteczki zaniedbują, słabo nas odwiedzają.:shake:
Norka czuje się coraz lepiej, kręgosłup już coraz mniej boli, nawet dzisiaj miała takie momenty że chciała się ze mną bawić i była bardzo zadowolona. Szkoda ,ze nie mam tego aparatu bo zdjęcia błyby super, ale myślę,że teraz będzie już coraz lepiej i coraz więcej okazji do porobienia zdjęć. Norka bardzo polubiła jeżdżenie samochodem, jak tylko otwieram dzrzwi to natychmiast wskakuje. Wszyscy się nią zachwycają jaki to kochany pies:loveu:. A i jeszcze jedna wiadomość Nora przytyła już około 1,5 kg:multi:. Już nie jest tak przeraźliwie chuda jak była. Tak więc wszystko idzie ku lepszemu

Posted

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :loveu:, Norka ma się coraz lepiej , ale jeszcze kilka zastrzyków ją czeka- biedulka juz ma całą pupę pokłutą, a tu zastrzyki szykują sie przynajmniej do niedzieli. Ale nic to damy radę. Byle tylko ten stan zapalny zlikwidować na dobre.

Posted

Właśnie obejrzałam zdięcia suni ona jest taka śliczna :loveu:.Wspieram was całym mym serduchem, mam nadzieję że szybko znajdzie się dla niej dom (no chyba że zostanie u ciebie na zawsze):multi::multi::multi:

Posted

U Halbinki jak zwykle było bardzo miło. Teraz to mi wstyd że nadal nie zrobiłam zdjęć Norze. Ale obiecuję się poprawić i jutro a właściciwie to już dzisiaj zrobię. Nora czuje się duzo lepiej, kręgosłup ją boli coraz mniej, apetyt dalej jej bardzo dopisuje. No myślę ,ze niedługo będzie można ruszyć z ogłoszeniami.Ona jest bardzo kochanym psem:loveu: