alicjazar Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oho. Widzę, że nagrodę trzeba będzie podzielić. Fiedka się chętnie nadstawi do całowania na następnym gillu. ;) mru napisał(a):ależ oni sie kochają! a na imprezie udawali, że się nie znają :razz::mad: I to jest przejaw ich inteligencji. :p Zawsze tak robią. Eksplorują teren - każdy na własną łapę. Siebie mają na codzień i to żadna atrakcja. :eviltong: Lepiej poznać nowe psy i ich właścicieli. Gorzej, że udawali też, że mnie nie znają i było mi łyso. :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 alicjazar napisał(a):Poniżej zdjęcia równie dziwne i specyficzne jak moje Miśki :) [quote name='alicjazar'] A to już rzeczony apetyczny pyszczek. :eviltong: łoooooo :diabloti: wiewiór jakowyś :evil_lol: ja tez wiedziałam, ja też wiedziałam, że noga dodatkowa wyrosła!!!! Quote
mru Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jeśli macie jakieś pomysły... zapraszam :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/wiejska-przybleda-ma-tydzien-potem-lopata-ew-kamien-siekiera-142848/#post12684072 Quote
mru Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 straszne rzeczy, Ola :( trup na trupie :( a w tym wszystkim ten jeden ma szansę... :( Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 widziałam, holokaust jakiś...:shake: a co u fiodora bambaryłowskiego? Quote
alicjazar Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):(...) a co u fiodora bambaryłowskiego? Aż się boję napisać, żeby mnie los znowu nie pokarał za nadmiar szczęścia. :eviltong: U Fiodora Pawłowicza Bambaryłkowskiego :p wszystko po staremu. Nadal jest miły, grzeczny i cieszy się ze wszystkiego. Nadal jest przekochany, uwielbia mizianie pod pyszczkiem i na brzucholu, bawi się z Gacusiem udając, że też jest szczeniakiem :eviltong: (mój tata [pewnie z zazdrości :eviltong:] powiedział, że Fiedka dziecinnieje na starość) :evil_lol: Ze zgrozą czytam, jak niektóre psy potrafią być trudne we współpracy i jaki chaos w domu powodują. A jedyne "przewinienia" Fiedki od 29.03 to kradzież, bodajże oscypka i obgryzienie (na spółkę z Gackiem) ładowarki do laptopa -> moja wina - zostawiłam na podłodze, a to przecież królestwo psów.. Przez tę "cukierkową" rzeczywistość miałam parę dni temu tzw. "przypał". Na rannym spacerze Fiodor, jak zwykle, nadużywał swojego ulubionego zmysłu i bez końca węszył i węszył nie odrywając ryjka od ziemi i tym samym nie przemieszczał się prawie wcale. Było to nad samuśkim ranem (ok.5/6), strasznie marzłam, a on uparcie WĘSZYŁ. Zniecierpliwiona zawołałam "Laleczko, no chodź już!" :evil_lol: Byłam pewna, że o tej porze nikt mnie nie słyszy. A tu, znienacka, wylazł zza winkla pan w garniturze. Kiedy zobaczył, że "Laleczka" podnosi nogę przy drzewie, szczerze się śmiał. :oops: Z kolei sąsiadka przyłapała mnie na podłym strofowaniu Bambaryłkowskiego "weź zamknij ten pysk, czemu szczekasz na pieska?!" :eviltong: Nie wiem jak wy, ale ja się tym nie zrażam i "rozmawiam" ze swoimi miśkami. Rozumieją i reagują już na kilkanaście słów. Serio. Odróżniają "spacer" od "zjemy", "balkon" od "kuchnia", "fu" od "molodec" :eviltong: itd. :p Quote
izzie1983 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cudowne wieści od Fiedki o Fiedce :lol: jak to miło, że znów Wam się tak fantastycznie układa. :multi: Ja też rozmawiam z Inką, jest moim największym najlepszym powiernikiem :evil_lol: Quote
mru Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nie wiem, czy moje by rozróżniły "molodec" :evil_lol: ale też czasem zapominam o innych ludziach i krzyczę za którymś "kochanie! słońce! myszko!" :roll::oops: albo "Ty cholero", "Diego, kur..!" i takie tam :cool3: Quote
alicjazar Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Trzeba sobie trochę potruchtać i rozruszać stare kości. Ależ mam piękny profil! A Gacek (zwany ostatnio Gapek :P) wcale nie jest brzydszy. Coś tam znalazł, Fiedka? Moja siostra dziarsko zasuwa próbując nadążyć za Fiedką. :] Quote
alicjazar Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Po spacerze Miśkom należy się odpoczynek. Nie ma to jak opalanie na balkonie! Quote
alicjazar Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wieczorem trzeba się trochę pomiziać. To wspaniałe uczucie, kiedy jeden pies ufnie wtula się z jednej strony, a drugi kładzie pyszczek na wolne kolano. :loveu: A to moje ulubione zdjęcie. Jak powiedziała jedna miła pani „Jakim cudem on się tyle czasu uchował w schronisku?!” Fiodorek ziewa i sygnalizuje, że nadeszła pora snu. :eviltong: Quote
sonikowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jak sie uchował w schronie? Czekał na Ciebie! Zawsze to takie wspaniałe uczucie oglądac zdjęcia Fiedki, szczęśliwego i udomowionego. Tak mu sie udało! A był "najbrzydszy w schronisku"... Quote
APSA Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 sonikowa napisał(a): A był "najbrzydszy w schronisku"... Ale na widok Ali wypiękniał :mdrmed: Quote
alicjazar Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 sonikowa napisał(a):(...)A był "najbrzydszy w schronisku"... On był najbrzydszy w nawiasie. :evil_lol: To był kolejny chwyt marketingowy Apsy. Apsa przecież wyczynia cuda wianki, żeby zwrócić uwagę na "swoje" psy. :eviltong: Podobnie jak i większość wolontariuszy z dogo. To kupa dobrej roboty, oprócz psów uszczęśliwiacie też ludzi. :loveu: Quote
3 x Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='sonikowa']Jak sie uchował w schronie? Czekał na Ciebie! Zawsze to takie wspaniałe uczucie oglądac zdjęcia Fiedki, szczęśliwego i udomowionego. Tak mu sie udało! A był "najbrzydszy w schronisku"... hihi a ja oglądając powyższe zdjęcia miałam się pytać gdzie się podziała ta rozlamowana "aparycja świnki wietnamskiej" [SIZE="1"](wątek Fiodora podczytywałam jak jeszcze był w schronisku) na zdjęciu które się Alicji podoba Fiodor wygląda cudownie a szczery uśmiech Gacka na balkonie jest rozbrajający :evil_lol: Quote
APSA Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='3 x']hihi a ja oglądając powyższe zdjęcia miałam się pytać gdzie się podziała ta rozlamowana "aparycja świnki wietnamskiej" Przepadła ze zbędnymi kilogramami i zgoloną szczeciną ;) Quote
3 x Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='APSA']Przepadła ze zbędnymi kilogramami i zgoloną szczeciną ;) i zamieniła się w przesłodki uśmiech na pycholu :loveu: kurde ale ja się cieszę że bambaryłek ma TAKI dom i że się odnalazł :multi: [SIZE="1"]wiem, że to było już "chwile temu", ale ja się ciagle z tego cieszę Quote
mru Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jejku on ma niesamowity wyraz twarzy! taki ludzki wręcz :D http://img36.imageshack.us/img36/6265/slodziak.jpg :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
togaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bilet, MADONNA, kurier GRATIS!, CHARYTATYWNA (710952811) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny...mamy bilet na koncert Madonny....!!! Pomóżcie rozgłaszać gdzie sie da.Boimy sie że nam przepadnie....:-( Kasa pójdzie na schroniskowce z Zywca, m.inn. na Lolusia - pieluchowca z mojego podpisu... Quote
togaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mru napisał(a):chyba ktoś kupił :) Tak, poszedł dzisiaj rano na Allegro...uf.......! Quote
Olga132 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='mru']jejku on ma niesamowity wyraz twarzy! taki ludzki wręcz :D http://img36.imageshack.us/img36/6265/slodziak.jpg :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: to zdjęcie jest na prawdę fantastyczne !!!:evil_lol: Quote
alicjazar Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kurczę! Tak sobie myślę, że chyba ktoś nam podmienił psa! :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts