APSA Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Kiedy, kiedy? :razz: Punia się pisze, Saba też :evil_lol: Sabę zgodnie z przewidywaniem musiałam w nocy wypuścić do ogródka. Po czym zaraz musiałam się znowu zwlec z łóżka i ją wpuścić do domu, bo zaczęła na coś drzeć ryja :diabloti: Punia po dwóch kiełbachach ok :) Bardzo miło było , dziękujemy za zaproszenia :loveu: Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 było super :-). zośkę obiecuję. tosty nie najgorsze, ale ja mam wizję :eviltong: Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 czekając na Pavla. mieli dawać jakieś kiełbaski... i co? no gdzie on jest? zaczyna się :cool3::cool3::cool3: ty mienia oczeń nrawiszsja ja sobie tebja troszku popilnuje ;) Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 sleepingbyday napisał(a): tosty nie najgorsze, ale ja mam wizję :eviltong: aaa zamiast sera zjemy nasze psy i weźmiemy nastepne? :multi: Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 która to Punia, która Saba? (juz wiem;)) to Punia: a to Saba: a to już Szaman :) Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 mru napisał(a):aaa zamiast sera zjemy nasze psy i weźmiemy nastepne? :multi: tak nie uczynimy, bo mięska nie jadamy, o. choć ja jadam,a le nie z chowu klatkowego, a nasze psy nie są z chowu klatkowego, więc w sumie mogłabym... :roll: mru napisał(a): ty mienia oczeń nrawiszsja hihi, ale fiedia faktycznie zabujał sie wgacku i to tak kamiennie, zastygał przy nim i uwielbiał :evil_lol:. Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 closer... closer... (ależ dramatyzm w oczach!) eee trochę się zmęczyła Fiedka potem sie obsunęła i położyła :eviltong: Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zakochana para...! tutaj tez jakby ;) i to dobre :evil_lol: KONKURS: kto co mówi lub myśli? Ala: byś się wstydził, Fiedka... Gacek (myśli): wtf am i doing here? Fiedka: ej no weź, fajna z niego dupa... Quote
izzie1983 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Niesamowite zdjęcia. Podpisy też :evil_lol: A ja dopiszę, że też bardzo dziękuję za miłe towarzystwo. Liczę na powtórkę :D Quote
APSA Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 mru napisał(a):która to Punia, która Saba? Punia to to pluszowe Paskudztwo, co musiało być uwiązane, bo na stół właziło. Saba to grzeczniejsza pręgowana paSkuda, która poza udawaniem zmywarki i zżarciem porcji kiełbachy zdjętej z grilla nawet sie w miarę zachowywała :evil_lol: sleepingbyday napisał(a):tak nie uczynimy, bo mięska nie jadamy, o. choć ja jadam,a le nie z chowu klatkowego, a nasze psy nie są z chowu klatkowego, więc w sumie mogłabym... :roll: Punia sie raz schowała na klatce schodowej, więc jej nie można zjeść :grins: A Zocha nie z chowu klatkowego? Czy w jej schronisku mają wybiegi? Bo Fiedka zdecydowanie z klatkowego z przegęszczeniem i innymi atrakcjami z tym związanymi :cool3: Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):tak nie uczynimy, bo mięska nie jadamy, o. choć ja jadam,a le nie z chowu klatkowego, a nasze psy nie są z chowu klatkowego, więc w sumie mogłabym... :roll: ja w ogóle, więc faktycznie odpada :razz: jestem pewna, że Zosia jest z hodowli kennelowej :eviltong: sleepingbyday napisał(a): hihi, ale fiedia faktycznie zabujał sie wgacku i to tak kamiennie, zastygał przy nim i uwielbiał :evil_lol:. no i to tak platonicznie w sumie :) poza tymi momentami, kiedy go lizał ;) Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 APSA napisał(a):Punia to to pluszowe Paskudztwo, co musiało być uwiązane, bo na stół właziło. Saba to grzeczniejsza pręgowana paSkuda, która poza udawaniem zmywarki i zżarciem porcji kiełbachy zdjętej z grilla nawet sie w miarę zachowywała :evil_lol: ee to dopisuję :eviltong::p o kurcze, Diego nie jest z kennelowej! on jest z błońskiej ulicy przecież ja go juz nie biorę na imprezy... dorzucam: Gacek, Gacek i Ga... i Fiedia :) w ogóle na początku imprezy Gacek-jamnik chciał bardzo kopulować z Gackiem-terierem :cool3: Quote
Isadora7 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Czyje to śliczne jest? http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/grill/SDC18797.jpg a jamol czyj? :loveu: Quote
izzie1983 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jamol to największy przyjaciel Fiodra dzielący z nim i Państwa i miejsce zamieszkania :lol: Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 schroniskowce kiedys klatkowe, ale teraz nie, o to mi chodziło. niemniej jednak nie przymierzam się do konsumpcji. kto to w ogóle wymyslił, że swoje sierściuchy zjemy? aaa, wiem, ta dogomaniaczka mru :eviltong:. Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 chciałam dobrze :( że wiecie, weźmiemy wtedy następne i w ogóle ;) świat będzie lepszy :eviltong: czy cos tam Isadora7 napisał(a):Czyje to śliczne jest? http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/grill/SDC18797.jpg co to w ogóle za pytanie? on jest po części nas wszystkich już ;) Quote
alicjazar Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Isadora7 napisał(a):Czyje to śliczne jest? http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/grill/SDC18797.jpg a jamol czyj? :loveu: Moje! Moje! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale żeście się rozpisali, aż nie wiem na które posty odpowiadać. :eviltong: Jestem ciekawa wizji SBD. I oczywiście nasza działeczka stoi przed Wami otworem. :p Mru! dzieki za fotki! I za teksty w stylu: "ja sobie tebja troszku popilnuje". Strasznie się ubawiłam :D ;-) Quote
morisowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 wczoraj to ja nie miałam siły pisać o imrezie ;) taaaaaka była! :eviltong: Zdecydowanie, do powtórki :p Tylko nastepnym razem zabieram coś z moich potworów, bo jak to tak, że Saba obżera się kiełbaskami a moje o suchym pysku w domu siedzą?! Quote
Charly Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 i to dobre :evil_lol: KONKURS: kto co mówi lub myśli? Ala: byś się wstydził, Fiedka... Gacek (myśli): wtf am i doing here? Fiedka: ej no weź, fajna z niego dupa... hehehehhehehehehhehehhe:loveu::loveu::evil_lol: Quote
mru Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no emotki znikają, dogo leży - co się dzieje!? apokalipsa! chce ktoś może laba nierasowego? :( kundel za 3 stówy, ale wygląda jak lab i może go z powodzeniem udawać ktoś kupił i już nie chce, bo za żywe to to... :roll: nówka nie chodzona prawie... rok ma tylko :placz: zna ktos może lub kojarzy jakieś labowate ciotki? Quote
sleepingbyday Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 byłam osttanio na grillu u dawno nie widzianych znajomych i to był czad, wię c nie myślcie sobie, ze ja jestem taki kucharz sama z siebie. a rzeczy do zrobienia - banał. tylko będziemy musieli najpierw przygotowac wszystko w domu. moim zdaniem - robimy ściepę u chętnych na wyżerkę i hulaj dusza :eviltong: Quote
Folen Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja znam "labowe ciotki", siebie na przykład :) Mru napisz więcej info o nim i kontakt podaj. Ale jest też Basia i Barni, oraz fora labradory.org i labradory.info . A labkowy śliczny... Quote
KWL Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to się z lekka wychylę :-) Propozycja jest następująca - dowolna sałatka do przygotowania i przyniesienia na imprę - proponowałbym którąś z serem, grecką, ananasową czy cokolwiek oraz obsługa grilla. Na grillu zrobię wsio* :-) na przykład szaszłyczki lub warzywka. *Co nie oznacza że czegos nie przypalę... Quote
sleepingbyday Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zdecydowanie sałata, chocby z pomidforem i prażonym ziarnem słonecznika - banał,a ozywia grilowane wszystko. KWL, zgłaszasz się do pomocy w kuchni, czy przygotujesz swoją porcje po prostu? to dobry pomysł - każdy przygotuje coś do zgrilowania i przyniesie. Quote
Recommended Posts