Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
ale to połowa imprezy się spóźni :eviltong: to może zróbmy bardziej 16-17? nawet 17-18?

bo tak to co? :) bez sensu
Bez sensu zapraszać wolontariuszy, mają zawsze zajęte weekendy :evil_lol:

Też jestem za tym, żeby było bliżej 17 niż 15 :lol:
Czy można przyjść w stroju roboczym? :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamiast na priv, napiszę tutaj, bo, a nuż, ktoś jeszcze się skusi. :evil_lol: Umówmy się, w takim razie, o 17.00 w niedzielę na przystanku obok stacji Statoil koło skrzyżowania beli bartoka i jastrzębowskiego. Jest to rzut beretem od stacji metra Ursynów.

Proszę nic nie brać - zapewniamy jadło i napoje jako wyraz wdzięczności i jeżeli ktoś śmie coś ze sobą przytaszczyć, to nie zostanie na działeczkę wpuszczony. :p

Zmobilizujcie się, proszę, na tę 17, bo, jak pisałam, na działeczce luksusów nie ma (ot- kawałek własnej krzako - trawy, gdzie można postawić gryla) :eviltong: i wieczornego oświetlenia w związku z tym również. :eviltong:

Posted

alicjazar napisał(a):
(...) Proszę nic nie brać - zapewniamy jadło i napoje jako wyraz wdzięczności i jeżeli ktoś śmie coś ze sobą przytaszczyć, to nie zostanie na działeczkę wpuszczony. :p (...)

to co, juz nawet winka nie można przynieść :placz:.
a poza tym- ja nie pomagałam, więc mi się konsumpcja nie należy :eviltong:

Posted

znaczy niech Ala powie :)

pół dogo, czyli jakieś 4 osoby hihi :P
to na tyle mała impreza, że jednak byłoby fajniej gdyby zaczęła się ze wszystkimi

o 18 noc jeszcze młoda, ha

Posted

mru napisał(a):
znaczy niech Ala powie :)

pół dogo, czyli jakieś 4 osoby hihi :P

Ja doliczyłam się 11 osób. :p Nie wiem, jakie te działki mają adres :P To taki wielki kwadrat ogródków zaraz obok stacji Statoil.

Ninti, przystanek w bezpośrednim sąsiedstwie stacji benzynowej przy tym skrzyżowaniu jest tylko jeden. :eviltong:

Niestety działki są zamykane na klucz, więc zróbmy tak: kto może przyjść o 17, niech będzie. A kto dojedzie później, niech zadzwoni (na pewno macie nasze numery, zna je chyba już z pół Warszawy :evil_lol:). Wyjdziemy z kluczykiem. :lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to co, juz nawet winka nie można przynieść :placz:.
a poza tym- ja nie pomagałam, więc mi się konsumpcja nie należy :eviltong:

Nie no, jak masz jakieś swoje ulubione winko to zrobię wyjątek. ;)

Posted

my też kolorowe babskie sobie zakupimy hihi :diabloti::evil_lol:
Paweł aż z pół będzie mógł wypić :D

my będziemy o 17 pewnie :) na tym skrzyżowaniu