APSA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bambaryłek obecnie FIODOR ma się znakomicie - ma dom, wspaniałych właścicieli, kolegę prawie-jamniczka Gacka i podbija świat - podbił dogomanię a w realu wojażuje po Białej Rusi ;-) ******************************************** [FONT=Microsoft Sans Serif]Oto [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]Bambaryłek. Bambaryłek od ponad 3 lat mieszka w warszawskim schronisku na Paluchu. Całym jego światem jest klatka (dość duża) ok 2x3 metry. Klatkę dzieli oczywiście z kilkoma innymi psami. W klatce są budy i zwykle w środku którejś z nich siedzi Baryłek. Czasem go w ogóle nie widać, czasem wystawi łepek i popatrzy, czasem nawet cały wyjdzie z budy, ale rzadko. Chyba pogodził się ze swoim losem i nie liczy na nic lepszego. Nie ma się co oszukiwać, urodą ten pies nie poraża, co najwyżej oryginalnym wyglądem i budową świnki wietnamskiej. Szanse, że ktoś go sobie po prostu wybierze, są minimalne. Może dzięki dogomanii ktoś się zakocha w tym - jakby nie patrzeć - wyjątkowym psie? [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Bambaryłek jest bardzo spokojny. Łagodny, dogaduje się z innymi psami, myślę, że nie reagowałby też na inne zwierzęta. To pies minimalista. Nie potrzebuje ani długich spacerów, nie prosi nawet o uwagę. Ja proszę za niego - o dom. [/FONT] Kontakt do mnie: tel: 0 608 088 298 [email protected] Quote
justynaz87 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Podnoszę Bambaryłka, wcale nie najbrzydszego psa z Palucha. Na prawdę jest podobny do świnki wietnamskiej ale kto powie, że świnka wietnamska jest brzydka :mad:. W której części schroniska on "mieszka"? Quote
APSA Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 W schronisku tymczasowym - boks A-14 przy okazji, numer psa 2508/05 i jeszcze 4 zdjęcia - czyż nie jest słodki? :loveu: ;) Quote
APSA Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Ciekawe czy mój post wskoczy w środek :) Wiek nieznany. Minimum 4-5 lat, max ??? trudno powiedzieć. Masz jakieś brzydsze na oku? :razz: ;) Ogłoszenia Baryłka: allegro alegratka gumtree ojej adopcje.org adopcje.org.pl adopcjapsa psy.pl 4lapy petworld tresura.pl kupsprzedaj dwukropek animalia szukajzwierzaka eoferty kokosy pineska pajeczyna Quote
magdyska25 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ile On może mieć lat? Senior? Najbrzydszy to On nie jest.:razz: Zgadzam się że wygląd to pojęcie względne ale na co ludzie patrzą wybierając psa? Wygląd, wiek a potem dopiero można poznać psa po zachowaniu (chyba że się jest wolontariuszem to "ten najbrzydszy pies w schronisku" może być Twoim "oczkiem w głowie":loveu:). Quote
luka1 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no własnie - to mój typ- niziutkie podwozie, pokażne ciałko -wprost przecudowny :lol: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 znam go, przewija się chłopak. klasyczna urocza pokraka :diabloti: Quote
magdyska25 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Gdyby moje były pięknościami to dawno znalazłyby domy, więc śmiem twierdzić że znam;) Quote
APSA Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dla mnie on jest tak brzydki, że aż piękny ;) Jest jednym z tych "stojących w kolejce" - które bym chętnie sama adoptowała, gdybym miała warunki... Magdyska, nie udowodnisz mi, że któryś z waszych podopiecznych przebija go pokracznością :p Przez dwa dni od zamieszczenia ogłoszeń na alegratce i gumtree ogłoszenia Baryłka miały blisko po 200 odsłon :crazyeye: (dla porównania ogłoszenia innych psów z tego samego dnia - po 7-37 odsłon). Żeby za tym zainteresowanie szła tylko jedna, jedyna adopcja... Quote
Nel_a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 taaak, tak brzydki ze az piekny :)) swoj urok ma, nie da sie ukryc :loveu: Quote
justynaz87 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Podnoszę świniaka :p. Oby ktoś odpowiedzialny się w końcu znalazł. Quote
sleepingbyday Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 och, tę cudowne pokraki sie zdarzają, no boskie są. a bambaryłek wyjątkowo sie udał naturze. jest troche wariatów na świecie, którzy lubią takie cudaki. Quote
morisowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 o, "mój" (a raczej nasz, Apsa) Bambaryłek ma swój wątek! jego ogłoszenia zawsze mają mnóstwo wejść i jak dotąd ciągle bez tego oczekiwanego efektu :roll: Quote
zonia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja najbardziej lubię takie brzydalki:loveu: Cuudo:lol: Quote
APSA Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Wyjście z Baryłkiem na spacer mi się nie udało, próbowałam więc chociaż zrobić mu zdjęcie w budzie, podczas gdy dwa większe psy bardzo chciały się ze mną witać przez kraty. Oto efekt :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kolejne udane zdjęcie do kolekcji:cool3: Quote
magdyska25 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='siekowa']On jest cudowny! :loveu::loveu::loveu:[/quote] I do wzięcia:p Quote
Nel_a Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='sleepingbyday']a trufle wyczai :evil_lol:?[/quote] ciiiii bo jak sie dowiedza to nam go za granice wywiozą :evil_lol::mad::lol::lol: Quote
APSA Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Sbd, podrzuć nam jakąś truflę to sprawdzimy i -jak jeszcze nie umie - nauczymy jak szukać :evil_lol: . Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jasne, podrzucę wam zaraz z kilogram z tej tony, którą trzymam w piwnicy.. :evil_lol: będzie materiał szkoleniowy :razz: Quote
Recommended Posts