alicjazar Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 rysie.flv video by alicjazar - Photobucket Quote
izzie1983 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziękuję! W wielkich bólach i odcinkach 10 sekundowych udało mi się obejrzeć psiaki :) Quote
alicjazar Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Podobno trzeba nacisnąć "play" i zaraz potem "stop", a następnie odczekać z minutę i filmiki się w tym czasie załadują i będzie można obejrzeć bez przerw. :p Quote
izzie1983 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzięki za radę. Na pewno przy następnym filmiku tak zrobię :) Quote
Niufka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Filmik jest rewelacyjny :multi: Piesiorom nie przeszkadza w zabawie ani piłeczka, ani kamerzysta :D Suuuuuper! Quote
alicjazar Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Słuchajcie! Mam fajny filmik, na którym Fiodorek rozkosznie się tarza, podgryza aparat itp. :] Jest tylko jeden problem, musiałam go zepsuć gadając do Fiedki głupoty i wydając z siebie dziwne dźwięki. :D :D :D Wstawię filmik, jeśli mi ktoś doradzi, jak wyciąć dźwięk. :] Quote
morisowa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 po takiej zapowiedzi, to koniecznie z dźwiękiem :evil_lol: Quote
alicjazar Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 OK. Przed Państwem niańczenie Fiodora tudzież moja kompromitacja roku. :D Naprawdę nie wiedziałam, że dźwięk się zarejestruje. :D Ale on się tak uroczo tarza i chrumka, że "muszę" was tym filmikiem "uraczyć". :D http://s598.photobucket.com/albums/tt64/alicjazar/?action=view¤t=walek.flv Quote
alicjazar Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Uprzejmie donoszę, że Gacuś skończył roczek. :] Oczywiście Fiodor też dostanie prezent, żeby nie czuł się gorszy. :P Quote
Ninti Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :BIG: :tort::new-bday: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Wszystkiego najlepszego, Gacusiu! :buzi: I Tobie też, Fiodorku :iloveyou: Quote
izzie1983 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ooo wszystkiego naj! A jakie prezenty dostali? :) Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 własnie, jakie prezenty dostałi chłopaki, no? i czy dużo, bo jak nie, to... ;-) Quote
izzie1983 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Alicja gdzieś nam przepadła... Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku. Quote
alicjazar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ojej, no wstyd się przyznać, ale dostały tylko po zabawce i świńskim uchu. :oops: A Fiodor swoją zabawkę powąchał i zignorował. :/ W marcu, kiedy to Fiedka będzie obchodził urodziny, postaram się bardziej. :eviltong: Nie zniknęłam tylko mam ostatnio naprawdę mało czasu. Ale obiecuję poprawę i postaram sie jakoś zmobilizować i nastrzelać miśkom fotek. W sumie nic sie nie zmieniło, stara bida u nas. :P Quote
alicjazar Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Są tak słodcy, że aż się niedobrze robi. :lol: Każdy się grzecznie bawi swoją piłeczką, nie rozrabia.. Ale i tak nikt nie przebije Fiodora. Kiedy do nas przyszedł, nie umiał się bawić i nie wiedział co się robi z zabawkami. A teraz... On sobie zupelnie nie zdaje sprawy ze swojego wieku. :eviltong: Quote
3 x Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 alicjazar napisał(a): Są tak słodcy, że aż się niedobrze robi. :lol: Każdy się grzecznie bawi swoją piłeczką, nie rozrabia.. Ale i tak nikt nie przebije Fiodora. Kiedy do nas przyszedł, nie umiał się bawić i nie wiedział co się robi z zabawkami. A teraz... On sobie zupelnie nie zdaje sprawy ze swojego wieku. :eviltong: cudnie się czyta Ala takie rzeczy :) Fiodor trafił najlepiej jak mógł :) i jak wyprzystojniał chłopak przy Tobie ;) Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a wicie, ze jakos na początku grudnia widziałam na słupie ogłoszenie o poszukiwaniach fiodorencjusza? na poleczki.... Quote
alicjazar Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 0_o Ciekawe jakim cudem ono się tyle czasu uchowało... Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 porządnie przyklejone do słupa było, to i sie uchowało ;-). Quote
alicjazar Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wiecie co? Już niedługo będzie rocznica przybycia Fiodorka do naszego domu! :)))))))) Dokładnie 29.03. Trzeba to będzie uczcić. Mam w planach... ....usmażenie :D psiego tortu z mięsa i wypełniaczy. A oprócz tego, jeżeli będzie ciepło, to możemy powtórzyć "działeczkę". ;) Z "przerażeniem" stwierdzam, że Fiodor jakoś szczególnie się przez ten rok nie zmienił. Największy "skok rozwojowy" zaliczył w ciągu pierwszych 2 miesięcy. Tzn. z psa, z którym nie ma prawie kontaktu i, który był 100% introwertykiem :P prawie od razu zmienił się w normalnego, współpracujęcego psa. Nigdy nie zapomnę tego, jak usnął pierwszego dnia podczas wycierania go ręcznikami... Zaufał mi wtedy i tym samym bardzo mi zaimponował. <love> A to jest wypowiedź Apsy, mniej więcej, sprzed roku: :D:D Nie wiem czemu, ale mnie rozbawila.. ;) APSA napisał(a):Ja nie wierzyłam, jak po mojej odpowiedzi na e-mail dziewczyna nadal go chciała (nie zniechęcałam, ale i nie zachęcałam). A potem nie wierzyłam, jak przyjechała i nadal go chciała. A dziś widziałam na własne oczy, pomagałam wpakować go do samochodu. Quote
APSA Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 To jeszcze dodam, że nie w pełni wierzyłam, że on się dobrze zaaklimatyzuje w mieszkaniu. A tu proszę, rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania :D :loveu: Z gratulacjami i życzeniami poczekam jeszcze ze trzy i pół tygodnia :) Quote
Recommended Posts