Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie! Mam fajny filmik, na którym Fiodorek rozkosznie się tarza, podgryza aparat itp. :] Jest tylko jeden problem, musiałam go zepsuć gadając do Fiedki głupoty i wydając z siebie dziwne dźwięki. :D :D :D Wstawię filmik, jeśli mi ktoś doradzi, jak wyciąć dźwięk. :]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ojej, no wstyd się przyznać, ale dostały tylko po zabawce i świńskim uchu. :oops: A Fiodor swoją zabawkę powąchał i zignorował. :/ W marcu, kiedy to Fiedka będzie obchodził urodziny, postaram się bardziej. :eviltong:
Nie zniknęłam tylko mam ostatnio naprawdę mało czasu. Ale obiecuję poprawę i postaram sie jakoś zmobilizować i nastrzelać miśkom fotek. W sumie nic sie nie zmieniło, stara bida u nas. :P

Posted

Są tak słodcy, że aż się niedobrze robi. :lol: Każdy się grzecznie bawi swoją piłeczką, nie rozrabia..
Ale i tak nikt nie przebije Fiodora. Kiedy do nas przyszedł, nie umiał się bawić i nie wiedział co się robi z zabawkami. A teraz... On sobie zupelnie nie zdaje sprawy ze swojego wieku. :eviltong:

Posted

alicjazar napisał(a):

Są tak słodcy, że aż się niedobrze robi. :lol: Każdy się grzecznie bawi swoją piłeczką, nie rozrabia..
Ale i tak nikt nie przebije Fiodora. Kiedy do nas przyszedł, nie umiał się bawić i nie wiedział co się robi z zabawkami. A teraz... On sobie zupelnie nie zdaje sprawy ze swojego wieku. :eviltong:

cudnie się czyta Ala takie rzeczy :)
Fiodor trafił najlepiej jak mógł :)
i jak wyprzystojniał chłopak przy Tobie ;)

• 1 month later...
Posted

Wiecie co? Już niedługo będzie rocznica przybycia Fiodorka do naszego domu! :)))))))) Dokładnie 29.03. Trzeba to będzie uczcić. Mam w planach... ....usmażenie :D psiego tortu z mięsa i wypełniaczy. A oprócz tego, jeżeli będzie ciepło, to możemy powtórzyć "działeczkę". ;) Z "przerażeniem" stwierdzam, że Fiodor jakoś szczególnie się przez ten rok nie zmienił. Największy "skok rozwojowy" zaliczył w ciągu pierwszych 2 miesięcy. Tzn. z psa, z którym nie ma prawie kontaktu i, który był 100% introwertykiem :P prawie od razu zmienił się w normalnego, współpracujęcego psa. Nigdy nie zapomnę tego, jak usnął pierwszego dnia podczas wycierania go ręcznikami... Zaufał mi wtedy i tym samym bardzo mi zaimponował. <love>

A to jest wypowiedź Apsy, mniej więcej, sprzed roku: :D:D Nie wiem czemu, ale mnie rozbawila.. ;)

APSA napisał(a):
Ja nie wierzyłam, jak po mojej odpowiedzi na e-mail dziewczyna nadal go chciała (nie zniechęcałam, ale i nie zachęcałam). A potem nie wierzyłam, jak przyjechała i nadal go chciała. A dziś widziałam na własne oczy, pomagałam wpakować go do samochodu.

Posted

To jeszcze dodam, że nie w pełni wierzyłam, że on się dobrze zaaklimatyzuje w mieszkaniu.
A tu proszę, rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania :D :loveu:

Z gratulacjami i życzeniami poczekam jeszcze ze trzy i pół tygodnia :)