Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry nasz Slodki:loveu:
buziak od ciotki na dobry poczatek dnia:buzi:

[B]matinestka,[/B]moglabys wstawic moj bazarek w pierwszym poscie?
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartki-hand-made-wielkanocne-inne-na-drastyczne-przypadki-lara-cygan-do-28-02-a-130977/"][COLOR=#000000]Kartki**HAND MADE** wielkanocne i inne na drastyczne przypadki(Lara,Cygan),do 28.02[/COLOR][/URL]

Posted

Faktycznie- nie tylko smutek jest w jego oczach:)nareszczie!
Zeby tak znależć dobry dom, który wynagrodzi i pokaże, ze ludzie, to nie tylko bestie..smutno mi zawsze, ponieważ większość psów wierzy, że tak jest pomimo okrutnych doświadczeń
Od kilku lat mieszkam na wsi i uważam, że człowiek, który to zrobił, to nie jest szczeglny zwyrodnialec w kategoriach przreciętnego mieszkańca wsi. Zrobił to statystyczny wsiowy jełopa, jakich pewło przewala sie przez zagrody, okładający kijami zwierzęta w skupie, głodzący psy żeby były ostre..
Polska prowincjonalne jest przerażająca i trzeba mieć zdrowie, zeby mieszkać na wsi pośród tubylców.. Zeby nie urazić niesłusznie podkreślam- mówię o statystycznym jełopie a nie innych- lepszych i cielawszucj mieszkańcach, którym Pan Bób podarował lepsze IQ..

Posted

Witaj Cyganku.Niemoglam zjawic sie wczesniej:placz:PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!Super wiesci o Tobie kochany:multi::multi::multi::multi:Glowa do gory:multi:Wszystko bedzie dobrze:multi:A ten kto Ci to zrobil:angryy:,dostanie za swoje:mad::mad::mad:

Posted

Cyganku zdrowiej!

Boże co za bydlę to zrobiło, ale tak jest na wsi, to nie jest rzadki przypadek. Ile było takich "Cyganków", którym nikt nie przyszedł z pomocą a ile jeszcze będzie :-(:-(:-(.
Zwyrodnialcowi nic nie zrobią, dostanie najwyżej w zawieszeniu i to wszystko tak u nas jest.

Posted

[B][COLOR=Blue]Mam nadzieję ,że czujesz się o wiele lepiej wsród ludzi którzy Cię kochają.....zapewne czujesz, kochany Cyganku dobre fluidy jakie wysyłają Ci Twoje ciotki.....
[COLOR=Red]........ [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]ale czy ty zwyrodniały s.....nu, który zadawałeś ciosy temu cudnemu stworzeniu ,czujesz już zimny dogomaniacki oddech na swoich plecach? Mam nadzieję..... [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='niteczka']Cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunku i Cyganek zdrowieje. Jeśli potrzebna będzie kasa, to piszcie.
Podzielam Twoje mordercze instynkty cioteczko. Ha, ha, dzisiaj przeczytałam ciekawą historię. Pewien internauta stawił się na komendzie w celu przesłuchania. Z tego powodu, że na forum napisał, że miejscowych rządzących, należy powiesić na latarni za nieudolność. Co będzie jak całą Dogomanię zapuszkują:evil_lol:. Porąbany kraj. Uganiają się za wirtualnymi przestępcami. Miejcie się na baczności cioteczki!;)[/quote]

dzięki Niteczka, że podzielasz moje poglądy względem tego zwyrola
już my wszyscy mamy koncepcję co z nim zrobić:chainsaw::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:
a Dogomanię? niech puszkują:evil_lol: zobaczymy ile i kto wytrzyma z Cioteczkami:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bico']dzięki Niteczka, że podzielasz moje poglądy względem tego zwyrola
już my wszyscy mamy koncepcję co z nim zrobić:chainsaw::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:
a Dogomanię? niech puszkują:evil_lol: zobaczymy ile i kto wytrzyma z Cioteczkami:evil_lol::evil_lol:[/quote]
uciekną gdzie pieprz rośnie ;)