Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja mama wykapała wczoraj Kumpla. Wygląda slicznie zrobie fotki i wstawie. Walcze z grypą wiec nie wiem tylko kiedy ae postaram sie jaknajszybciej.
Kumpel to przefajny pies. Cichy , grzeczny w domu nie szceka nie ujada. Umie otwierać drzwi!! robi to z wielka gracją i elegancją :cool3:
N dworze poczuł sie juz pewnniejszy i szczeka na obcych. jest spokojy az do granic spokojności. Taki słodi misiek. Ma smieszne malenkie uszka i wygląda jakby ich nie miał wcale . Jedyny pies" bez uszu" jakiego znam :loveu:
Acha i sprawdze to dokłądnie ale wydaje mi sie ze Kumpel ma blizne na brzuchu po operacji

Posted

[quote name='pati']Moja mama wykapała wczoraj Kumpla. Wygląda slicznie zrobie fotki i wstawie. Walcze z grypą wiec nie wiem tylko kiedy ae postaram sie jaknajszybciej.
Kumpel to przefajny pies. Cichy , grzeczny w domu nie szceka nie ujada. Umie otwierać drzwi!! robi to z wielka gracją i elegancją :cool3:
N dworze poczuł sie juz pewnniejszy i szczeka na obcych. jest spokojy az do granic spokojności. Taki słodi misiek. Ma smieszne malenkie uszka i wygląda jakby ich nie miał wcale . Jedyny pies" bez uszu" jakiego znam :loveu:
[/quote]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol:[quote name='pati']Moja mama wykapała wczoraj Kumpla. Wygląda slicznie zrobie fotki i wstawie. Walcze z grypą wiec nie wiem tylko kiedy ae postaram sie jaknajszybciej.
Acha i sprawdze to dokłądnie ale wydaje mi sie ze Kumpel ma blizne na brzuchu po operacji[/quote]

Pati, zdrowiej szybciutko:thumbs:

Wiedziałam, że Kumpel jest uosobieniem spokoju. Mam również nadzieję, że Pani-Chętna-Do-Adopcji wie już, że wizyta przedadopcyjna nie trwa tydzień :cool3:
Przeraziła się, że będzie miała "na garnuszku" jakąś wolontariuszkę przez kilka dni ....:evil_lol:

Posted

Wiesz, Abra, jak ładna okolica, to moze... :evil_lol:
Mam pytanie od znajomej "od kotów", jaka to miejscowość? Pochodzi z Węgorzewa i ma tam rodzinę, mozna spróbować pomóc w tej wizycie przedadopcyjnej.
Moze być pw.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Mam również nadzieję, że Pani-Chętna-Do-Adopcji wie już, że wizyta przedadopcyjna nie trwa tydzień :cool3:[/quote]
Hihihi, już wie :lol: :evil_lol:

Wznowiłam Kumplowi allegro.

Posted

W sumie... tak...
Pani z Giżycka pisała mi sms'y. Podałam nr., z którego wysyłała mi te sms'y, Jagodzie. Ona dziś dzwoniła tam 2 raz - osoba, która odbiera telefony, twierdzi, że nic nie wie o żadnym Kumplu... Wysłałam więc do pani maila z prośbą, o podanie swojego nr... Może go zmieniła? :roll:

Posted

Moja "kocia "znajoma moze poprosić kogos z rodziny, zeby pojechał i sprawdził domek. Są z Wegorzewa. Psiarze i dobrzy ludzie. W razie czego podam nr gg.

Posted

Cekinko, nawet jeśli pani zmieniła nr to nikt inny przez dłuższy czas nie może mieć tego samego nr.
To jakoś dziwnie wygląda........
Kumpel, piękny, wyprany ;), błyszczący i pachnący............już to sobie wyobrażam :lol:.

Cekinko, doszła kaska? Masz już trochę pieniążków na hotelik?

Posted

cekinko, jeszcze nie dostalas mail od tej pani?

Dla mnie to tez troche dziwne.
Przerazona byla jak dowiedziala sie ze przyjedzie wolontariuszka na wizyte przedadopcyjna 'kilkudniowa' i ze nic nie wiedza o adopcji psa..

Tu sie zgadzam z Eva, to prawda ze jesli pani zmienila, to przez jakis czas ten nr bedzie niczyj..

poczekamy jeszcze na odpowiedz tej pani. Mam nadzieje ze odpisze..
cekinko dasz znac, to napisze do Jagody.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...