Abrakadabra Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cekinka13* napisał(a):Ogólnie to jestem bardzo zmęczona i bardzo szczęśliwa :lol: Cekinka, czy on trafi do tego Pana, który deklarował domek? Co dalej zamierzasz? Bardzo się cieszę, że się znalazł :multi:, ... tylko szkoda tego psiaka na poboczu :-(.
Cekinka13* Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Abrakadabra, w tej chwili pan na wyłączoną komórę - będę dzwoniła jutro. Planuję zabarać Kumpla do hoteliku we wotek - mogłabyś go zawieźć do Pati we wtorek? :modla: W sumie to muszę upewnić się, czy Pati ma jeszcze miejsce... A tego zabitego psiaka rzeczywiście bardzo, bardzo szkoda... :-(
EVA2406 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Super wiadomość :multi:. Kumpel ma takie fajne, mądre oczy. To musi być super pies. Cekinko :loveu:, mowiłam Ci, że jesteś WIELKA ;) i :loveu:
Doda_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 EVA2406 napisał(a): Cekinko :loveu:, mowiłam Ci, że jesteś WIELKA ;) i :loveu: Zgadzam się, młoda dziewczyna a pomogła wielu psiakom, pomoże i będzie pomagać :loveu:
Abrakadabra Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cekinka13* napisał(a):Abrakadabra, w tej chwili pan na wyłączoną komórę - będę dzwoniła jutro. Planuję zabarać Kumpla do hoteliku we wotek - mogłabyś go zawieźć do Pati we wtorek? :modla: W sumie to muszę upewnić się, czy Pati ma jeszcze miejsce... A tego zabitego psiaka rzeczywiście bardzo, bardzo szkoda... :-( Upewnij się skąd jest ten człowiek. Jeśli podtrzyma swoją gotowość do przyjęcia Kumpla na Ds - może lepiej dowieźć go bezpośrednio, bez angażowania Pati. Tylko pytanie - jak sprawdzić domek ... Zresztą... Po co ja Ci udzielam rad. Ty dobrze wiesz co robić... A Kumpel wygląda jak słodka poczciwina ... Słodziak taki :) Cekinka... Nie dam rady w tym tygodniu ruszyć się gdziekowlwiek.. Mam sesję, egzaminy, pracę magisterską itp, itd. Jeśli będzie konieczność - pomogę Ci po 03.02. ...:-(
Cekinka13* Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ewo, Dodo - dziękuję :oops: Abrakadobro - rozumiem. I tak już wiele razy mi pomogłaś :loveu:. Cóż, jutro będę dzwoniła do tego pana. Mam nadzieję, że włączy telefon... :roll:
EVA2406 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A gdzie mieszka ten facet i skąd wie o Kumplu?
Cekinka13* Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ewo, ten facet wie o Kumplu z ogłoszenia. Mieszka w... :oops: nie pamiętam, ale jest to dość daleko.
sonikowa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jakie wspaniale wiadomości! Bardzo sie cieszę!
EVA2406 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cekinka13* napisał(a):Ewo, ten facet wie o Kumplu z ogłoszenia. Mieszka w... :oops: nie pamiętam, ale jest to dość daleko. Daleko.............od czego...........od Warszawy, czy od Halinowa? Przecież domek trzeba sprawdzić, może mamy tam kogoś w okolicy?
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Pan ma na oku innego psa. Jeżeli z tamtym nie wpali, weźmie Kumpla... Pati mam miejsce hoteliku wolne dopiero od środy. Spróbuję wynegocjować u sąsiadki jeszcze te kilka dni... Kto mogłby zawieźć tam Kumpla??? Hotelik nie jest daleko od Halinowa, zaledwie 16 km...
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Moja sąsiadka wypier... z domu Kumpla i wrócił na ulicę. W każdej chwili może zginąć pod autem. Nie patrzy, czy coś jedzie, czy nie, tylko idzie przed siebie. Nie wiem, czy jeszcze żyje. Jutro dzwonię do schroniska.
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Doda_ napisał(a):Jak mogła tak zrobic? :crazyeye: Nie wiem... Już nigdy więcej nie dam jej żadnego psa na tymczas. Co za... :angryy::angryy::angryy:
Doda_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 sonikowa napisał(a):To Kumpel znów na ulicy? tak :-( Cekinko a czemu to jutro dzwonisz do schronu, a nie dziś ? I naprawde kumpel nie ma dokad pojechac? oprocz schronu
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Sonikowa, tak... jutro jedzie do schronu... jeżeli jeszcze żyje...
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Doda_ napisał(a):Cekinko a czemu to jutro dzwonisz do schronu, a nie dziś ? Ponieważ jeszcze nie wiem, do którego schronu... W sumie to i tak każdy jest do dup*... :angryy: Doda_ napisał(a):I naprawde kumpel nie ma dokad pojechac? oprocz schronu Nie, nie ma.
Doda_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 U Pati nie ma wolnego miejsca? a co z emir? moze powiadom ich przyjada zabrac?
Cekinka13* Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 U Pati wolne jest dopiero od środy. Emir nie może przyjąć w chwili obecnej żadnych nowych psów.
sonikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A Psi Anioł? Oni mają numer interwencyjny.. Środa już pojutrze, to tylko dzień, dwa. Może go przetrzymają? Tylko gdzie on jest?
Recommended Posts