Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Ogólnie to jestem bardzo zmęczona i bardzo szczęśliwa :lol:

Cekinka, czy on trafi do tego Pana, który deklarował domek? Co dalej zamierzasz?
Bardzo się cieszę, że się znalazł :multi:, ... tylko szkoda tego psiaka na poboczu :-(.

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abrakadabra, w tej chwili pan na wyłączoną komórę - będę dzwoniła jutro. Planuję zabarać Kumpla do hoteliku we wotek - mogłabyś go zawieźć do Pati we wtorek? :modla: W sumie to muszę upewnić się, czy Pati ma jeszcze miejsce...

A tego zabitego psiaka rzeczywiście bardzo, bardzo szkoda... :-(

Posted

EVA2406 napisał(a):

Cekinko :loveu:, mowiłam Ci, że jesteś WIELKA ;) i :loveu:

Zgadzam się, młoda dziewczyna a pomogła wielu psiakom, pomoże i będzie pomagać :loveu:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Abrakadabra, w tej chwili pan na wyłączoną komórę - będę dzwoniła jutro. Planuję zabarać Kumpla do hoteliku we wotek - mogłabyś go zawieźć do Pati we wtorek? :modla: W sumie to muszę upewnić się, czy Pati ma jeszcze miejsce...

A tego zabitego psiaka rzeczywiście bardzo, bardzo szkoda... :-(

Upewnij się skąd jest ten człowiek. Jeśli podtrzyma swoją gotowość do przyjęcia Kumpla na Ds - może lepiej dowieźć go bezpośrednio, bez angażowania Pati. Tylko pytanie - jak sprawdzić domek ...
Zresztą... Po co ja Ci udzielam rad. Ty dobrze wiesz co robić...
A Kumpel wygląda jak słodka poczciwina ... Słodziak taki :)

Cekinka... Nie dam rady w tym tygodniu ruszyć się gdziekowlwiek.. Mam sesję, egzaminy, pracę magisterską itp, itd.
Jeśli będzie konieczność - pomogę Ci po 03.02. ...:-(

Posted

Ewo, Dodo - dziękuję :oops:

Abrakadobro - rozumiem. I tak już wiele razy mi pomogłaś :loveu:.

Cóż, jutro będę dzwoniła do tego pana. Mam nadzieję, że włączy telefon... :roll:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Ewo, ten facet wie o Kumplu z ogłoszenia. Mieszka w... :oops: nie pamiętam, ale jest to dość daleko.

Daleko.............od czego...........od Warszawy, czy od Halinowa?
Przecież domek trzeba sprawdzić, może mamy tam kogoś w okolicy?

Posted

Pan ma na oku innego psa. Jeżeli z tamtym nie wpali, weźmie Kumpla...

Pati mam miejsce hoteliku wolne dopiero od środy. Spróbuję wynegocjować u sąsiadki jeszcze te kilka dni... Kto mogłby zawieźć tam Kumpla??? Hotelik nie jest daleko od Halinowa, zaledwie 16 km...

Posted

Moja sąsiadka wypier... z domu Kumpla i wrócił na ulicę. W każdej chwili może zginąć pod autem. Nie patrzy, czy coś jedzie, czy nie, tylko idzie przed siebie. Nie wiem, czy jeszcze żyje. Jutro dzwonię do schroniska.

Posted

Doda_ napisał(a):
Jak mogła tak zrobic? :crazyeye:

Nie wiem... Już nigdy więcej nie dam jej żadnego psa na tymczas. Co za... :angryy::angryy::angryy:

Posted

sonikowa napisał(a):
To Kumpel znów na ulicy?

tak :-(

Cekinko a czemu to jutro dzwonisz do schronu, a nie dziś ?

I naprawde kumpel nie ma dokad pojechac? oprocz schronu

Posted

Doda_ napisał(a):
Cekinko a czemu to jutro dzwonisz do schronu, a nie dziś ?

Ponieważ jeszcze nie wiem, do którego schronu... W sumie to i tak każdy jest do dup*... :angryy:

Doda_ napisał(a):
I naprawde kumpel nie ma dokad pojechac? oprocz schronu

Nie, nie ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...