Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani odpisała:
"Przepraszam,ale nie zabardzo mi pasuje. A mam pytanie trzeba podpisac jakieś dokumenty? Pytam z ciekawości , bo nigdy nie byłam w schronisku i nie wiem co nalezy podopisać."
Nie za bardzo pasuje jej wizyta przedadopcyjna :roll:. Odpisałam jej... "trochę" się tam rozpisałam :cool3:. Jeżeli nie zgodzi się na wizytę przedadopcyjną, to sorry, ale Kumpla napewno nie dostanie... :roll:

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak trzymaj Cekinko, Kumpla nie damy do domku bez sprawdzenia.

Przelewik dla Kumpla poszedł dzisiaj.
Ciekawe jak mu tam w hoteliku ;). Najważniejsze, że bezpieczny :lol:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Pani odpisała:
"Przepraszam,ale nie zabardzo mi pasuje. A mam pytanie trzeba podpisac jakieś dokumenty? Pytam z ciekawości , bo nigdy nie byłam w schronisku i nie wiem co nalezy podopisać."
Nie za bardzo pasuje jej wizyta przedadopcyjna :roll:. Odpisałam jej... "trochę" się tam rozpisałam :cool3:. Jeżeli nie zgodzi się na wizytę przedadopcyjną, to sorry, ale Kumpla napewno nie dostanie... :roll:

A może to jakaś pseudo hodowla........................:angryy:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Przelewik dla Kumpla poszedł dzisiaj.

Dziękujemy !!! :loveu:

Odpisała:
"Aha. Tak wizyta Przed adopcyjna mi troche nie pasuje .Ale wolotariuszka Na ile dni by miała przyjechać?"

:roll:

Posted

Ta pani myśli ze na wizyte przedadopcyjna przyjedzie ktos na kilka dni. Moze to jej nie pasuje. Napisz cekinko ze jest inaczej - na kilka godzin (na kawke:evil_lol:)..

Posted

Nie odezwała się jeszcze dziewczyna do której napisałaś?

Napisz do Pixie, choć nie wiem czy Ona dzisiaj będzie na dogo, bo jest chora, ale może zajrzy...... Ona ma rozległe kontakty, może kogoś zna.
Do obcego domku bez kontroli..................NIE :shake: damy Kumpla :loveu:.

Posted

[quote name='Cekinka13*']Infers być może będzie mógł :eviltong: jutro sprawdzić domek (jeżeli przekona rodziców). Trzymajcie kciuki.
czyli to mlodziutka osoba i nie wiem, czy.... :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...