Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edyta3. napisał(a):
"Ja zostałam zbanowana za to, że NIE ROZLICZYŁAM SIĘ Z BAZARKÓW NA MIAU.PL TU, NA DOGO. Z bazarków na dogomanii się rozliczyłam. Napisałam na wątku, że daję 300 zł na sukę ze szczeniakami, Pianka zaraz się zapytała, skąd mam te pieniądze, odpisałam, że z bazarków na miau.pl. Napisała, że mam się rozliczyć z tych pieniędzy! :O Oczywiście się nie rozliczyłam, i dostałam bana.
A z dogo już skończyłam, mam więcej czasu dla psów.
Cekinka."

Hm...

To teraz jak będę chciała opłacić hotelik, leczenie, karmę czy cokolwiek innego i zadeklaruję to na Dogo - będę musiała tłumaczyć się modowi SKĄD MAM PIENIĄDZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Odbyła się wizyta poadopcyjna. Kumpel czuje się świetnie. Przed świętami został zaszczepiony na wściekliznę, a przedwczoraj dostał szczepionkę na nosówkę i inne choroby wirusowe. Bardzo spodobał mu się nowy dom, widać, że jest szczęśliwy. Nowi opiekunowie uważają, że straszny z niego śpioch. Większość dnia potrafi przespać. Niedługo zostanie wykastrowany.
Cekinka."

:)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Modzi po prostu nie interesują się losem psów :shake:

A to dziwne, bo widzę, że kilkoro z nich udziela się na wątkach. Niestety, "władza" często powoduje sodówę w łeb że tak powiem. Zaraz i ja może będę zbanowana. Ale to po prostu oburzające, podobnie jak niektóre dogomaniaczki, które robią dużo dla psów, a jednocześnie są nieludzkie wobec innych działaczy. Ban za pomyłki w bazarkach?? Ludzie, to paranoja kompletna.
Ciekawe jakby wszyscy zostawili dogomanię, nad kim by modzi sprawowali swoje wspaniałe rządy :razz:

słuszne i przykre spostrzeżenia:-(

Posted

Abrakadabra napisał(a):
To teraz jak będę chciała opłacić hotelik, leczenie, karmę czy cokolwiek innego i zadeklaruję to na Dogo - będę musiała tłumaczyć się modowi SKĄD MAM PIENIĄDZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

z tego tak wynika:evil_lol: a jeszcze PIT-a złożyć na wątku trzeba będzie:roflt::megagrin::megagrin:

Posted

edyta3. napisał(a):
"Odbyła się wizyta poadopcyjna. Kumpel czuje się świetnie. Przed świętami został zaszczepiony na wściekliznę, a przedwczoraj dostał szczepionkę na nosówkę i inne choroby wirusowe. Bardzo spodobał mu się nowy dom, widać, że jest szczęśliwy. Nowi opiekunowie uważają, że straszny z niego śpioch. Większość dnia potrafi przespać. Niedługo zostanie wykastrowany.
Cekinka."

:)

Cekinko, dziękujemy za te dobre wieści :) jednocześnie żałujemy, że Cię już tu nie ma, bo jesteś wciąż potrzebna tym biednym istotom, tak jak my wszyscy...

• 3 weeks later...
Posted

Miki napisał(a):
Wszystko w porządku u Kumpla? Można go zdjąć z podpisu?

Kumpel jest w nowym domu i ponoć wszystko u niego ok, ale nic więcej się nie dowiesz, bo Cekinka13 zbanowana. Chyba możesz Kumpla zdjąć z podpisu:roll:

Posted

W razie czego mogę do Cekinki zadzwonić i zapytać. Mam nadzieję, że pomimo bana ( moim zdaniem krzywdzącego) nie przestała pomagać zwierzętom i interesuje się tymi, które wyadoptowała.

Posted

EVA2406 napisał(a):
W razie czego mogę do Cekinki zadzwonić i zapytać. Mam nadzieję, że pomimo bana ( moim zdaniem krzywdzącego) nie przestała pomagać zwierzętom i interesuje się tymi, które wyadoptowała.

No to ja bardzo poproszę. Pozdrów Cekinkę - na pewno pomaga zwierzętom - tylko, że ja np. nie mogę jej już pomóc - bardzo szkoda, że dostała tego bana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...