Cekinka13* Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Laro, Ewa (EVA2406) i Duleczka21, które kupowały ciegiełki na allegro, wpłaciły już pieniądze na konto. Na allegro nie wyświetlają się zdjęcia Kumpla. Laro, wstaw je proszę jeszcze raz.
Cekinka13* Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 annama napisał(a):A co z ta adopcją? Sprawa aktualna? Jasne, że aktulana :p Jutro się wszystko wyjaśni! ;) Trzymajcie kciuki! :multi:
Doda_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 oczywiscie, caly czas trzymam kciukasy :eviltong:
Abrakadabra Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cekinka13* napisał(a):Jasne, że aktulana :p Jutro się wszystko wyjaśni! ;) Trzymajcie kciuki! :multi: Rozmawiałam już przez telefon z potencjalną przyszłą Panią Kumpla :lol:. Wydaje się być naprawdę szczerze zainteresowana jego adopcją. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - w sobotę Kumpel zamieszka w swoim nowym domku...
pati Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 przypominam, ze Kumpel trafił do mnie 27.01 to juz 31 dni beż żadnej wpłaty to daje sume : 465zł plus tabletki na robaki 20zł kiedy moge liczyc na uregulowanie długu?
Cekinka13* Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Pati, w sobotę przeleję 285 zł, czyli to, co do tej pory uzbieraliśmy. Całość spłacimy najszybciej, jak to możliwe.
__Lara Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cekinko, dziękuję za wiadomość w sprawie wpłat :) zdjęcia wstawiłam na nowo, pod aukcją (nie da się już ich wstawić z powrotem na aukcję). Widzę, że dług jest duży, więc dalej zbieramy...a za adopcję trzymamy kciuki!!!! :multi:
EVA2406 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 annama napisał(a):Kciuki i ja trzymam :-) Ja też :kciuki::kciuki::kciuki:
Cekinka13* Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Jeszcze na walizkach :razz: Jedzie dopiero jutro :cool3:
EVA2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czy Kumpel już w domu, czy jeszcze na walizkach siedzi? ;)
Cekinka13* Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Niestety! Domek okazał się do dup*! :shake: :angryy: Myślę, że więcej napisze Abrakadabra. Bardzo proszę o wsparcie finansowe! Wznawiam allegro Kumplowi... Z dobrych wiadomości... Dostałam 3 maile dot. adopcji Kumpla! 2 wczoraj, dziś 1. "witam Jestem bardzo zainteresowana adopcja pieska o imieniu Kumpel. Chcialabym wiedziec w jakim schronisku sie znajduje. Ja jestem z Zabrza. pozdrawiam Ania" "Witam serdecznie.. Chciałabym się dowiedzieć czyKumpel nadal jest w hoteliku dla zwierzat??czyznalazł już rodzinę i dom??? pozdrawiam sylwia r." "witam serdecznie widzialem na allegro historie pieska Kumpel sie zwie nr na allegro 559164395 jestesmy rodzina z dwojka dzieci czy ten piesek jest w stosunku do dzieci lagodny? no i czy jest jeszcze on do adopcji a moze juz go ktos wziol pozdrawiam serdecznie Grzegorz"
Abrakadabra Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='EVA2406']Kumpelku :loveu:, oby domek był super No coz... Pania urzekla niesamowicie historia Kumpla, opisana w ogloszeniu. Zachwycila sie jego mordka, malymi uszkami i lagodnym spojrzeniem... Obie (Pani i jej mama - 80 lat i problemy zdrowotne) byly pod wrazeniem jego charakteru, zrownowazenia, temperamentu i zachowania. Wcale sie nie dziwie - bo to chodzaca na 4 lapkach oaza spokoju:loveu: Pies ideal :loveu: Uwielbia mizianie po brzuszku, podaje lapke, nie szczeka, nie ciagnie na smyczy, nie histeryzuje w samochodzie, jest obojetny wobec innych psow. Kumpel nie spelnil oczekiwan domu pod wzgledem gabarytow... Oczekiwaly malego, najwyzej do kolan, psiaka. No coz... Kumpel jest "troche" wiekszy. Gdyby byl o 2 rozmiary mniejszy - na pewno Pani podjelaby decyzje o adopcji. Cekinko - zmien koniecznie informacje o jego wielkosci w ogloszeniach. Dzieki temu ma szanse trafic do kogos, kto bedzie oczekiwal wiekszego psa i zaaoszczedzi to rozczarowan - zarowno kumplowi, jak i osobom chetnym do przygarniecia go pod swoj dach. Chociaz, z drugiej strony - ja tym paniom nie dalabym zadnego psa :cool3: Nawet najmniejszego. Fajnie, ze odezwali sie kolejni chetni, bo Kumpel naprawde zasluguje na wspanialy kochajacy domek! Jest cudowny! Mysle, ze z dziecmi tez nie powinno byc zadnych problemow.
pati Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tak samo zareagowałam jak Kumpel do mnie przyjechał. jezeli nadal bedzie ogłaszany jako do kolana nie znajdzie domu. Ci ktorzy chca wiekszego psa nawet na niego nie spojrza bo po co a ci ktorzy szukają małego rozczarują się jego wielkością.
Cekinka13* Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Abrakadabra']Oczekiwaly malego, najwyzej do kolan, psiaka. A w tekście do ogłoszeń wyraźnie jest napisane, że jest powyżej kolana :razz: Kto pokocha psi ideał?
Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kumpel ma obserwatora na allegro... :roll:
Wet-siostra Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Co to znaczy???Nieraz już czytałam,że jakiś pies ma obserwatora na allegro...Na czym to polega? Kumpel,w górę!
Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czyli ktoś dodaje tę akcję do aukcji obserwowanych :eviltong:
Wet-siostra Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aaaaaaaaaaale wytłumaczyłaś....:roll: Słuchaj,ja jestem stara i mi to trzeba "łopatologicznie"wyłożyć...:cool3: :eviltong: Co to konkretnie oznacza dla Kumpla?I dla tego"obserwatora"? Czy np.ja też mogę obserwować jakąś aukcję???:oops:
Recommended Posts