Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż. Jeżeli nie znajdą się finanse, Kumpel w przyszłym tygodniu trafi do schroniska. Uległe psy mają przekichane w schronisku, ponieważ nie mają praktycznie dostępu do jedzenia, bo są od razu atakowane. Nie wychodzą z bud, są zastraszone, etc.

Posted

[quote name='Cekinka13*']Uległy pies ma nikłe szanse na przeżycie. Jeżeli nie zostanie zagryziony to padnie z głodu, bo uległy je ostatni czyli nie je nic.

Dokładnie tak jest.
Kumpel wygląda pięknie!
Nie może trafić do schroniska!! Wiem, że tyle tych psów, codziennie nowe biedy.:placz:
Ale, może napisz jak wygląda sprawa jego finansów, może jednak uda się uzbierać. Ma taką słodką mordkę. Może szybko znajdzie się dom.
Też postaram się pomóc, chociaż na psy wydaję więcej niż mogę:oops:

Posted

Miki napisał(a):
Też postaram się pomóc, chociaż na psy wydaję więcej niż mogę:oops:

Mam tak samo :shake:

Kochana, uzbieraliśmy 230 zł. 300 zł jesteśmy winni Pati (łącznie dzisiejszym dniem) :shake:

Posted

Laro, ja mam konto na allegro, ale coś się zalogować nie mogę :-o, więc proszę, zrób mu je... Kochana jesteś.
Ja nawet 12 zł nie mogę dać. Po prostu nie mam.

Posted

Ok, to zrobię allegro cegiełkowe, z wyróznieniem, ktoś zaoferował 30zł, więc choćby z tego pokryjemy, ok?

I pamiętajcie, że trzeba też będzie opłacić prowizję z allegro.

Posted

Cekinka13 ok, już podałam i zaraz zabieram się za robienie allegro :) a co z kontem? rozumiem, że podawać każdemu mailem po zakupie cegiełek? i jakie to konto? możesz mi wysłać na PW ?:)

Allegro cegiełkowe: Kumpel prosi o pomoc,choćby tą najmniejszą pies (559164395) - Aukcje internetowe Allegro

Proszę Cię Cekinko o wiadomość w sprawie nr konta jaką mam podawać kupującym.

Za wystawioną aukcję naliczył 14,45zł, więc te 30zł starczy na kolejną wyróżnioną :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...