Doda_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='pixie'] Cekinko kochana, moze to i bardzo odpowiedzialny domek, ale ludzie sa baaaardzo sprytni, bardzo przebiegli, napisza ci wszystko, oczywiscie i kastracja i wizyty i no wszystko cud miod ja tam woel dmuchac na zimne[/quote] Tu z pixie calkowicie sie zgadzam..
owca Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Aby nikt się nie martwił... jutro przed 7:00 rano wyjeżdżam, zadzwonie do nich troszeczkę późniejszym rankiem ;) i jak się uda od razu odwiedzę. W każdym razie, po 19:00 powinnam znowu mieć dostęp do internetu, więc wtedy powiadomię tu wszystkich jak to wygląda. szczegóły wyślę na priv (cekinka/dt ?)
Cekinka13* Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Możesz mi wysłać ;-) Czekamy na wieści :cool3:
martik b Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='owca'] ...a jak wszystko wyjdzie ok, to dzięki Martik b. może od razu byłaby i poadopcyjna... :D[/quote] hehe może być i tak;)
martik b Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='owca']. ...a jak wszystko wyjdzie ok, to dzięki Martik b. może od razu byłaby i poadopcyjna... :D[/quote] hehe może być i tak;)
owca Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Bardzo mi przykro, szukajcie dalej. Dzwoniłam wczoraj, dziś o 10:00, 13:00 i 16:00. Połączyłam się jedynie z pocztą głosową. Wysłałam panu "Patrykowi J. zostaw wiadomość" sms'a z wyjaśnieniem dlaczego dzwoniłam i prośbą, jeśli nadal jest zainteresowany adopcją, o kontakt. tyle...
Cekinka13* Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Czemu, do cholery, nie odbiera??? :hmmmm:
martik b Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A było już tak pięknie, może zrezygnowali :shake:
Wet-siostra Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='martik b'] może zrezygnowali :shake:[/quote] lepiej to wypluj...:mad:
Cekinka13* Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Niech tylko spróbują... :mad: :roll: Podnoszę z wieczorka... :roll:
owca Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeśli się z wami skontaktują to w inowrocławiu będę jeszcze w tą środę między 13:00-16:00 i w czwartek wieczorem. przepraszam za off, jutro będę zakładać temat, ale zna ktoś tu może aktywnych dogomaniaków z okolic trójmiasta? (bliżej kartuzy/pomorskie; miejscowość nazywa się PRZODKOWO, dziś przy ulicy Sportowa/Na skarpie przebiegało bure średniej wielkości coś, co jak dla mnie powinno już nie żyć, istna skóra na kościach, same żebra, miednica i kręgosłup; szukam kogoś kto to znajdzie i chociaż odwiezie do schroniska (może 3-5km dalej))
martik b Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='owca']jeśli się z wami skontaktują to w inowrocławiu będę jeszcze w tą środę między 13:00-16:00 i w czwartek wieczorem. przepraszam za off, jutro będę zakładać temat, ale zna ktoś tu może aktywnych dogomaniaków z okolic trójmiasta? (bliżej kartuzy/pomorskie; miejscowość nazywa się PRZODKOWO, dziś przy ulicy Sportowa/Na skarpie przebiegało bure średniej wielkości coś, co jak dla mnie powinno już nie żyć, istna skóra na kościach, same żebra, miednica i kręgosłup; szukam kogoś kto to znajdzie i chociaż odwiezie do schroniska (może 3-5km dalej)) owca zobacz na mapie dogo kto jest z trójmiasta i powysyłaj im pw, tam jest sporo dogomaniaków, na pewno ktoś pomoże
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Owco, skontaktowali się z Tobą? Bo ze mną nie... :roll:
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Zrezygnowali napewno. Tacy ludzie mnie cholernie irytują. Czy, do cholery, nie mogą po prostu zadzwonić i powiedzieć, że zrezygnowali???!!! :angryy: Dostałam maila od jakiegoś pana. Tydzień temu umarła mu 15-letnia sunia. Szuka psiaka, który da mu tyle miłości, co dawała mu jego sunia. Zapytałam, czy zgadza się na wizytę przed/poadopcyjną. Czekam na odp...
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Dostałam kolejny mail :-o "[...] opiszę może moje warunki mieszkaniowe. Mieszkam w Warszawie na Bielanach w bloku na 4 pietrze(niestety bez windy).Mieszkamy w 4 osoby tz ja, moi rodzice i córka 10 lat. Przed blokiem mam park a 10 minut drogi od mojego domu jest las do ktorego chodzilismy na spacery z moim psem. Mój tata siedzi cały czas w domu więc psiak nie zostawałby sam. [...]" Kto pojedzie tam z Kumplem sprawdzić domek i zobaczyć, czy Kumpel dogada się z tamtym psiakiem??? :cool3:
martik b Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cekinka13 powysyłaj pw do dogomaniaków z W-wy z prośbą o wizytę może ten dom okaże się szczęśliwy :)
NaamahsChild Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Cekinka13*']Dostałam kolejny mail :-o [...] Kto pojedzie tam z Kumplem sprawdzić domek i zobaczyć, czy Kumpel dogada się z tamtym psiakiem??? :cool3: Kochana, uderzaj w sleepingbyday albo orphę - solidne firmy, o czym miałam okazję się przekonać.
sonikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sprawdzić trzeba, ale tam chyba nie ma psa. Ten pan pisze "chodziliśmy z psem", czyli kiedyś... Trzymam kciuki za Kumpla.
Cekinka13* Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Cholercia. Pan od wczoraj nie odpisuje :shake: :roll:
sonikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A nie ma telefonu, żadnego innego kontaktu? A tak wydawało się blisko.. Nic, może komp mu siadł, albo coś takiego. Cekinka, jaka jest sytuacja Kumpla jesli chodzi o finanse? Dajecie radę z hotelikiem. Pisałam, że w lutym pomogę i podtrzymuję to, ale Feniks z Rudy Śl. jest w bardzo złym stanie, potrzebna jest kasa na leki i szczerze mówiąc, gdy Kumpel nie potrzebował w tej chwili wsparcia, to bym dorzucila się dla Feniksa, a na Kumpla po wypłacie za 2 tygodnie... Napisz mi na PW i w razie czego od razu podaj numer konta.
pati Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Cekinka13*'] tak było kiedyś a tak jest teraz :loveu:
Cekinka13* Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 sonikowa napisał(a):A nie ma telefonu, żadnego innego kontaktu? A tak wydawało się blisko... Żadnego innego kontaktu nie mam... :shake: Coś mi się wydaje, że du.. z tego domu. Wznowiłam Kumplowi allegro. Sonikowo, masz ode mnie priv. Niestety jest ciężko, jeśli chodzi o kwestię finansów... :oops: :shake: Pati, niezwykła metamorfoza :loveu: Dziękuję Ci :loveu: Zaraz wkleję to zdjęcie do allegra :cool3:
Cekinka13* Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Informuję, że Annama przeleje 30 zł na Kumpla :Rose:
Recommended Posts