andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mureczko - koszt transportu oferowanego przez Norel to 700 zł - to jest 1230 km w obydwie strony - to z wątku Norel (zadzwoniłam do niej) http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferuje-transport-dla-psow-koni-172225/ Quote
Od-Nowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nie no to koszt nienormalny przecież :placz: Quote
gameta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='andzia69']Mureczko - koszt transportu oferowanego przez Norel to 700 zł - to jest 1230 km w obydwie strony - to z wątku Norel (zadzwoniłam do niej) http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferuje-transport-dla-psow-koni-172225/ o k.....a :crazyeye: Andzia a napisz pw do Zbójini - a nóż widelec będzie jechał w te rejony :roll: Quote
Od-Nowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 rozpuszczam wieści gdzie się da... teraz już nie ma odwrotu na plecach piechotą ją zaniosę :diabloti: Quote
gameta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Od-Nowa']rozpuszczam wieści gdzie się da... teraz już nie ma odwrotu na plecach piechotą ją zaniosę :diabloti:[/QUOTE] Jakieś 10 dni marszu w jedną stronę :roll: Mogłabyś się pod jakąś pielgrzymkę podłączyć, to noclegi po drodze gratis by były... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Od-Nowa']rozpuszczam wieści gdzie się da... teraz już nie ma odwrotu na plecach piechotą ją zaniosę :diabloti:[/QUOTE] No to chyba ruszamy na dłuuugi spacer Taniu, pomogę Ci :) Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 te koszty takie duże, ponieważ to auto terenowe i zżera 13 l/100 km:-( Quote
gameta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='andzia69']te koszty takie duże, ponieważ to auto terenowe i zżera 13 l/100 km:-([/QUOTE] to niech na gaz przerobi :cool1: Quote
Basia1968 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 tak może podpowiem - w Tomaszowie Mazowieckim jest sunia Bajeczka - wątek poniżej - tam szykuje sie domek w Gdańsku - może cos połączyć, dogadać się z potencjalnymi domeczkmai. Zawsze to Janów Lubelski - Tomaszów Mazowiecki to nie to samo co Gdynia. http://www.dogomania.pl/forum/f1159/bajeczka-z-tomszowa-spraw-aby-jej-zycie-bylo-bajka-149222/index12.html Quote
Radek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jutro pójdzie moja listopadowa wpłata, to chociaż będzie grosik więcej do opłacenia transportu. Quote
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Basia1968']tak może podpowiem - w Tomaszowie Mazowieckim jest sunia Bajeczka - wątek poniżej - tam szykuje sie domek w Gdańsku - może cos połączyć, dogadać się z potencjalnymi domeczkmai. Zawsze to Janów Lubelski - Tomaszów Mazowiecki to nie to samo co Gdynia. http://www.dogomania.pl/forum/f1159/bajeczka-z-tomszowa-spraw-aby-jej-zycie-bylo-bajka-149222/index12.html Basiu, ale to przyszła właścicielka przyjeżdża po Bajkę, a nie wiozą ją dogomaniacy. Nie wiem, czy by się zgodziła, a przede wszystkim , czy by sobie poradziła, bo wiesz,że z Rudką może nie być łatwo. Quote
Rybka_39 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Macie już ten transport czy nadal potrzeba? I czy domek taki na bank? Quote
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Rybka_39']Macie już ten transport czy nadal potrzeba? I czy domek taki na bank?[/QUOTE] Jeszce nie mamy:shake:, a dom w 100% pewny:p. Państwo tylko niezmotoryzowani, chcieli jechac pociągiem, ale Rudka sie nie nadaje na taką podróż. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bazarek dla Rudzinki, podbijajcie proszę Czyścik IKEA 4 szt. ekspres na transport Rudzinki do DOMU do 6 listopada ZAPRASZAMY - Dogomania Forum Mam nadzieję że nikt nie mam mi za złe " pożyczenia " zdjęcia śliczności . Quote
Basia1968 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Myślałem, że może Pani od Bajeczki jest zmotoryzowana i będzie jechać do Tomaszowa samochodem, wtedy Państwo od Rudki mogliby się z nią zabrać do Tomaszowa. Z Janowa do Tomaszowa Rudzia mogłaby jechać na przykład z Szermanem. Tylko tak sobie kombinuję i podpowiadam. Wiem, że Rudzia wymaga ostrożności. :oops: Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Przeczytałam, ze ci państwo mają po suńcię przyjechać w piatek - ale nie wiem czy samochodem? czy pociagiem.... Quote
anciaahk Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ojej ale komplikacje, ciężka sprawa z transportem, grunt że domek zdecydowany. Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='gameta']Zbójini nie jedzie ?[/QUOTE] nie zadzwoniłam jeszcze:oops: Quote
gameta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='andzia69']nie zadzwoniłam jeszcze:oops:[/QUOTE] teraz to nie dzwoń - poczekaj do rana :evil_lol: Quote
Murka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Basia1968']Myślałem, że może Pani od Bajeczki jest zmotoryzowana i będzie jechać do Tomaszowa samochodem, wtedy Państwo od Rudki mogliby się z nią zabrać do Tomaszowa. Z Janowa do Tomaszowa Rudzia mogłaby jechać na przykład z Szermanem. Tylko tak sobie kombinuję i podpowiadam. Wiem, że Rudzia wymaga ostrożności. :oops:[/QUOTE] Do Gdyni będzie jeszcze najprawdopodobniej Gucio do wyeksportowania, domek chętny, tylko wizyta przedadopcyjna jeszcze ;) Może jakiś psiak się jeszcze napatoczy i koszty się rozłożą :cool3: Tylko kto mógłby jechać? :roll: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gdyby były 2 psiaki to może jednak skorzystać z oferty transportu Norel...tylko nie wiem, czy ktoś nie musiałby z nią jechać No i jeszcze Viris napisała, że być może dalaby radę zawieźć za zwrotem kosztow...ale do W-wy...to chyba w przypadku Rudki nie jest za dobrą opcją...no ale moze dalej by PatiC dała radę... Jeszcze trasnportu do W-wy szukają 2 sunieczki z Lubartowa...no ale 4 psiaki to chyba by było przegięcie - ale...gdyby była zrzutka kosztów na paliwo choc do W-wy...to jednak może stawiać na transport Norel? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='andzia69']Gdyby były 2 psiaki to może jednak skorzystać z oferty transportu Norel...tylko nie wiem, czy ktoś nie musiałby z nią jechać No i jeszcze Viris napisała, że być może dalaby radę zawieźć za zwrotem kosztow...ale do W-wy...to chyba w przypadku Rudki nie jest za dobrą opcją...no ale moze dalej by PatiC dała radę... Jeszcze trasnportu do W-wy szukają 2 sunieczki z Lubartowa...no ale 4 psiaki to chyba by było przegięcie - ale...gdyby była zrzutka kosztów na paliwo choc do W-wy...to jednak może stawiać na transport Norel?[/QUOTE] A nowi Państwo Rudeczki może też coś by dołożyli , bo to jednak straszliwie dużo 700 zł :shake: no i jak by były 2 psiaki a Norel się zgodził(a ) ? to już byłoby taniej . A może Basia założyłaby drugi wątek po złotóweczce 700 osób ? Założyłabym ale nie chcę kraść Jej pomysłu :oops: Quote
Od-Nowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dziewczyny szukajmy jeszcze! jak już płatny to albo mniejszym autem albo bardziej ekonomiczniejszym. skoro koszty mogą być połowę mniejsze to warto szukać. wystawa w Kielcach za niecałe 2 tygodnie!! i pytanie podstawowe tak czy owak przy tym transporcie: kto może z Rudką pojechać???????? Quote
Murka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mamy transport na piątek :multi::multi::multi: Musimy tylko dograć szczegóły. Quote
Recommended Posts