Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']rozpuszczam wieści gdzie się da... teraz już nie ma odwrotu
na plecach piechotą ją zaniosę :diabloti:[/QUOTE]

Jakieś 10 dni marszu w jedną stronę :roll: Mogłabyś się pod jakąś pielgrzymkę podłączyć, to noclegi po drodze gratis by były...

Posted

[quote name='Basia1968']tak może podpowiem - w Tomaszowie Mazowieckim jest sunia Bajeczka - wątek poniżej - tam szykuje sie domek w Gdańsku - może cos połączyć, dogadać się z potencjalnymi domeczkmai. Zawsze to Janów Lubelski - Tomaszów Mazowiecki to nie to samo co Gdynia.
http://www.dogomania.pl/forum/f1159/bajeczka-z-tomszowa-spraw-aby-jej-zycie-bylo-bajka-149222/index12.html

Basiu, ale to przyszła właścicielka przyjeżdża po Bajkę, a nie wiozą ją dogomaniacy. Nie wiem, czy by się zgodziła, a przede wszystkim , czy by sobie poradziła, bo wiesz,że z Rudką może nie być łatwo.

Posted

[quote name='Rybka_39']Macie już ten transport czy nadal potrzeba?
I czy domek taki na bank?[/QUOTE]

Jeszce nie mamy:shake:, a dom w 100% pewny:p.
Państwo tylko niezmotoryzowani, chcieli jechac pociągiem, ale Rudka sie nie nadaje na taką podróż.

Posted

Myślałem, że może Pani od Bajeczki jest zmotoryzowana i będzie jechać do Tomaszowa samochodem, wtedy Państwo od Rudki mogliby się z nią zabrać do Tomaszowa. Z Janowa do Tomaszowa Rudzia mogłaby jechać na przykład z Szermanem. Tylko tak sobie kombinuję i podpowiadam. Wiem, że Rudzia wymaga ostrożności. :oops:

Posted

[quote name='Basia1968']Myślałem, że może Pani od Bajeczki jest zmotoryzowana i będzie jechać do Tomaszowa samochodem, wtedy Państwo od Rudki mogliby się z nią zabrać do Tomaszowa. Z Janowa do Tomaszowa Rudzia mogłaby jechać na przykład z Szermanem. Tylko tak sobie kombinuję i podpowiadam. Wiem, że Rudzia wymaga ostrożności. :oops:[/QUOTE]

Do Gdyni będzie jeszcze najprawdopodobniej Gucio do wyeksportowania, domek chętny, tylko wizyta przedadopcyjna jeszcze ;) Może jakiś psiak się jeszcze napatoczy i koszty się rozłożą :cool3:
Tylko kto mógłby jechać? :roll:

Posted

Gdyby były 2 psiaki to może jednak skorzystać z oferty transportu Norel...tylko nie wiem, czy ktoś nie musiałby z nią jechać

No i jeszcze Viris napisała, że być może dalaby radę zawieźć za zwrotem kosztow...ale do W-wy...to chyba w przypadku Rudki nie jest za dobrą opcją...no ale moze dalej by PatiC dała radę...

Jeszcze trasnportu do W-wy szukają 2 sunieczki z Lubartowa...no ale 4 psiaki to chyba by było przegięcie - ale...gdyby była zrzutka kosztów na paliwo choc do W-wy...to jednak może stawiać na transport Norel?

Posted

[quote name='andzia69']Gdyby były 2 psiaki to może jednak skorzystać z oferty transportu Norel...tylko nie wiem, czy ktoś nie musiałby z nią jechać

No i jeszcze Viris napisała, że być może dalaby radę zawieźć za zwrotem kosztow...ale do W-wy...to chyba w przypadku Rudki nie jest za dobrą opcją...no ale moze dalej by PatiC dała radę...

Jeszcze trasnportu do W-wy szukają 2 sunieczki z Lubartowa...no ale 4 psiaki to chyba by było przegięcie - ale...gdyby była zrzutka kosztów na paliwo choc do W-wy...to jednak może stawiać na transport Norel?[/QUOTE]

A nowi Państwo Rudeczki może też coś by dołożyli , bo to jednak straszliwie dużo 700 zł :shake: no i jak by były 2 psiaki a Norel się zgodził(a ) ? to już byłoby taniej .

A może Basia założyłaby drugi wątek po złotóweczce 700 osób ? Założyłabym ale nie chcę kraść Jej pomysłu :oops:

Posted

dziewczyny szukajmy jeszcze! jak już płatny to albo mniejszym autem albo bardziej ekonomiczniejszym. skoro koszty mogą być połowę mniejsze to warto szukać.
wystawa w Kielcach za niecałe 2 tygodnie!!

i pytanie podstawowe tak czy owak przy tym transporcie:
kto może z Rudką pojechać????????