Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Mureczko - napisałam do Gametki i Natalii.[/QUOTE]

Dzięki!

Ciotki kciuki trzymać, bo zgłosił się domek dla Rudzi i będzie wizyta przedadopcyjna :cool3:

Posted

[quote name='andzia69']Gametka nie pomoze ze względu na swój "odmienny" stan:loveu: a od natalii jeszcze nie miałam odp.:shake:[/QUOTE]

Przepraszam, ale naprawdę nic mi nie wolno teraz :cool1:
Andzia, pisz do Ewki, tej co Ci podałam...

Posted

Trzeba działać, bo obiecałam pani, że jutro ktoś się z nią skontakuje (wieczorem dzwoniła pytać jak tam z tą wizytą, bo oni już pokochali Rudkę i żeby Broń Boże nikomu jej nie oddawać :lol:)... dla niewtajemniczonych: szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej z Gdyni!

Posted

[quote name='andzia69']Tel. do Natalii: 661 665 695 mam nadzieję, że nie odmówi:p[/QUOTE]

Wysłałam jej SMSa, bo nie chcę o tej porze dzwonić...
Jak się zgodzi to jutro zadzwonię i wyjaśnię dokładnie o co chodzi.

Posted

Wypatrzyli ją na jakimś ogłoszeniu, ale raczej nie allegro, bo dopytywali o wielkość i wygląd, więc musiało być tam mało zdjęć. Ale wiedzieli, że to Janów Lubelski, chcieli nawet pociągiem przyjechać :lol:

A tu parę fotek Rudzi sprzed chwili... tak spała, ale jak usłyszała "wziuut" aparatu to czujne oko się otwarło :evil_lol:
Przy okazji wiem do czego służy to wcięcie w koszyku :diabloti:

Posted

cześć ciotki :) dostałam numer tych państwa od Murki, i zaraz dzwonię do nich, żeby się umówić na wizytę.

edit: przedzwoniłam - i spotkanie umówione w niedzielę wieczorem, trzymajcie kciuki :cool1:

Posted

[quote name='erka']To trzymamy mocno kciuki:lol:. Mam tylko nadzieję,że państwo zdają sobie sprawę z kociego charakteru Rudki:razz:?[/QUOTE]

tiaaa - Murka ich już zniechęcała...a oni twartdo przy swoim:lol: