Murka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Rudka jest też cały czas na adopcje.org Wszyscy którzy do nas przyjeżdżają (goście i chcący adoptować psa) zachwycają się jej urodą... ale co z tego, skoro ona zamiast podbiegać, merdać ogonem i domagać sie głasków, leży sobie w koszyczku i pilnie obserwuje czy przypadkiem sie do niej Ci obcy nie zbliżają :shake: Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Rudka ma dużo ogłoszeń. ostatnio Ewelinka udostępniła mi swoje konta do ogłoszeń i wszędzie Rudka była albo jest. trzeba chyba je jak najczęściej odnawiać,żeby była zawsze na pierwszych stronach... Quote
Radek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Murka, myślę że taki dzikusek znajdzie swojego człowieka. Musi trafić na odpowiedniego "ludzia". Są osoby, które będą potrafiły z nią pracować i nie będą się zniechęcać. Problem tylko jak je znaleźć, a na to to akurat pomysłu nie mam :( Quote
andzia69 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Rudzia prawie rok w hotelu....ja nie wiem...dopadają mnie czarne myśli co do niej:-( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Rudeńko hopsaj na pierwszą :multi: Quote
anciaahk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Rudzinkę podnosimy. Edit: i allegro wznawiamy, trochę zmodyfikowane: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=795624259 Quote
anciaahk Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 I po zmianach zyskała 1 obserwatora :jupi: Quote
gameta Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 anciaahk napisał(a):I po zmianach zyskała 1 obserwatora :jupi: Obawiam się, że to może Radek sobie dodał do obserwowanych :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Rudeńko przestań czarować już domki, trzeba zebrać odwagę i pozwolić się pokochać innej cioteczce nie tylko Murce :p Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rudka jeśli ty myślisz że zostawimy Cie u Murki jak się schowasz w głebinach formum , to się mylisz , wio na pierwszą się pokazać domki czekają :cool3: No prawie czekają :shake: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 a teraz do Rudzi dołączyła i inna kielecka sunia- Górka. tak więc wsparcie bardzo potrzebne!! i ogłoszenia..... Quote
anciaahk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A zapodaj linka, Rudka się nie pogniewa. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172143 Górka Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Od-Nowa napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172143 Górka Jak się młode zakumplują i w Mureczce obie zakochają to za nic ich od niej nie wykurzymy do nowych domków :mad: trzeba na te małe uważać :evil_lol: Quote
Radek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Po pierwszym zrobię kolejny przelew, pamiętam o Rudzi cały czas :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja oczywiście też pamiętam i po pierwszym pójdzie przelew . Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zrobiłam Rudce gumtree na Warszawę i co kilka dni będę odnawiać [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rudka-wyjatkowa-sunieczka-szuka-domu-W0QQAdIdZ165101343[/url] Ewelinka poprawiła trochę tekst jej ogłoszenia [B]i mam wielką prośbę [/B]- czy można go wkleić do pierwszego postu,żeby każdy kto będzie chciał pomóc z ogłoszeniami nie musiał się przedzierać w poszukiwaniu tekstu ;) [QUOTE] Rudzia jest suczką średniej wielkości, sięga mniej więcej do kolana, wagowo ok. 18 kg. Jest młoda, ma teraz ok. 3,5 roku, jest wysterylizowana. Rudzia mieszka w domu tymczasowym w hoteliku dla psów i jest psem idealnym: jest bardzo grzeczna, spokojna, nic nie niszczy, nie szczeka, nie wyje, zachowuje czystość, super chodzi na smyczy. Rudka nie jest pieszczochem, tzn. sama nie dopomina się o pieszczoty, jest indywidualistką. Jest tylko nieco lękliwa, boi się nowych sytuacji, ale jest spokojna, opanowana, wystarczy cierpliwość i spokój, aby nawiązać się z nią kontakt. Jest również bardzo łagodna i lubi towarzystwo innych psów. Prosimy daj Rudce szansę, aby mogła też i Tobie udowodnić jakim jest cudownym psem. W sprawie przemyślanej adopcji prosimy o kontakt 503 683 050 [email][email protected][/email] [/QUOTE] Quote
kika22 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Od-Nowa']i mam wielką prośbę - czy można go wkleić do pierwszego postu,żeby każdy kto będzie chciał pomóc z ogłoszeniami nie musiał się przedzierać w poszukiwaniu tekstu ;) Juz zrobione;) Dzieki dziewczyny za ogloszenia:lol: Oby domek szybciutko wypatrzył Rudzie:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Rudzia w górę , żadne mi tam chowanie się po kątach :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mureczko - napisałam do Gametki i Natalii. Quote
Recommended Posts