Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudka jest też cały czas na adopcje.org
Wszyscy którzy do nas przyjeżdżają (goście i chcący adoptować psa) zachwycają się jej urodą... ale co z tego, skoro ona zamiast podbiegać, merdać ogonem i domagać sie głasków, leży sobie w koszyczku i pilnie obserwuje czy przypadkiem sie do niej Ci obcy nie zbliżają :shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudka ma dużo ogłoszeń.
ostatnio Ewelinka udostępniła mi swoje konta do ogłoszeń i wszędzie Rudka była albo jest.
trzeba chyba je jak najczęściej odnawiać,żeby była zawsze na pierwszych stronach...

Posted

Murka, myślę że taki dzikusek znajdzie swojego człowieka. Musi trafić na odpowiedniego "ludzia". Są osoby, które będą potrafiły z nią pracować i nie będą się zniechęcać. Problem tylko jak je znaleźć, a na to to akurat pomysłu nie mam :(

Posted

zrobiłam Rudce gumtree na Warszawę i co kilka dni będę odnawiać
[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rudka-wyjatkowa-sunieczka-szuka-domu-W0QQAdIdZ165101343[/url]

Ewelinka poprawiła trochę tekst jej ogłoszenia
[B]i mam wielką prośbę [/B]- czy można go wkleić do pierwszego postu,żeby każdy kto będzie chciał pomóc z ogłoszeniami nie musiał się przedzierać w poszukiwaniu tekstu ;)
[QUOTE]
Rudzia jest suczką średniej wielkości, sięga mniej więcej do kolana, wagowo ok. 18 kg.
Jest młoda, ma teraz ok. 3,5 roku, jest wysterylizowana.
Rudzia mieszka w domu tymczasowym w hoteliku dla psów i jest psem idealnym: jest bardzo grzeczna, spokojna, nic nie niszczy, nie szczeka, nie wyje, zachowuje czystość, super chodzi na smyczy. Rudka nie jest pieszczochem, tzn. sama nie dopomina się o pieszczoty, jest indywidualistką. Jest tylko nieco lękliwa, boi się nowych sytuacji, ale jest spokojna, opanowana, wystarczy cierpliwość i spokój, aby nawiązać się z nią kontakt.
Jest również bardzo łagodna i lubi towarzystwo innych psów.

Prosimy daj Rudce szansę, aby mogła też i Tobie udowodnić jakim jest cudownym psem.

W sprawie przemyślanej adopcji prosimy o kontakt
503 683 050
[email][email protected][/email] [/QUOTE]

Posted

[quote name='Od-Nowa']i mam wielką prośbę - czy można go wkleić do pierwszego postu,żeby każdy kto będzie chciał pomóc z ogłoszeniami nie musiał się przedzierać w poszukiwaniu tekstu ;)
Juz zrobione;)
Dzieki dziewczyny za ogloszenia:lol:

Oby domek szybciutko wypatrzył Rudzie:eviltong: