sweet_sonia:) Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 a ja zapraszam na watek!! http://www.dogomania.pl/forum/f937/platne-domy-tymczasowe-hoteliki-itd-141018/ Quote
erka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A my Cię zapraszmy , abyś pomogła jakiemuś psiakowi, bo widać ,że nie masz co robić z czasem. Quote
ewelinka_m Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ooo wakacje się zaczęły :evil_lol::evil_lol: sweet_sonia:) zajmij się realną pomocą zwierzakom, a nie zakładaniem bezsensownych wątków mijających się z prawdą... bo jak widać wiedzę z zakresu o którym piszesz masz zerową. Pomóż kilku psiakom, znajdź im dt czy ds..wtedy przekonasz się jak łatwo się pomaga u nas w kraju :p witamy na dogo! czas wziąć się do pracy..ah a jak znajdziesz jakieś bezpłatne dt, bo to tak łatwo, daj znać chętnie wszyscy skorzystają. Quote
Caven Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cudenko piesek :* Murko mam nadzieje, ze dojdziemy do porozumienia :))) Quote
kika22 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Caven']cudenko piesek :* Murko mam nadzieje, ze dojdziemy do porozumienia :)))[/quote] Witamy na watku:lol: Ja mam nadzieje, ze dziewczyny sie dogadacie co do Rudzi:multi: Oby tylko to był ten jedyny i najwspanialszy domek dla naszej pieknosci, bo sunka zasluguje na wszystko co najlepsze:eviltong: Quote
Murka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 kika, a Ty skąd wiesz? :cool3::cool3: Jesteśmy w kontakcie z Caven i ustalamy kwestie wizyty przedadopcyjnej :p :cool3: Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 czyzby cos sie tu swiecilo? przecudna rudka znalazla dom? Quote
kika22 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Murka napisał(a):kika, a Ty skąd wiesz? :cool3::cool3: Jesteśmy w kontakcie z Caven i ustalamy kwestie wizyty przedadopcyjnej :p :cool3: Pisała do mnie na pw i odesłałam ja do Ciebie:lol: Nawet miałam do Ciebie pisac na pw, czy sie kontaktował ktos w sprawie Rudzi;) Mureczko jak bedziesz wiedziec cos wiecej, to oczywiscie pisz:cool3: Bo ja tu trzymam caly czas kciuki:eviltong: Quote
Caven Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no fajnie fajnie tylko ja kobieta nie jestem :D x Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Caven napisał(a):no fajnie fajnie tylko ja kobieta nie jestem :D x hehehe tu tak żadko zagładają mężczyzni - ze już wszytskie z przyzwyczajenia przyjmujemy, ze zawsze piszą kobiety :cool3: Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no to drogi cavenie zdradz nam co nie co. gdzie wypatrzyles rudzie? nie wiem jakie u ciebie warunki bedzie miala, ale fajnie jakby poszla do swojego domu i czlowieka :) jest taka cudna. a i do murki dluga kolejka nieszczesnikow ;) Quote
Reno2001 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No to trzymam kciukasy ;). Widzę, ze kilka spraw w toku-Bajka, Negra teraz Rudka. Oby wszystko się podogrywało :kciuki:. Caven, witaj na forum! Quote
Caven Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 rozgladalem sie na necie za jakims psiakiem i natrafilem na Rudke, wlasnie na tym forum i na allegro :) tam pisze zeby nie licytowac wiec kontaktuje sie na forum z wlascicielkami :) Quote
ewelinka_m Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 aaa :loveu: czyli, że jeśli by wszystko poszło ok to Rudzia znowu zostanie kielczanką? :multi: to se kciuki więc pościskam!! :loveu: :diabloti: Quote
andzia69 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 jej - jakie fajowe wiesci:lol: Erce się pewnie nawet nie śniło, ze sunia mogłaby wrócić do Kielc:p Quote
Caven Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 do okolic kielc :p a wlasciwie jedrzejowa :) warzyn ;) wioska taka fajna ;p Quote
Linssi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Warzyn?? Kurcze Caven, to mieszkasz niedaleko mnie...bo ja w Prząsławiu :D:hand: Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Trzymamy kciuki za domek dla Rudki, a u Mureczki by się nowe bidoki mogły zameldować:pCzy sprawa się rozwija po myśli?:cool3: Quote
gameta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To kiedy przedadopcyjna :cool3: ? Caven napisz więcej o tym, jaką przyszłość będzie mieć Rudzia u Ciebie :) Quote
Recommended Posts