Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszło 300 zł od andzi :loveu:

No nie ma szczęścia Rudzia :shake: ale wierzę, że w końcu odnajdzie się ze swoim ludziem. Jest coraz bardziej ludzka :loveu:

Posted

Rudzia będzie prezentowana w PP (chyba we wrześniu), mam nadzieję, że tam ją ktoś wypatrzy...

Rudziaszek najczęściej już nie ucieka od ręki

Tu ze współlokatorem Pepe ;)

Posted

Z PP na razie cisza, ale jestem w kontakcie z bardzo miłą i bardzo rozsądną Panią ze Stalowej Woli, która szuka pieska i chce pomóc jakiejś bidzie. Dzisiaj mi wspomniała, że bardzo się jej spodobała Rudzia, ale przyjadą całą rodziną w tygodniu i porozmawiają, popytają pooglądają psiaki. Chcą być pewni, że dadzą sobie radę z opieką nad konkretnym psem.

Tymczasem z Rudzi się powoli robi pieszczoch :cool3:

Posted

Oczom własnym nie wierzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Czyż to ten sam rudy dzikusek???

Przecież to juz normalny pies!

Murko zdziłaliście cuda , naprawdę:multi:.

Oby ta pani ze Stalowej Woli się zdecydowała, to by było najlepsze wyjście. Trzymam za to kciuki!

Posted

Rudka jeszcze "normalnym" psem nie jest. Brzunio co prawda pokazuje mi sama, ale jeszcze jest nieco spięta przy tym. Ogólnie jest lękliwa, ale postępy poczynila ogromne.
Wobec mnie jest najbardziej ufna, obcych nieco się obawia (nie jest to już strach paniczny).

Ci Państwo ze Stalowej Woli byli dzisiaj u nas na zapoznaniu z psiakami. Rudkę też poznali, wygłaskali. Ale stwierdzili jednak, że boją się, iż mogą sobie nie poradzić z jej lękliwością (nie mają doświadczenia z psami ogólnie). Jeszcze nic nie jest przesądzone, mają jeszcze obgadać sprawę między sobą (przyjechała cała rodzina - bardzo sympatyczna :p), ale wstępnie psiaka już wytypowali (młoda i bardzo nastawiona na człowieka sunia).