Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy dzisiaj u Cavena i doszliśmy wspólnie do wniosku ,że jednak niestety Rudka nie za bardzo się nadaje do ich domu, z uwagi na niepełne ogrodzenie posesji.
Dla "normalnego" psiaka są tam świetne warunki, pod warunkiem,że nie będzie miał tendencji do ucieczek.

Czyli Caven dalej szuka psiaka i chyba już cos ma na oku;), a Rudka dalej szuka domu, z bardzo dobrym ogrodzeniem, ewentualnie mieszkania w bloku.

Posted

Wielka szkoda... ale jednak lepiej poczekać niż żałować.
Jakby Rudzia uciekła to cała nasza praca na nic :-(

Na szczście Rudzia jest zabójczo ładna... więc wierzę, że w końcu znajdzie się odpowiednia osoba, która będzie chciała tak specyficznego psa i jednocześnie będzie miała do tego warunki :razz:

Posted

czyli klops, a mialam wlasnie pytac kiedy rudka idzie do domu.
caven wez innego psiaka od murki, tak zeby sie kolejka oczekujacych cos ruszyla...
bo do domow ida ostatnio jedynie te, ktore sa bez kolejki umieszczane :(

proponuje Krówka :)

Posted

wiem wiem, ale krowek juz siedzi dlugi czas, a tak zwolnilby miejsce innemu wiekowemu psiakowi :)
(nie moge tego zapamietac, ze to sie nazywa ze stalych miejsc...)

Posted

No co Wy ciotki ja cały czas do Was zaglądam ;)
Tylko nie zawsze mam czas coś skrobnąć.
Na razie cisza w sprawie Rudzi. Jakichś wielkich kroków w socjalizacji nie ma. W domu natomiast zadomowiła się na dobre i po każdym spacerku podbiega sama pod drzwi, gdzie ją zapinam na smycz i wchodzimy do środka.

Może się uda jakąś nową sesję letnią zrobić :cool3:

Posted

Dziękujemy za kciuki, już wszystko ok ;)
Wracam do żywych :cool3:

Rudzia dzięki Aarionne :loveu: będzie w kąciku adopcyjnym Przyjaciela Psa :multi: Myślę, że to dla niej ogromna szansa :p