kika22 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Linssi napisał(a):Warzyn?? Kurcze Caven, to mieszkasz niedaleko mnie...bo ja w Prząsławiu :D:hand: Linssi w takim razie bedziesz miec na oku nasz Rudke:loveu: Quote
Caven Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 przyszlosc?:) no wiec, bardzo lubie zwierzaki wszelakiego typu ;p no procz pajakow i wezy:) mialem szczurki i bardzo sie do nich przywiazalem byly swietne :) niestety jeden mi zmarl :(( a drugi jest u mojej dziewczyny... a ja od zawsze marzylem zeby miec pieska w... domku:) wyprowadzac go na spacery itp. kiedy mialem szczurki to praktycznie nie bylo takiego czasu zebym sie z nimi nie bawil kiedy bylem w domu, przynajmniej byly caly czas przy mnie :) z rudka mysle ze bedzie podobnie :) ten piesek z tego co czytalem przeszedl troszke i nie ma smialosci do ludzi, chcialbym to zmienic :) aby Rudka byla caly czas szczesliwa :) mysle ze w miare uplywu czasu nauczylbym ja podstawowych komend:) Quote
Linssi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 kika22 napisał(a):Linssi w takim razie bedziesz miec na oku nasz Rudke:loveu: jesli Caven sie zdecyduje i wszystko wypadnie ok, to jasne ze tak :D mam nadzieje ze Caven nie bedzie mial nic przeciwko jesli wpadlabym kiedys na poadopcyjna :evil_lol: w koncu to tylko jakies 1,5 km odleglosci :diabloti: Quote
Caven Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nie mam nic przeciwko , tylko jeszcze trzeba poczekac na erke :) jak bedzie miala czas i zrobi wizyte przedadopcyjna i wszystko wypadnie na + to wtedy mozemy juz o tym rozmawiac :) ;) Quote
irysek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no wlasnie, kiedy rudka do ciebie trafi? wiadomo juz cos? kontaktowales sie z erką w sprawie wizyty przedaopcyjnej? Quote
Caven Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 obecnie z tego co rozmawialem z murka erka ma zadzwonic do mojej babci w kwestii ustalenia kiedy odbedzie sie owa wizyta :) z babcia poniewaz jestem za granica obecnie i wracam za jakis tydzien badz dwa i wtedy Rudka jesli przebiegnie wszystko dobrze, trafi do mnie :) Quote
erka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Rozmawiałam już z babcią Cavena, o wszystkim wie i zgadza się na Rudkę:lol:. W takim razie Caven, umówimy się już po Twoim powrocie do kraju:lol:. Oczywiście, jeżeli sie nie rozmyślisz, bo wiesz już od Murki, że Rudka nie jest łatwym psem i potrzebuje dużo cierpliwości i poświęcenia czasu. Mam też nadzieję,że zaakceptują ją dwa Wasze psiaki:p. Quote
Caven Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oczywiscie ze sie nie rozmysle bo rudzia mi sie bardzo podoba i juz pokochalem tego psiaka. jak tylko wroce do kraju to dam znac Ci na telefon badz Murce ;) tylko mam pytanie. Jesli bysmy juz wszystko uzgodnili i dom w ktorym ma mieszkac rudka czyli moj Ci sie spodoba. To jak to zrobimy z odebraniem pieska? przywieziecie do mnie? Ewentualnie jaki by byl koszt dostarczenia Rudki do mnie ? tj Warzyn Pierwszy, Badz Jędrzejów ?? Quote
Murka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To teraz nic tylko trzymać kciuki za wizytę przedadopcyjną :p Caven, my możemy dowieźć Rudzię do samego Warzyna (koszt 100 zł) ;) Quote
Caven Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 bylbym Ci Murko bardzo wdzieczny :) koszty oczywiscie zwroce;) Quote
irysek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no to ja teraz nie bede mogla wysiedziec z niecierpliwosci. caven moze skoncz tydzien wczesniej to kelnerowanie w anglii ;), wtedy rudka tydzien szybciej bedzie juz w domciu :) (hihi, taki zarcik - ale wrocic moglbys wczesniej) Quote
Caven Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 nie wiem jak to bedzie ale moze wroce w ta sobote albo w nastepnym tygodniu:) Quote
Murka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Przyszedł czas na kolejne rozliczenie (może już ostatnie? :cool3:): Stan na 3 czerwiec wynosił +22,40 zł. Wpłaty: 300 zł Razem: 322,40 zł Koszty: 300 zł hotelowanie 4,50 zł odrobaczenie (profilaktycznie) Razem: 304,50 zł 322,40 zł - 304,50 zł = 17,90 zł. Stan finansowy na 3 lipiec wynosi +17,90 zł. Quote
andzia69 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mureczko - czy mam wpłacac teraz kasiorkę? czy poczekamy na rozwój sytuacji i jeśli dobrze pójdzie to dopłacę różnicę? Quote
Caven Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ja nie wyrobie sie na ten tydzien, bede w nastepna srode juz na 1000000 % :) przepraszam za utrudnienia Quote
irysek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 o masz ci los, nieslowny ten twoj nowy pan Rudko! oj nieslowny... dobrze, ze u mureczki nie masz zle :) Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nie zaglądałam tu kilka dni a takie wiadomości zaskakujące czytam :multi::multi::multi::multi: na razie nic poza trzymaniem kciuków nie będę robiła :lol: oby się udało Quote
Murka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Caven dopiero jutro wraca z Niemiec i dopiero wtedy będzie można przeprowadzić wizytę :cool3: Quote
Caven Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dokladnie :) jutro wracam ;p poczatkowa godzina wyjazdu to ~13.00 ale moze sie to zmienic :) pewne jest to ze jutro wyjezdzam i chcialbym aby w czwartek byla ta wizyta;p Quote
Recommended Posts