Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo dzwonili dziś, dziękowali za zdjęcia, SĄ ZAUROCZENI LENKĄ!!! Są zdecydowani ją adoptować.
Wypytali gdzie jest i za kilkanaście minut zadzwonili znów, że przyjadą zobaczyć Lenkę w niedzielę koło południa... z Rybnika!
Także trzymajcie kciuki, aby Lenka spodobała się Państwu i nie wywinęła jakiegoś numeru :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo sie cieszę i zaciskam co mam do zaciskania do niedzieli :lol:
byłby to pierwszy psiak erkowy wyadoptowany;):multi: może wreszcie zła passa opuści te biedne psiaki....

Posted

Ja tez zaciskam kciuki z całej siły!!!!!
A jesli chodzi o Rudą, to pewnie trochę się zaokragliła , ale ona ma masę futra- do tego łapki schowane w śniegu co ją skraca i to daje efekt "puszystosci". Za to postępy zrobiła fantastyczne:lol:

Posted

No co Wy, Rudzia wcale nie jest gruba :crazyeye:
Ona jest puchata :loveu:

Wczoraj wyszła na spacerek po raz pierwszy zupełnie luzem, bez smyczy, linki itp. Troszkę pobrykała z Lenką, ale większość czasu trzymała się w lekkim oddaleniu ode mnie i obserwowała mnie pilnie. Jakby nie bardzo wiedziała co ma teraz robić.
Czasem szła za mną, podchodziła do wyciągniętej ręki, ale kiedy próbowałam ją pogłaskać, to uciekała.

Mam nadzieję, że pobyt w domu ją przekona do człowieka, a przede wszystkim do głasków :razz:

Posted

Jak miło czytać takie dobre wieści, trzymam kciuki za obie sunki. Za Lenkę ,żeby rafiła do własnego domku i było jej tam dobrze i za Rudziznę,żeby w domku u Murki nabrała całkowitego zaufania do ludzi. Murko, serdeczne pozdrowienia:loveu:

Posted

Pojechała, pojechała!!!!! :multi::multi::multi:
Nie wiem czy mogłaby lepiej trafić :crazyeye:
Mimo, że bała się i nawet powarkiwała, Państwo wcale się nie przejęli, bardzo fajnie się z nią zapoznali, Lenka w końcu się trochę przekonała i przestała powarkiwać.
Państwu od razu sie spodobała, nie było żadnego zastanawiania, podjęli decyzję od razu jak ją zobaczyli.

Będzie miała dla siebie ogromny ogród i od czasu do czasu do zabawy psiaki z sąsiedztwa ;)

Synek Państwa ma 7 lat i bierze udział w dogoterapii w przedszkolu. Bardzo mu to pomaga. Także możliwe, że Lenka będzie miała małego przyjaciela.

Państwo mieli włamanie (oboje byli w domu), więc nie mają nic przeciwko temu, że Lenka jest czujnym stróżem, który potrafi poszarpać za nogawkę nieproszonych gości :diabloti:

Tutaj TZ pomaga zapakować Lenkę do samochodu

Gotowa do drogi, Pańcia w trosce, aby Lenka nie była głodna zaraz nasypie smakołyki do miseczki

Papa cioteczki, jadę na Śląsk!!!
Odezwę jak się już zadomowię ;)