Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenka z czerwoną chusteczką pięknie wygląda , a Rudzi ładnie byłoby w zielonym, ale i tak jest piękna , a przede wszystkim robi wielkie postepy!!!!!:loveu:

Posted

E tam, nie przesadzajcie, to nie zasługa nauczyciela tylko świetnej uczennicy :cool3:

Tak sobie myślę, że może to i lepiej, że Rudka na razie nie może się wprowadzić do domu, może to byłby dla niej za duży krok :roll: Na razie niech się przyzwyczaja do ludzkiego dotyku i obecności. Bo w tym temacie jeszcze dużo przed nami ;)

A jutro spróbujemy obciąć dredziki przy uszkach :cool3:

Posted

betel napisał(a):
No tak ,Erka , jak w końcu zajrzy na ten wątek , to własnym oczom nie uwierzy!!!! Pozdrówka:lol:

Erka co jakiś czas widzi co tu się wyparwia :evil_lol:
jak do niej przychodzę zawsze jej pokazuje zdjęcia od Murki i czytam wieści, Erka jest ogromnie dumna z postępów dziewczynek :loveu::loveu:

i z podziwu wyjść nie może :p

Posted

Dredzików za uszkami u Rudzinki już niet :p
Za każdy skradziony dredzik był smakołyk - handel się udał :eviltong:

Przy okazji wymiziałam Rudkę po policzkach i za uszkami :loveu: już nawet powoli przyzwyczaja się do głasków po główce :cool3:
Ośmieliłabym się nawet powiedzieć, że chyba zaczyna się jej podobać :razz: ale minie jeszcze trochę czasu zanim Rudzia zacznie domagać się głasków sama.

Posted

Murka napisał(a):
Dredzików za uszkami u Rudzinki już niet :p
Za każdy skradziony dredzik był smakołyk - handel się udał :eviltong:

I jak teraz Rudka bedzie wygladac bez dredow:diabloti:
Z kazdym dniem sunia robi ogromne postepy;)
Tylko by domek sie teraz szybciutko znalazl:cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a tak samo reaguje na głaski TZ i Twoje? czy jesteś na razie jedyną osobą której na to pozwala?

TZowi też się pozwala głaskać, jest trochę bardziej niepewna, ale to normalne, bo ja więcej z nią spędzam czasu. Teraz TZ częściej z nią wychodzi i za każdym razem jest lepiej ;)

Posted

ależ Rudka już pięknie na smyczy chodzi:-o:multi: widać rozbiegane wokół psiaki ją deprymują ale to spojrzenie w Twe oczy :loveu::loveu::loveu: zaufała Ci baaaardzo ;)
szata zimowa Rudki :loveu::loveu::loveu:

A Lenki nie chcę tu już widzieć!! ma szybko iść do nowego domu i bez gadania:eviltong::cool3:

Posted

Zgadzam się z OdNową wygląda na to, że Lenka dojrzała do adopcji, trzeba jej na gwałt szukać domku, choć tak jej tam u Ciebie - Murko dobrze. Rudzia, jak widać na filmiku, oczy z każdej strony, ale idzie na smyczy ładnie , nie próbuje uciekać i nie ciagnie. Obydwie wyglądają rewelacyjnie.:crazyeye::loveu:

Posted

Oprócz tego telefonu od Pani co zgubiła podobną do Lenki suczkę nikt się nie odzywał. Myślę, że teraz jest po prostu taka masa ogłaszanych psów, że ciężko się wybić... :-(

Posted

Zmieniłam fotki i miniaturki w ogłoszeniach Rudki i Lenki na allegro , bo tamte pewnie juz sie opatrzyły - wykorzystałam także te zrobione już przez Murkę