Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo wakacje się zaczęły :evil_lol::evil_lol:
sweet_sonia:) zajmij się realną pomocą zwierzakom, a nie zakładaniem bezsensownych wątków mijających się z prawdą... bo jak widać wiedzę z zakresu o którym piszesz masz zerową.
Pomóż kilku psiakom, znajdź im dt czy ds..wtedy przekonasz się jak łatwo się pomaga u nas w kraju :p

witamy na dogo! czas wziąć się do pracy..ah a jak znajdziesz jakieś bezpłatne dt, bo to tak łatwo, daj znać chętnie wszyscy skorzystają.

Posted

[quote name='Caven']cudenko piesek :* Murko mam nadzieje, ze dojdziemy do porozumienia :)))[/quote]
Witamy na watku:lol:
Ja mam nadzieje, ze dziewczyny sie dogadacie co do Rudzi:multi:
Oby tylko to był ten jedyny i najwspanialszy domek dla naszej pieknosci, bo sunka zasluguje na wszystko co najlepsze:eviltong:

Posted

Murka napisał(a):
kika, a Ty skąd wiesz? :cool3::cool3:
Jesteśmy w kontakcie z Caven i ustalamy kwestie wizyty przedadopcyjnej :p :cool3:

Pisała do mnie na pw i odesłałam ja do Ciebie:lol:
Nawet miałam do Ciebie pisac na pw, czy sie kontaktował ktos w sprawie Rudzi;)
Mureczko jak bedziesz wiedziec cos wiecej, to oczywiscie pisz:cool3:
Bo ja tu trzymam caly czas kciuki:eviltong:

Posted

Caven napisał(a):
no fajnie fajnie tylko ja kobieta nie jestem :D x

hehehe tu tak żadko zagładają mężczyzni - ze już wszytskie z przyzwyczajenia przyjmujemy, ze zawsze piszą kobiety :cool3:

Posted

no to drogi cavenie zdradz nam co nie co. gdzie wypatrzyles rudzie?
nie wiem jakie u ciebie warunki bedzie miala, ale fajnie jakby poszla do swojego domu i czlowieka :) jest taka cudna.

a i do murki dluga kolejka nieszczesnikow ;)

Posted

rozgladalem sie na necie za jakims psiakiem i natrafilem na Rudke, wlasnie na tym forum i na allegro :) tam pisze zeby nie licytowac wiec kontaktuje sie na forum z wlascicielkami :)