Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP* umierajacy WEST TERRIER- pomocy!!! - Toska zostaje u nas.

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Tolka coraz lepiej odstawilismy kroplowki, nerki same pracuja, apetyt jej dopisuje, jest wesola i pogodna, tylo taka z niej stara babcia. :)

I pozera wszytko co spotka na trawniku !!!
Potem wymiotuje.
Problemem jest to ze nie mozemy jej tego z pyska wyciagnac bo kąsa jak jakis potwor.

Kaganiec nosimy bo innego wyjscia nie ma, smiesznie wyglada tak kruszynka w tym kaganicu. :)

Posted

Kilka dni nie byłam i zaczęłam nadrabiać zaległości... Jakże się cieszę, że z małą jest lepiej. Olgaj dawaj jakieś foty, chcemy widzieć jak kruszynka się rozwija :D :D
Co do dobci to trzymam kciuki, aby było dobrze.
Trzymajcie się dziewczyny!

Posted

Dziewczyny, spamuje okrutnie, ale...

Sytuacja jest tragiczna.
Możecie uratwoać niejedno życie wysyłając maila. To nic nie kosztuje. To chwilka. Błagam zajrzyjcie do linka

Posted

Tolunia wyglada przecudnie :loveu:

Czy bedziemy szukac dla Niej domku, jak juz wyzdrowieje? :roll:
Bo w dziale skradzione/zaginine skradziono i odnalezniono 2 biale westy 4-5 lat, chlopak i dziewczynka......moze by tak zaproponowac panstwu trzeciego....? :p

Posted

Ludzie ktorzy ja adpotuja musza byc swiadomi, ze to malenki piesek, ale kiler z niej straszliwy.
Własnie wykapalysmy Tolke, troche to za duzo powiedziane wykapałysmy, naszarpałysmy sie z nie niemilosiernie, a i tak staneło na jej, ze w tempie ekspresowym musiałysmy konczyc kapiel boTolka prawie nas pozarla, a sama zeszla na zawał.
Bez kaganca nie dalo by rady jej nawet zabrac do wanny.
Nie widzilam jeszcze takiego potwora, nawet kapiac owczarke Szanse nie zmeczyłysmy sie tak jak przy Toli. :cool3:

Posted

olgaj napisał(a):
Ludzie ktorzy ja adpotuja musza byc swiadomi, ze to malenki piesek, ale kiler z niej straszliwy.
Własnie wykapalysmy Tolke, troche to za duzo powiedziane wykapałysmy, naszarpałysmy sie z nie niemilosiernie, a i tak staneło na jej, ze w tempie ekspresowym musiałysmy konczyc kapiel boTolka prawie nas pozarla, a sama zeszla na zawał.
Bez kaganca nie dalo by rady jej nawet zabrac do wanny.
Nie widzilam jeszcze takiego potwora, nawet kapiac owczarke Szanse nie zmeczyłysmy sie tak jak przy Toli. :cool3:

CIOTECZKI WIEM CO TO ZNACZY:lol:SAMA MAM WESTA I MIMO ZE Z WYGLADU PRZYPOMINA ZABAWECZKE TO HARAKTEREK MA NIEZLY POTRAFI POKAZAC ZABKI NAWET MI:evil_lol:

Posted

Olga a nie boisz się trzymać tak blisko twarz przy jej zjadliwej morduni? :razz:
To prawda że te małe to prawdziwe killery. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś oprócz mnie wsadził Corsika do wanny :diabloti: i dzięki Olga za podpowiedź, bo już zaczynałam się zastanawiać nad kąpielą Szansy i jak ja ją wogóle zaciągnę do tej wanny, a tu odpowiedź sama przyszła :evil_lol:
Biedny Kubuś. Dawaj go do mnie na ferie :razz:

Posted

Aguniu, Szansa nauczyla sie u mnie sama wskakiwac do wanny, kapiel Szansuni to byla sama przyjemnosc.

Kapiel Tolki to horror :evil_lol:
Bac sie nie boje, juz sie przyzwyczailam do jej kasania, za twarz mnie jeszcze nie zlapała, gryzie tylko po łapach. :eviltong:

Posted

Wyniki obu dziewczyn sa powalajace, obie postanowily ze nas wykoncza nerwowo, ale sie opamietały w pore :P

Zycze Wam wszystkim

Żeby magia Nowego Roku
wypełniła ciepłem wszystkie mroźne dni,
a blask gwiazd niech przypomina,
że czasem wystraczy tylko wypowiedzieć życzenie.

Posted

Mysle ze czas myslec powoli o szukaniu domu dla naszej Tolci.

W tym tygodniu badania komntrolne i jak wszystko bedzie ok, Tola moze isc do nowego domu.

Posted

Przed nami badania kontrolne i mam nadzieje, ze wyniki beda dobre.

Tolka juz przytyla, tylko na tych zdjeciach tak biednie wyglada,
ale nabrala juz troche tłuszczyku :)
Ona poprostu jest taka mini mini, ze trudno uwoezryc ze to west.

Postaram sie zrobic lepsze zdjecia :oops:

Posted

Ja myślę że Tola byłaby świetnym towarzyszem dla jakiejś samotnej, mającej dużo czasu (i cierpliwości) osoby która miałaby bardzo spokojne usposobienie.
Z tego co piszesz nie nadaje się do domu gdzie są dzieci i inne zwierzęta.

Posted

Westie może posiadać osoba świadoma tego czym jest terier!!!
Osoba zrównoważona i konsekwentna.
Osoba, która nie ulegnie tylko czarowi białej mordki.
Ten Nowy Ktoś musi być osobą zaufaną.
Pamiętajcie to raczej zwierze wybiera sobie właściciela ;), nic na siłę.

Osoba starsza (powyżej 65 roku życia) może mieć problem z ujarzmieniem suki.