Meguś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 olgaj napisał(a):dzis zrobilismy pierwszy spacer dookola bloku na wlasnych nogach :multi: Hurrraaaa!!! Gratulacje, jesteście wielkie:loveu: Quote
quadrupedium Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 BRAWO DZIEWCZYNY- tak trzymać. :multi::multi::multi: Quote
Bzikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tola, agresorze :eviltong: Trzymajcie się!;) Quote
adriana87 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Super dziewczyny:multi: Oby dalej do przodu. I prosimy o fotki, już nie możemy się doczekać jak się mała zmienia. Quote
olgaj Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Na fotki bedzie trzeba troszke zaczekac, ale beda napewno. Ja nie mam aparatu, musze liczyc na moich przyjaciół. Dzis znowu bylismy w lecznicy na badaniach. I uwaga: Jestesmy prawie w normie!!!!! 1.35 kreatynina 114 mocznik Teraz powalczymy z anemia, bo blada jest niemiłosiernie. Nadal prosimy o wsparcie finasowe, rachunki nas zjedza. Potrzebujemy tez karmy. Tola włazi juz po wszystkim, wykombinowala jak wlazic na łózko Kuby. Wskoczyc jeszcze nie da rady, za to obok łózka stoja jakies tobołki, a po nich juz prosto na łóżko. Dzis rowniez udało nam sie zajrzec Toli w zeby. I uwaga: Ma chyba ze 100 lat :crazyeye: Jej wiek napewno zanizylismy. zalezlismy rowniez drugi slad po szwach, na nodze jest długa szrama po szyciu. Obecnie Tola robi toalete, wykapac jej nie moge, smierdzi jak skunks :evil_lol: Zaraz sie podłączymy po kroplówke Quote
saganka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Poszedl grosik ode mnie, dopiero teraz moglam :oops: Czy wy macie tez jakies koty pod opieka? Bo mam karme tez dla kotow i bym mogla wyslac razem z karma dla Toli. Quote
olgaj Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kotów narazie nie mamy poki co :) Bardzo dziekujemy. Quote
szajbus Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tola, dzielna dziewczynko, tak trzymaj!!!!!!!!!!! Quote
Bzikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Już jutro kończy się mój bazarek z piłeczkami więc trochę grosza od kochanych nabywców wpłynie! :multi: Tola, walcz dalej! Quote
anulka7 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cieszę się że Tolcia ma się lepiej :) Dzisiaj mi wpłynęło trochę extra kaski więc postanowiłam się podzielić z bidulką. Jeśli pozwolicie to za kilka dni otworzę bazarek - mam sporo rzeczy których chętnie się pozbędę. Oczywiście wszystko dla Toleczki. Dużo zdrówka dla niej :) Quote
adriana87 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Na dzień dobry do góry hop:) Trzymaj się malutka i zdrowiej szybko! POTRZEBNE PIENIĄDZE NA SPECJALISTYCZNĄ KARMĘ DLA TOLI! ZRÓBMY MAŁEJ PREZENT NA ŚWIĘTA!!! Quote
jaanna019 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 olgaj napisał(a): I uwaga: Ma chyba ze 100 lat :crazyeye: Jej wiek napewno zanizylismy. U psów nerkowych kamień nazębny odkłada się w większych ilościach i tempie niż normalnie, a im więcej kamienia tym kondycja uzębienia gorsza. Może nie ma tych 100 lat/ Ja bym jej dała tak z 80, czyli ze 20 jeszcze pociągnie:evil_lol: Gratuluję wyników, walczycie jak lwy:multi: Quote
olgaj Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Bardzo dziekujemy za kazda chec pomocy. Bazarek chetnie przyjmiemy, jestesmy wam bardzo wdzieczni, bez was byloby nam o wiele trudniej. Doszedl nam niestety kolejny problem, nasza dobermanka ma bardzo złe wyniki, teraz juz dwie sunki siedza pod kroplowkami. Dziewczyny, ktore nas znaja wiedza, ze chodzi o Sege Łukasza. Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej, Lukasz jest zalamany, wczoraj dziewczyny skonczyły kroplowki o 1.30 w nocy. Najpierw jedna potem druga, podziwiam jego cierpliwosc i sile. Quote
szajbus Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Prosimy o wsparcie finansowe na leczenie suni Quote
adriana87 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Trzymaj się olgaj ze swoją świtą cieplutko. Będzie lepiej, musi być lepiej! Trzymamy kciuki i się modlimy... Oby tylko się poprawiło z dziewczynami! Pozdrawiam! Quote
oktawia6 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie mam siły już nawet kląc i brak jakichkolwiek słów na to co widzę ............................................................................................ nie mogę wspomóc finansowo ale mam w idealnym stanie śliczne ubranko na polarze z ortalionem w kolorze bzu pasowałoby na nią-a jest zimno i ona szkielet żadnej osłony przed zimnem-czy chciałabyś Olgaj dla malutkiej? ubrano jest naprawdę fajne Quote
szajbus Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja znów podniose sunię na pierwsza stronke Quote
falabela Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Prawie się popłakałam czytajac ten wątek... Sama mam westiego nie moge sobie nawet wyobrazić mojej Sambusi w takim stanie... Mój Boże co za kupka nieszczęścia z tej biednej Toli. Mam nadzieję ze jednak sie komuś zgubiła (a nie ze ją ktoś wywalił), bo inaczej całkiem strace wiarę w ludzi. Przede wszystkim gratuluję wytrwałości i dziekuję za uratowanie pieska! Terrierki sa silne i się nie poddają, jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej niż jest! Ja w to wierze i trzymam za Was kciuki! Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się cieplutko :) Quote
Gacusiowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bazarek dla Toli http://www.dogomania.pl/forum/f99/unikalny-pieski-naszyjnik-srebro-polszlachetne-kamienie-na-zagl-westinke-tole-127474/ popodrzucajcie jak możecie :) Quote
oktawia6 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ponowię pytanie: czy przyda się ciepłe ubrano dla szkielecika w kolorze wrzosowym na czarnm polarku-bardzo ładne-z nogaweczkami, używane ale w świetnm stanie, czyściutkie Quote
Gacusiowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oktawia, jak chuda dupka wychodzi na siku na zewnątrz - przyda się na pewno :loveu: a na bazarku naszyjnik już za 2 dyszki :D Quote
oktawia6 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Gacusiowa napisał(a): Oktawia, jak chuda dupka wychodzi na siku na zewnątrz - przyda się na pewno :loveu: a na bazarku naszyjnik już za 2 dyszki :D to poproszę adres na pw w takim razie-by w poniedziałek zostałe nadane na cito-to powinno dojśc na choinkę:lol: on wygląda na długie na focie-chudy ale długi-oby było dobre bo nosił ciuszek Gryfonik Brukselski-ale z kolei Wet to nie Jamnik-a fota nieraz dodaje, zniekształca, tak czy siak czekam na adresik do wysyłki:loveu: Quote
ewatonieja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Fundacja "Pomagajmy razem - Zwierzęta w potrzebie" Oktawio tutaj masz adres ,z calego serca dziekujemy!:oops::multi::loveu: Quote
Recommended Posts