Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP* umierajacy WEST TERRIER- pomocy!!! - Toska zostaje u nas.

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na fotki bedzie trzeba troszke zaczekac, ale beda napewno.
Ja nie mam aparatu, musze liczyc na moich przyjaciół.

Dzis znowu bylismy w lecznicy na badaniach.

I uwaga:
Jestesmy prawie w normie!!!!!
1.35 kreatynina
114 mocznik

Teraz powalczymy z anemia, bo blada jest niemiłosiernie.
Nadal prosimy o wsparcie finasowe, rachunki nas zjedza.
Potrzebujemy tez karmy.

Tola włazi juz po wszystkim, wykombinowala jak wlazic na łózko Kuby. Wskoczyc jeszcze nie da rady, za to obok łózka stoja jakies tobołki, a po nich juz prosto na łóżko.
Dzis rowniez udało nam sie zajrzec Toli w zeby.

I uwaga:

Ma chyba ze 100 lat :crazyeye:
Jej wiek napewno zanizylismy.

zalezlismy rowniez drugi slad po szwach, na nodze jest długa szrama po szyciu.

Obecnie Tola robi toalete, wykapac jej nie moge, smierdzi jak skunks :evil_lol:

Zaraz sie podłączymy po kroplówke

Posted

Cieszę się że Tolcia ma się lepiej :)
Dzisiaj mi wpłynęło trochę extra kaski więc postanowiłam się podzielić z bidulką. Jeśli pozwolicie to za kilka dni otworzę bazarek - mam sporo rzeczy których chętnie się pozbędę. Oczywiście wszystko dla Toleczki.
Dużo zdrówka dla niej :)

Posted

olgaj napisał(a):

I uwaga:

Ma chyba ze 100 lat :crazyeye:
Jej wiek napewno zanizylismy.

U psów nerkowych kamień nazębny odkłada się w większych ilościach i tempie niż normalnie, a im więcej kamienia tym kondycja uzębienia gorsza. Może nie ma tych 100 lat/ Ja bym jej dała tak z 80, czyli ze 20 jeszcze pociągnie:evil_lol: Gratuluję wyników, walczycie jak lwy:multi:

Posted

Bardzo dziekujemy za kazda chec pomocy.
Bazarek chetnie przyjmiemy, jestesmy wam bardzo wdzieczni, bez was byloby nam o wiele trudniej.

Doszedl nam niestety kolejny problem, nasza dobermanka ma bardzo złe wyniki, teraz juz dwie sunki siedza pod kroplowkami.
Dziewczyny, ktore nas znaja wiedza, ze chodzi o Sege Łukasza.
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej, Lukasz jest zalamany, wczoraj dziewczyny skonczyły kroplowki o 1.30 w nocy.
Najpierw jedna potem druga, podziwiam jego cierpliwosc i sile.

Posted

nie mam siły już nawet kląc i brak jakichkolwiek słów na to co widzę

............................................................................................

nie mogę wspomóc finansowo ale mam w idealnym stanie śliczne ubranko na polarze z ortalionem w kolorze bzu pasowałoby na nią-a jest zimno i ona szkielet żadnej osłony przed zimnem-czy chciałabyś Olgaj dla malutkiej? ubrano jest naprawdę fajne

Posted

Prawie się popłakałam czytajac ten wątek... Sama mam westiego nie moge sobie nawet wyobrazić mojej Sambusi w takim stanie... Mój Boże co za kupka nieszczęścia z tej biednej Toli. Mam nadzieję ze jednak sie komuś zgubiła (a nie ze ją ktoś wywalił), bo inaczej całkiem strace wiarę w ludzi.
Przede wszystkim gratuluję wytrwałości i dziekuję za uratowanie pieska!
Terrierki sa silne i się nie poddają, jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej niż jest! Ja w to wierze i trzymam za Was kciuki!
Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się cieplutko :)

Posted

Gacusiowa napisał(a):

Oktawia, jak chuda dupka wychodzi na siku na zewnątrz - przyda się na pewno :loveu:

a na bazarku naszyjnik już za 2 dyszki :D

to poproszę adres na pw w takim razie-by w poniedziałek zostałe nadane na cito-to powinno dojśc na choinkę:lol:
on wygląda na długie na focie-chudy ale długi-oby było dobre bo nosił ciuszek Gryfonik Brukselski-ale z kolei Wet to nie Jamnik-a fota nieraz dodaje, zniekształca,

tak czy siak czekam na adresik do wysyłki:loveu: