Jump to content
Dogomania

*FPR-ZwP* umierajacy WEST TERRIER- pomocy!!! - Toska zostaje u nas.

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
nowy domownik? :crazyeye: :diabloti:

No coś mi się tu obiło na Szansowym wątku że koledzy Oldze sprawili prezent w postaci pięknego owczarka niemieckiego. Pytała komu, komu, bo musi zabrać do domu :razz: więc pytam jak Tolcia przyjęła nowego domownika. Mam nadzieję że go nie zagryzła :eviltong:

Posted

Tolcia by go zezarła :diabloti:
Umiescilam go u znajmej, ktora akurat sie napatoczyła, nie wiem jak to sie skonczy w poniedziałek, nie wiem co z nim zrobie chyba go zabiore do pracy :diabloti:
Kto chce pieknego olbrzymiego owczarka długowłosego, olbrzyma i milucha?

Posted

Cioteczki z Łodzi może ktoś zna tego psa albo widział ogłoszenia że ktoś go szuka

W okolicy ulic Paderewskiego – Strycharska (park przy IX LO)znaleziono niedużego psiaka,wyglądem przypominającego mini onka. Pies cały dzień leżał w głębokim śniegu. Miał problemy z chodzeniem, nie opierał się na przedniej prawej łapie, utykał na tylną. Dolegliwości te były następstwem prawdopodobnie potrącenia przez samochód. W badaniu lekarskim nie stwierdzono złamań, lecz bardzo silne stłuczenia. Po podaniu leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych, dolegliwości ustąpiły – zwierzak normalnie chodzi, dopisuje mu apetyt.
Kontakt w sprawie psa
507-078-880
792-061-133 Agnieszka

Posted

Nie krzyczec prosze na mnie , bo sie w nocy ...... ze starchu :)

Owczarek nadal na tymczasie u znajomych, nikt go nie szuka.

Tolka rozrabia jak pijany zajac, gryzie obcych, mnie juz nie :)
Skory nie mozemy doprowadzic do porzadku, drapiemy sie zazarcie :cool3:
Kuba stał sie najlepszym przyjacielem, ale tylko kuba, reszta jest do odstrzału :)
Zaden pies nie wchodzi w gre, nie wolno mu podejsc, chodzic, zyc ogolnie tez nie wskazane, bo małpa dostaje szału. :):diabloti:

Posted

No przepraszam bardzo, ale denerwuje się o Ciebie i Kubusia czy Tolcia jeszcze Was nie pozagryzała :diabloti:
Skoro już małpa nie gryzie Ciebie i toleruje Kubę to chyba dobry znak. Znaczy się (chyba) że po dłuuugich staraniach mogłaby zaakceptować inną osobę i zwierzaka. Znaczy się jest reformowalna :evil_lol:
W przeciwieństwie do Twojej byłej podopiecznej. Dzisiaj mąż mój zauważył że ściąga pudełko z butami z drugiej półki i mówi żebym zabrała bo mi następne buty pożre. Cały pic polega na tym że w pudełku niema butów. Trzymam tam smakołyki :mad:
Jak wracam do domu i widzę że nic nie zbrojone, to daję Szansie jedno ciacho. Widocznie uważa że jedno to za mało :diabloti:
Taki żarłok z niej że niewiem. Rano ruszyć się nie da jak słyszy że makaronem szeleszcze, kotu wyjada (psu też) i wiecznie głodna jest! Jak idę z miską, to skacze, piszczy i próbuje ją przechwycić w locie :-o Trąca mnie nosem, plącze się pod nogami, a jak za długo zwlekam ze śniadaniem to chodzi i mruczy. Skaranie Boskie z tym psem :mad: No mówię Ci. Niereformowalna :shake: To Twoja szkoła ;)

Posted

TAK pomrukiwanie to świetna metoda ,ja ciągle je słysze ,dajmon niecierpliwi się przed podaniem jedzenia przed wyjciem na spacer oraz kiedy jestem leniwa i sie nie chce z nim bawić

Toleńka szuka domku :loveu:

Posted

U Toli w porzadku, tylko skorka chora, ale radzimy jak mozemy.
Rozrabia jak pijany zajac.
Utyła, nie mam juz siły jej nosic, klocek sie zrobił 5 kliogramów wsciekłego szczescia. :)

Postaram sie o jakies zdjecia na dniach, zebyscie zobaczyli jak sie ma nasz nerkowiec.

Posted

Tolenka w domu Tosienka byla wczoraj na zebraniu fundacyjnym, zachowywala sie bardzo ladnie, nikogo nie uchlała, ale i ciotki nie byly zbyt wylewne :diabloti:

Posted

[quote name='olgaj']Tolenka w domu Tosienka byla wczoraj na zebraniu fundacyjnym, zachowywala sie bardzo ladnie, nikogo nie uchlała, ale i ciotki nie byly zbyt wylewne :diabloti:

Bo ciotki jednak nad wyraz dbają o własne palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Reno2001']Bo ciotki jednak nad wyraz dbają o własne palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/quote]

No jak się tak cioteczki oczytały o Toleńce to przesadna dbałość o rączki jest wręcz wskazana :roll:

Posted

Tosia ma jednego zapalczywego wroga- to moja kolezanka Iwonka.
Jej nawet nie wolno sie po glowie podrapac :diabloti: a sama ma 2 psy, w tym jednego yorka z odzysku, wiec lubi takie maluszki .
Za to Toska jej nie cierpi i wcale sie z tym nie kryje :diabloti:

Posted

No to Tosia łobuziak :cool3: Biedna koleżanka Iwonka trafiła na jakąś jej listę. Może kogoś malutkiej przypomina?

Czy my się doczekamy fotencji tego małego urwiska? Nie mogę przestać o niej myśleć - sama mam Westie w domku i jak zobaczyłam Tosinkę na pierwszych fotkach, to serce mi zamarło :shake:

Posted

Olga to Ty powinnaś się cieszyć że pierwsze miejsce zajmuje Iwonka, a nie Ty, bo i tak mogło być :evil_lol:
No i właśnie...gdzie te fotki? :mad: Miały być! Czy ja mam osobiście wpaść do Ciebie w roli fotografa? :evil_lol: