ewatonieja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 nowy domownik? :crazyeye: :diabloti: Quote
Agmarek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ewatonieja napisał(a):nowy domownik? :crazyeye: :diabloti: No coś mi się tu obiło na Szansowym wątku że koledzy Oldze sprawili prezent w postaci pięknego owczarka niemieckiego. Pytała komu, komu, bo musi zabrać do domu :razz: więc pytam jak Tolcia przyjęła nowego domownika. Mam nadzieję że go nie zagryzła :eviltong: Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zapraszam na watek Chico: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157 Quote
olgaj Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Tolcia by go zezarła :diabloti: Umiescilam go u znajmej, ktora akurat sie napatoczyła, nie wiem jak to sie skonczy w poniedziałek, nie wiem co z nim zrobie chyba go zabiore do pracy :diabloti: Kto chce pieknego olbrzymiego owczarka długowłosego, olbrzyma i milucha? Quote
ciapuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cioteczki z Łodzi może ktoś zna tego psa albo widział ogłoszenia że ktoś go szuka W okolicy ulic Paderewskiego – Strycharska (park przy IX LO)znaleziono niedużego psiaka,wyglądem przypominającego mini onka. Pies cały dzień leżał w głębokim śniegu. Miał problemy z chodzeniem, nie opierał się na przedniej prawej łapie, utykał na tylną. Dolegliwości te były następstwem prawdopodobnie potrącenia przez samochód. W badaniu lekarskim nie stwierdzono złamań, lecz bardzo silne stłuczenia. Po podaniu leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych, dolegliwości ustąpiły – zwierzak normalnie chodzi, dopisuje mu apetyt. Kontakt w sprawie psa 507-078-880 792-061-133 Agnieszka Quote
Agmarek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ładny zadbany piecho, sierść błyszcząca... Napewno ktoś za nim tęskni i go szuka. Przyznać się! Czyj to pies?! Quote
Bzikowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Pewnie się biedaczek po prostu zgubił... :shake: Wygląda na zadbanego rzeczywiście. Quote
wanda szostek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Chyba Kora zajmuje się psiakami zagubionymi Quote
Agmarek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ciapuś czy coś już wiadomo w sprawie tego piecha? Znalazł się właściciel? Olga co z tym owczarkiem? Nic nie piszesz! Quote
olgaj Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Nie krzyczec prosze na mnie , bo sie w nocy ...... ze starchu :) Owczarek nadal na tymczasie u znajomych, nikt go nie szuka. Tolka rozrabia jak pijany zajac, gryzie obcych, mnie juz nie :) Skory nie mozemy doprowadzic do porzadku, drapiemy sie zazarcie :cool3: Kuba stał sie najlepszym przyjacielem, ale tylko kuba, reszta jest do odstrzału :) Zaden pies nie wchodzi w gre, nie wolno mu podejsc, chodzic, zyc ogolnie tez nie wskazane, bo małpa dostaje szału. :):diabloti: Quote
Agmarek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No przepraszam bardzo, ale denerwuje się o Ciebie i Kubusia czy Tolcia jeszcze Was nie pozagryzała :diabloti: Skoro już małpa nie gryzie Ciebie i toleruje Kubę to chyba dobry znak. Znaczy się (chyba) że po dłuuugich staraniach mogłaby zaakceptować inną osobę i zwierzaka. Znaczy się jest reformowalna :evil_lol: W przeciwieństwie do Twojej byłej podopiecznej. Dzisiaj mąż mój zauważył że ściąga pudełko z butami z drugiej półki i mówi żebym zabrała bo mi następne buty pożre. Cały pic polega na tym że w pudełku niema butów. Trzymam tam smakołyki :mad: Jak wracam do domu i widzę że nic nie zbrojone, to daję Szansie jedno ciacho. Widocznie uważa że jedno to za mało :diabloti: Taki żarłok z niej że niewiem. Rano ruszyć się nie da jak słyszy że makaronem szeleszcze, kotu wyjada (psu też) i wiecznie głodna jest! Jak idę z miską, to skacze, piszczy i próbuje ją przechwycić w locie :-o Trąca mnie nosem, plącze się pod nogami, a jak za długo zwlekam ze śniadaniem to chodzi i mruczy. Skaranie Boskie z tym psem :mad: No mówię Ci. Niereformowalna :shake: To Twoja szkoła ;) Quote
ewatonieja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 TAK pomrukiwanie to świetna metoda ,ja ciągle je słysze ,dajmon niecierpliwi się przed podaniem jedzenia przed wyjciem na spacer oraz kiedy jestem leniwa i sie nie chce z nim bawić Toleńka szuka domku :loveu: Quote
olgaj Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 U Toli w porzadku, tylko skorka chora, ale radzimy jak mozemy. Rozrabia jak pijany zajac. Utyła, nie mam juz siły jej nosic, klocek sie zrobił 5 kliogramów wsciekłego szczescia. :) Postaram sie o jakies zdjecia na dniach, zebyscie zobaczyli jak sie ma nasz nerkowiec. Quote
Ffrubka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 olgaj napisał(a): Postaram sie o jakies zdjecia na dniach, zebyscie zobaczyli jak sie ma nasz nerkowiec. ... czekamy, czekamy przebierając łapkami :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja też cały czas śledzę wątek i czekam na aktualne zdjęcia Tolaski! :loveu: Quote
Agmarek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To ja poproszę o jedno zdjęcie z góry żebym mogła zobaczyć jak Ty upasłaś Tolę :mad: Quote
ewatonieja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 tOLA OKRĄGŁA :cool3: MAŁA BECZUŁKA ALE ŚLICZNA I NA PRAWDE CAŁKIEM MIŁA :cool1: Quote
olgaj Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Tolenka w domu Tosienka byla wczoraj na zebraniu fundacyjnym, zachowywala sie bardzo ladnie, nikogo nie uchlała, ale i ciotki nie byly zbyt wylewne :diabloti: Quote
Agmarek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja też chcę zobaczyć!!! :placz: Olga! Jak możesz?! Obiecałaś zdjęcia :mad: Quote
Reno2001 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='olgaj']Tolenka w domu Tosienka byla wczoraj na zebraniu fundacyjnym, zachowywala sie bardzo ladnie, nikogo nie uchlała, ale i ciotki nie byly zbyt wylewne :diabloti: Bo ciotki jednak nad wyraz dbają o własne palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Agmarek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Reno2001']Bo ciotki jednak nad wyraz dbają o własne palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/quote] No jak się tak cioteczki oczytały o Toleńce to przesadna dbałość o rączki jest wręcz wskazana :roll: Quote
olgaj Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Tosia ma jednego zapalczywego wroga- to moja kolezanka Iwonka. Jej nawet nie wolno sie po glowie podrapac :diabloti: a sama ma 2 psy, w tym jednego yorka z odzysku, wiec lubi takie maluszki . Za to Toska jej nie cierpi i wcale sie z tym nie kryje :diabloti: Quote
Ffrubka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No to Tosia łobuziak :cool3: Biedna koleżanka Iwonka trafiła na jakąś jej listę. Może kogoś malutkiej przypomina? Czy my się doczekamy fotencji tego małego urwiska? Nie mogę przestać o niej myśleć - sama mam Westie w domku i jak zobaczyłam Tosinkę na pierwszych fotkach, to serce mi zamarło :shake: Quote
Agmarek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Olga to Ty powinnaś się cieszyć że pierwsze miejsce zajmuje Iwonka, a nie Ty, bo i tak mogło być :evil_lol: No i właśnie...gdzie te fotki? :mad: Miały być! Czy ja mam osobiście wpaść do Ciebie w roli fotografa? :evil_lol: Quote
Recommended Posts