olgaj Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dajemy rade, mozna nas odwiedzic jesli ktos chce.;) Przeskakuja posty. Quote
quadrupedium Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Olgaj, czy oprócz pieniędzy coś jest potrzebne suni? Chodzi mi o lekarstwa transport do specjalisty, znalezienie specjalisty itp. Proszę o informacje w tej sprawie. Sprawdźcie trzustkę. Quote
mina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tola jest na forum, na krórym urzęduję - i mam nadzieję że forumowicze dopiszą i będzie więcej wpłat. Trzymamy kciuki za psinkę.... Quote
olgaj Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Siedzimy pod kroplowka, na szczescie dzis welflon dziala. Quote
ewatonieja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 w okolicach ul Rudzka/Pabianicka zagineła Suzi tutaj można ściągnac plakat Chomik ewatonieja wszystkich chetnych do pomocy prosze o kontakt jutro zaczynamy poszukiwania Quote
anovip1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='olgaj']Siedzimy pod kroplowka, na szczescie dzis welflon dziala. Toluniu wyzdrowiejesz , tylko walcz kruszynko :-( Olgaj ,trzymam za Was kciuki. Quote
olgaj Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dzisiaj kroplowka musiala isc pod skore nie bylo juz gdzie kłuc. Zastanawiam sie rowniez czy ona nie jest głucha. Quote
quadrupedium Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pisałaś, że sunia ma bardzo chore uszy. Do tego jest w nowym domu. Daj jej ciut czasu :). Pamiętaj, że to terier i mimo choroby swój charakter ma. Czemu nie włożycie wenflonu suce. Dostaje przecież co dzień kroplówkę. Wiem, że wenflon nie jest kłopotliwy dla psów. Quote
olgaj Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Napisalam w poscie wyzej, ze nie ma sie juz gdzie w kłuwac. Dlatego dostała pod skóre, musiala dostac, nie mozemy robic przerwy, a trzeba bylo dac odpoczac troche żyłkom. Tola bardzo sie przywiazała, nie lubi obcych, sasiadka niestety dostala dzis kąsa :evil_lol: Ma apetety, pije duzo wody, gryzie Kube, ktory cierpliwie znosi jej gryzienie. Dzisiejsze wyniki: cukier 112 mg kreatynina 1.43 mg mocznik 128 mg Quote
adriana87 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Trzymam kciuki i wierzę, że będzie tylko coraz lepiej. Trzymajcie się dzielnie :) Quote
ewatonieja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tolcia jest taka krucha ale o okruszki,o świety spokój walczy jak lwica Quote
ewatonieja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tola potrzebuje wsparcia jej zycie to stĄpanie po cienkiej linii :-( Quote
aiza Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Witam Jak się czuje Tola? Czy ktoś coś wie? Napiszcie! Quote
olgaj Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 dzis zrobilismy pierwszy spacer dookola bloku na wlasnych nogach :multi: Quote
jaanna019 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gratulacje dziewczyny:multi: wyniki lepsze, nogi silniejsze, zajdziecie daleko:lol: Quote
Bzikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Brawo Tola, walcz :loveu: terierze serce! Może wkrótce pokażesz jakieś zdjęcie, jak suczka wygląda? Jestem ciekawa czy się zmieniła choć trochę od tego stanu ze zdjęć na początku... Quote
olgaj Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 oczywiscie, ze zrobimy nowe zdjecia, ocencie sami bo ja ja widze przez caly czas wiec nie widze tych zmian, ale wydaje nam sie ze jest duzo lepiej. Teraz wiesci od Toli :) Niech sie nikomu nie wydaje, że ze mnie juz nic nie bedzie :mad: Chodze, jem i spie, zbieram siły zeby grysc ! Ugryzlam juz: -dwóch wetów, -dwóch sasiadów, -jedna pielegniarkę, -ta babe, ktora mnie meczy, -tego faceta, ktory ciagle mnie mnie do jakis rurek podłącza, -tego wielkiego psa, ktoremu sie wydaje, ze jak jestem mniejsza to mniej moge. Planuje ugrysc jeszcze pare osób, :diabloti: Walcze o swoje dzielnie, o nie swoje zreszta tez walcze :) Teraz siedze na kolanach u tej baby co mnie meczy, jakos mi nie wygodnie, ale ten "duzy" zajał mi łóżko :angryy: Chcialam go pogonic, ale dostalam opirepapier :cool1: Quote
Magdziol Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dzielne dziewczyny,super:lol: tak trzymajcie i zdjęcia dajcie. Quote
Agmarek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Trzymaj się Kuba biedaku. I tak jesteś cierpliwy do obu tych bab. Do tej dużej rudej i do tej małej kudłatej :razz: Jakbyś chciał trochę spokoju, to zapraszam do siebie na ferie. Szansunia się napewno ucieszy (niewiem jak Corsik) :cool3: A ty Tola gryź najwięcej tą babę która Cię męczy :evil_lol: Niech jej się nie wydaje że jak jest większa od Ciebie to jej wszystko wolno :eviltong: Quote
aiza Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Brawo Tola:multi:! Dzięki Olgaj za informacje. Trzymajcie się Quote
Recommended Posts