olgaj Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 U Toski alergia goni alergie, uszy raz lepiej raz gorzej. Quote
prymus32 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 proszę mi ja wykapać w końcu w "tym" co dałem :mad: hehe ,przed kąpielą może zwiąż jej łapki :lol: tak jak świniaka na rożen ..będzie bezpieczniej :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 a co z pysiem? kaganiec? czy jabłko?:cool3: Quote
olgaj Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Niech wam ruda napisze jak wyglada po kapieli Tosi :) a najlepiej niech zrobi zdjecia i wklei. Kto nie widził nie uwierzy. Toska wykąpana Panie Prymusie, na nastepna kapiel zapraszam wszystkich ochotnikow, a ciebie prymusie najbardziej serdecznie ze wszystkich :) Quote
olgaj Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Jest alergikiem, wiec wiekszych zmian nie ma. Gryzie mniej przynajmiej mnie, reszte bez zmian. Toska zostaje u nas. Quote
rita60 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 olgaj napisał(a):Jest alergikiem, wiec wiekszych zmian nie ma. Gryzie mniej przynajmiej mnie, reszte bez zmian. Toska zostaje u nas. :p:p:pmizianko dla gryzaka. Quote
olgaj Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tosia zaprasza na watek swojej nowej kolezanki http://www.dogomania.pl/forum/f28/diva-vel-grubcia-labradorka-uratowana-z-pseudokoszmaru-na-dt-w-lodzi-149233/ Quote
Bzikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Przeczytałam wątek Grubci... biedna sunia :shake: Super, że są tacy ludzie jak Ty :loveu: Trzymam kciuki za zdrowie labradorki. A jak Tośka zareagowała na biszkoptowego 'intruza' ? Quote
olgaj Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Toska probuje swoich sił, na ile moze sobie z nia pozwolic. Niestety, to nie kubek, nie da sobie w kasze dmuchac, wiec Tosia dowiedziala sie juz, ze nie moze sobie tak uzywac jak z kubkiem.:evil_lol: Generalnie zrobilismy juz takie postępy, ze pozwalamy odwiedzac nasz dom innym psiakom, co na poczatku bylo nie do pomyslenia. Potarfimy nawet z nimi mieszkac pod jednym dachem :) To duży sukces jak na Tosie. Quote
Recommended Posts