Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Grzecho']Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: u nas nie ma takich stron...tu mają gdzieś bezdomniaki i nie ma ogłoszeń tego typu:-( Quote
betel Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Szkoda, że nie ma mozliwosci dawania bezpłatnych ogłoszeń dla bezdomniaczków, bo koszty są jednak spore , szczególnie jak chce się dołaczyc zdjęcie, a przy kundelku bez zdjęcia , nie ma sensu. Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ano szkoda....u nas jest gazeta lokalna, GW...i zadnej nie interesuje los bezdomniaków:shake: po co - przecież są ważniejsze "sprawy" np. dziury w drodze, krzywe chodniki, rozbudowa stadionu na euro 2012 gdyby ktoś tam nie zdążył, budowa "lotniska"...ech Quote
mrs.ka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 w Starachowicach jedna lokalna gazetka daje jedno ogłoszenie tygodniowo ze zdjęciem bez opłaty,ale odzew:flop:prawie żaden,chociaż ostatnio był sukces bo właściciel VINCI się odnalazł Quote
Radek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 To nieciekawie wygląda sytuacja u Was w regionie :shake: Quote
Saphira Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Może i nieciekawie, ale jeżeli już w jakiejś "wyborczej" takie pozyteczne praktyki mają miejsce to można poprosić o rozszerzenie tej akcji na inne rejony. Myślę, że by nie odmówili. To nie ZCHN. Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Saphira napisał(a):Może i nieciekawie, ale jeżeli już w jakiejś "wyborczej" takie pozyteczne praktyki mają miejsce to można poprosić o rozszerzenie tej akcji na inne rejony. Myślę, że by nie odmówili. To nie ZCHN. próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake: Quote
betel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Andzia, czy odnawiać Axelkowi Allegro , bo za godzinę się kończy ( ma ciągle 2 obserwatorów). Jeśli tak, to na kogo je wystawić , bo chyba nie na Elwirę jak dotychczas????? Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 betel napisał(a):Andzia, czy odnawiać Axelkowi Allegro , bo za godzinę się kończy ( ma ciągle 2 obserwatorów). Jeśli tak, to na kogo je wystawić , bo chyba nie na Elwirę jak dotychczas????? Nie Betelku - musimy poczekać na to co tam wyjdzie z oczkiem - więc na razie nie ogłaszamy;) Ninka mam nadzieję nie będzie potrzebowała juz ogłoszeń:lol: A Erkowe psiaki czekają.....Tolcia, Bercia, Lencia i Rudzia:-( Quote
Saphira Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 andzia69 napisał(a):próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake: No to trza do Adasia Michnika napisać:cool3::cool3::cool3: Quote
agusiazet Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Z braku możliwości finansowych muszę odwołać swoje wpłaty na psiaki Erki - przepraszam! Quote
betel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czy Tola ma Allegro????? Jeśli nie to bym jej zrobiła. Quote
Radek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 andzia69 napisał(a):próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake: Dziwne, że nie chcieli :mad: Co by im zależało? Przecież do tego potrzeba tylko trochę serca. Quote
betel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Radek napisał(a):Dziwne, że nie chcieli :mad: Co by im zależało? Przecież do tego potrzeba tylko trochę serca. Radku , to nie wiesz , że niektórzy zamiast serca mają skarbonkę:diabloti: Quote
ewab Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jeśli chodzi o ogłoszenia w GW muszę napisać, że wydrukowali mi bezpłatnie o poszukiwaniu mojego Aluchy (ze zdjęciem). Nawet w wersji internetowej umieścili:cool1:. Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ewab napisał(a):Jeśli chodzi o ogłoszenia w GW muszę napisać, że wydrukowali mi bezpłatnie o poszukiwaniu mojego Aluchy (ze zdjęciem). Nawet w wersji internetowej umieścili:cool1:. tak Ewa - jedno ogłoszenie czasem mogą dac...ale to nie o to chodzi...w innych woj,. jest cała strona adopcyjna - umieszcza sie tam psy, koty i inne zwierzaki do adopcji albo te, które są poszukiwane - ale to caaała strona a nie jedno ogłoszenie - taki kącik adopcyjny aaa...zapomniałabym napisać - Tolcia od wczoraj jest w nowym domku!:multi::multi::multi: zadzwoniła do mnie pani w sprawie innego psiaka, który już poszedł do domku i...zaproponowałam pani Tolcię - podałam nr tel. do p. Ani, u której Tolcia czekała na odmianę swojego losu i wczoraj panstwo przyjechali i...odjechali razem z p. Anią i Tolą, która chciała zobaczyc, gdzie to Tolcia będzie mieszkać:p Agusiazet - dzieki za dotychczasowe wpłaty!:loveu: ............... a w kieleckich psach przybyło wczoraj...sunia ala czarny terier rosyjski i labradorka, z którą nie mamy co zrobic:-( Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Andzia, sunię CTR podeślij Malawaszce ;) była u niej jedna "na zbyciu" nie tak dawno i szybciutko był domek, a nuż jeszcze czasem ktoś się jej pyta o CTR ? Co u Lenki ? Gryzę zaciśnięte kciuki... Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 gameta napisał(a):Andzia, sunię CTR podeślij Malawaszce ;) była u niej jedna "na zbyciu" nie tak dawno i szybciutko był domek, a nuż jeszcze czasem ktoś się jej pyta o CTR ? Co u Lenki ? Gryzę zaciśnięte kciuki... z CTR moze byc problem...ona podobno nie widzi - nie wiem czy przez grzywę na oczach...czy cos poważniejszego - jak błąkała sie po osiedlu to obijała się o wszystko:-( na dodatek jest zadredzona i sfilcowana do tego stopnia, ze skóra nie oddycha:shake: no i czekamy na wieści o Lence!:lol: z Erkowych psiaków zostałyby juz tylko Bercia i Rudka:p Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Andzia, a teraz przylazłam z offem - 30 szt pekińczyków :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/ Quote
Saphira Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja też mam offa :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/inka-hurtownia-czyli-jak-trudno-byc-kobieta-134044/index2.html#post12005738 Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Lenka pojechała!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ewelinka_m napisał(a):Lenka pojechała!!!! :multi::multi::multi::multi: czyli teraz bera i Rudka szukają domków....:-( oraz inne psiaki kieleckie i nie tylko... Quote
Od-Nowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :multi: Wspaniałe wieści dziś Lenka i Tola w domach :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts