Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no rosną te "amstaffy" jak na drożdzach:loveu::evil_lol::evil_lol:

Bianka uważaj, zeby cię nie zjadły - i twojego zwierzyńca też;)

a tak naprawdę to teraz przypominają owieczki:loveu:

Posted

slodziaki.
bianko, okazuje sie, ze teraz dlugi weekend bedzie. nie dam rady podjechac w pon. czy dasz sobie rade beze mnie? moze syn potrzyma ci tych kilka swinek do zastrzyku (bo w koncu nie wszystkie musza go dostac).
ale mam juz igielki, mleczko dla kotkow malych (demi mi dala), karme dla swinek, i warzywka. moge jutro podrzucic, zeby bylo do zastrzykow dla tych slodkich malych alergenow.
nie mam podkladow, ale to sie dokupi w nowym tygodniu :)

Posted

irysek napisał(a):
slodziaki.
bianko, okazuje sie, ze teraz dlugi weekend bedzie. nie dam rady podjechac w pon. czy dasz sobie rade beze mnie? moze syn potrzyma ci tych kilka swinek do zastrzyku (bo w koncu nie wszystkie musza go dostac).
ale mam juz igielki, mleczko dla kotkow malych (demi mi dala), karme dla swinek, i warzywka. moge jutro podrzucic, zeby bylo do zastrzykow dla tych slodkich malych alergenow.
nie mam podkladow, ale to sie dokupi w nowym tygodniu :)

Jasne , że dam sobie radę .

WSZYSCY JUŻ WIDZIELI FILMIK ? a GDZIE ZACHWYTY ?

http://www.youtube.com/watch?v=einWYY-puNQ

Posted

Ja dopiero teraz zobaczyłam filmik. Jest obłędny. Najwspanialsze sa te dźwięki, które żarłok wydaje. Zakochac się można, no chyyyba, że sie pomyśli,że jest 8 takich żarłoków:wallbash::wallbash:
I taki jeden wtrąbi calutką taką butlę?????

Posted

Ja wczoraj oglądałam filmik i jest super mały chyba tyle je , bo się biedak nachodzi w czasie tego jedzenie, non-stop łapkami wędruje :) i nawet męzowi filmik pokazywałam, ale jednak mnie najbardziej rozwalilo to zdjącie:

Posted

Całą butle jedza :lol:
One już ząby maja . Jeden mnie uchlał , bo mu sie mój palec ze smokiem pomylił :cool3:
Swoja droga , to ja współczuje suczkom . Maluchy drapią , gryzą , jak one to znoszą :roll:

Posted

maluchy na filmiku BOMBOWE!!!!!!słodziaki niesamowite.
A te odgłosy chrumkania wszystkiego warte :loveu:,rozkosz dla cha ,ale tylko w ich wydaniu,bo ludzkie mlaskanie to bleee.
Ciociu Bianko,pewnie ciężko Ci tyle maluchów karmić i dlatego butelka tak nisko opada :evil_lol: