agnieszkal2 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 śliczne pyszczki i łapeczki po raz kolejny:loveu: Quote
Neczka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ...najpiękniejszy kropkowany nosek, jaki w życiu widziałam :loveu::loveu: Quote
agnieszkal2 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Neczka napisał(a):...najpiękniejszy kropkowany nosek, jaki w życiu widziałam :loveu::loveu: zgadzam się:loveu: Quote
andzia69 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no rosną te "amstaffy" jak na drożdzach:loveu::evil_lol::evil_lol: Bianka uważaj, zeby cię nie zjadły - i twojego zwierzyńca też;) a tak naprawdę to teraz przypominają owieczki:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 AngelsDream napisał(a):Jestem ciekawa jakie wyrosną :) oj..też bym chciała wiedzieć:evil_lol: Bianka tak o nie dba,że jak na drożdżach rosną:evil_lol: Quote
irysek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 slodziaki. bianko, okazuje sie, ze teraz dlugi weekend bedzie. nie dam rady podjechac w pon. czy dasz sobie rade beze mnie? moze syn potrzyma ci tych kilka swinek do zastrzyku (bo w koncu nie wszystkie musza go dostac). ale mam juz igielki, mleczko dla kotkow malych (demi mi dala), karme dla swinek, i warzywka. moge jutro podrzucic, zeby bylo do zastrzykow dla tych slodkich malych alergenow. nie mam podkladow, ale to sie dokupi w nowym tygodniu :) Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 irysek napisał(a):slodziaki. bianko, okazuje sie, ze teraz dlugi weekend bedzie. nie dam rady podjechac w pon. czy dasz sobie rade beze mnie? moze syn potrzyma ci tych kilka swinek do zastrzyku (bo w koncu nie wszystkie musza go dostac). ale mam juz igielki, mleczko dla kotkow malych (demi mi dala), karme dla swinek, i warzywka. moge jutro podrzucic, zeby bylo do zastrzykow dla tych slodkich malych alergenow. nie mam podkladow, ale to sie dokupi w nowym tygodniu :) Jasne , że dam sobie radę . WSZYSCY JUŻ WIDZIELI FILMIK ? a GDZIE ZACHWYTY ? http://www.youtube.com/watch?v=einWYY-puNQ Quote
AMIGA Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja dopiero teraz zobaczyłam filmik. Jest obłędny. Najwspanialsze sa te dźwięki, które żarłok wydaje. Zakochac się można, no chyyyba, że sie pomyśli,że jest 8 takich żarłoków:wallbash::wallbash: I taki jeden wtrąbi calutką taką butlę????? Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja wczoraj oglądałam filmik i jest super mały chyba tyle je , bo się biedak nachodzi w czasie tego jedzenie, non-stop łapkami wędruje :) i nawet męzowi filmik pokazywałam, ale jednak mnie najbardziej rozwalilo to zdjącie: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Całą butle jedza :lol: One już ząby maja . Jeden mnie uchlał , bo mu sie mój palec ze smokiem pomylił :cool3: Swoja droga , to ja współczuje suczkom . Maluchy drapią , gryzą , jak one to znoszą :roll: Quote
scarlet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 filmik................. WSPANIAŁY, ale odgłosy mlaskania BEZCENNE ;) Quote
Poker Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 maluchy na filmiku BOMBOWE!!!!!!słodziaki niesamowite. A te odgłosy chrumkania wszystkiego warte :loveu:,rozkosz dla cha ,ale tylko w ich wydaniu,bo ludzkie mlaskanie to bleee. Ciociu Bianko,pewnie ciężko Ci tyle maluchów karmić i dlatego butelka tak nisko opada :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Pierwszy samodzielny posiłek :cool3::shake: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hahahaha a czy one choc trochę zjadły :evil_lol: Quote
Recommended Posts