_beatka_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianka czy mleczko ode mnie się przyda?nie odpisalaś Quote
Dorothy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 huehue, czyzby przeprowadzka??:cool3: ale sie gramola lobuzy:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 _beatka_ napisał(a):Bianka czy mleczko ode mnie się przyda?nie odpisalaś Jasne , ze się przyda . Kupię kleik ryzowy i bedzie kaszka :lol: Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jakie one cudne takie sliczne pierdulki :eviltong: Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no proszę... i okazuje sie, ze Bianka najbardziej wdzięczna za karton... ;) :evil_lol: Quote
AMIGA Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianko - czy Ty w ogóle śpisz czasami? Jak zwykle podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Miałam swoje szczeniaki w ilości 5 (tzn moja sunia miała) i chociaż ona je prztykładnie karmiła, to ja nie mogłam sobie nigdzie z palcem trafić!!!! A Ty?????????? PODZIWIAM :loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 AMIGA napisał(a):Bianko - czy Ty w ogóle śpisz czasami? Jak zwykle podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Miałam swoje szczeniaki w ilości 5 (tzn moja sunia miała) i chociaż ona je prztykładnie karmiła, to ja nie mogłam sobie nigdzie z palcem trafić!!!! A Ty?????????? PODZIWIAM :loveu: Kiepsko sobie radzę :shake:Pocieszam sie jedynie , ze niedługo beda samodzielne ;) Quote
Diuna B. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianko,a może by je zacząć uczyć jeść z miseczki? Ja swoje 3 tygodniowe zaczęłam uczyć jeść z michy ,nauczyły się w 2 dni i to był kooonieeeec z flachą. Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Diuna B. napisał(a):Bianko,a może by je zacząć uczyć jeść z miseczki? Ja swoje 3 tygodniowe zaczęłam uczyć jeść z michy ,nauczyły się w 2 dni i to był kooonieeeec z flachą. Próbowałam właśnie dać im to Bento . Bento smierdzi ale one były zaineresowane . Trzeba by uczyc kazdego po kolei , polowa jedzenia wylądowała na podłodze :shake: Ile miałaś szczeniaków ? Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 wlej do miski mleko i wsadź wszystkie osiem... pojedzą i kąpiel dla urody zaliczą... ;) a poważnie, to życzę sił, Bianko! :loveu: Quote
Diuna B. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Próbowałam właśnie dać im to Bento . Bento smierdzi ale one były zaineresowane . Trzeba by uczyc kazdego po kolei , polowa jedzenia wylądowała na podłodze :shake: Ile miałaś szczeniaków ? 6 rottweilerków i mamę bez mleka .Postawiłam kaszę mannę na mleku z bardzo drobno mielonym mięsem,maluchy były trochę przegłodzone, dostawiłam do michy i .....jazda. Połowę wywaliły ,połowę zjadły,ale po 2 dniach sprzątały nawet z podłogi. Acha,i gdy miały 2 tygogniach przestałam karmić w nocy,6 godzin musiały przespać .Pierwszej nocy trochę marudziły,ale już od drugiej miałam w nocy 6 godzin spania. Wszystkie przeżyły. Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 My podobnie zrobiliśmy z naszymi szczurasami - pierwsze parę dni doprowadzaliśmy je do kultury, ale potem dostały normalnie michę i nie były karmione w nocy - przetrwały :D Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To ja się idę leczyć na głowę :shake: Wysadzam je co godzine na " nocnik " matę , żeby nie sikały po sobie . Jak który pisnie , to sprawdzam , czy go nie ssą . W nocy sama sie budze , zeby je nakarmić .Przecieram chusteczkami niemowlęcymi , karmię niemal na żadanie 7 x na dobę . :roll: Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I dlatego to Ty jesteś psim i kocim Aniołem! :loveu: Quote
Diuna B. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Odpuść sobie dobra kobieto,bo zwariujesz:shake: Wszystkie mioty odchowywałam no czarno-białych gazetach,a nie na matach,które wymieniałam w razie potrzeby,a że czasem było zabrudzone no to trudno.Boks mialy duży, w jednym kącie paskudziły,a w drugim spały. I żadnego karmienia po nocy 3 tygodniowych bysiów. odchowałam w zyciu kilkanaście różnych miotów i wszystkie świetnie się wychowały. Quote
Diuna B. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Acha i u mnie też ssały sobie siurki,ale potem im przeszło. Quote
agnieszkal2 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianka jest Aniołem psim,kocim i...świnkowym:loveu: Quote
viverna Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 filmik rewelacja, ten mały ssacz to prawdziwy postrach butelki, i tych postrachów jest jeszcze siedem... strach pomyśleć Quote
figa33 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ostatnio poczta mnie zadziwia:crazyeye: ale mieszkanko bobasy mają:loveu: .. matko , pięcioraczki to luz przy obowiązkach Bianki wow!! ale świetny filmik !!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts