Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianko - czy Ty w ogóle śpisz czasami?
Jak zwykle podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Miałam swoje szczeniaki w ilości 5 (tzn moja sunia miała) i chociaż ona je prztykładnie karmiła, to ja nie mogłam sobie nigdzie z palcem trafić!!!! A Ty??????????
PODZIWIAM :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
Bianko - czy Ty w ogóle śpisz czasami?
Jak zwykle podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Miałam swoje szczeniaki w ilości 5 (tzn moja sunia miała) i chociaż ona je prztykładnie karmiła, to ja nie mogłam sobie nigdzie z palcem trafić!!!! A Ty??????????
PODZIWIAM :loveu:

Kiepsko sobie radzę :shake:Pocieszam sie jedynie , ze niedługo beda samodzielne ;)

Posted

Diuna B. napisał(a):
Bianko,a może by je zacząć uczyć jeść z miseczki?
Ja swoje 3 tygodniowe zaczęłam uczyć jeść z michy ,nauczyły się w 2 dni i to był kooonieeeec z flachą.

Próbowałam właśnie dać im to Bento . Bento smierdzi ale one były zaineresowane . Trzeba by uczyc kazdego po kolei , polowa jedzenia wylądowała na podłodze :shake:
Ile miałaś szczeniaków ?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Próbowałam właśnie dać im to Bento . Bento smierdzi ale one były zaineresowane . Trzeba by uczyc kazdego po kolei , polowa jedzenia wylądowała na podłodze :shake:
Ile miałaś szczeniaków ?

6 rottweilerków i mamę bez mleka .Postawiłam kaszę mannę na mleku z bardzo drobno mielonym mięsem,maluchy były trochę przegłodzone, dostawiłam do michy i .....jazda.
Połowę wywaliły ,połowę zjadły,ale po 2 dniach sprzątały nawet z podłogi.
Acha,i gdy miały 2 tygogniach przestałam karmić w nocy,6 godzin musiały przespać .Pierwszej nocy trochę marudziły,ale już od drugiej miałam w nocy 6 godzin spania.
Wszystkie przeżyły.

Posted

To ja się idę leczyć na głowę :shake: Wysadzam je co godzine na " nocnik " matę , żeby nie sikały po sobie . Jak który pisnie , to sprawdzam , czy go nie ssą . W nocy sama sie budze , zeby je nakarmić .Przecieram chusteczkami niemowlęcymi , karmię niemal na żadanie 7 x na dobę . :roll:

Posted

Odpuść sobie dobra kobieto,bo zwariujesz:shake:
Wszystkie mioty odchowywałam no czarno-białych gazetach,a nie na matach,które wymieniałam w razie potrzeby,a że czasem było zabrudzone no to trudno.Boks mialy duży, w jednym kącie paskudziły,a w drugim spały.
I żadnego karmienia po nocy 3 tygodniowych bysiów.
odchowałam w zyciu kilkanaście różnych miotów i wszystkie świetnie się wychowały.

Posted

ostatnio poczta mnie zadziwia:crazyeye:
ale mieszkanko bobasy mają:loveu: .. matko , pięcioraczki to luz przy obowiązkach Bianki

wow!! ale świetny filmik !!!:loveu::loveu: