Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co się robi jak sunia urodzi maluchy i okaże się że są zbędne- proste- nalezy je wywalić jak każdy rupieć- na śmietnik.
I taki los właśnie spotkał naszą ósemkę. Tylko... dlaczego ktoś dopuscił do ciązy? Dlaczego nie uspił malców zaraz po urodzeniu? Na co czekał 10 dni? :roll:
Maluszki miały właściwie zostać uśpione. Są jednak już tak duże, że prawie otwierają oczka. U dwóch widać całkie ładne szparki w ślepkach- mają co najmniej 9-11 dni. Są zdrowe, ruchliwe i... głośne. I jak tu zabić takie fajne duże dzieciaki?

I tak szczęśliwą mamusią zastępczą została jak zwykle Bianka :evil_lol: Maluchy są śliczne, kluchowate i o dziwo zdrowe i nawet nie zapchlone. Jedzą jak prosięta, ciamkając głośno z butli, a sikają jak małe hydranty :evil_lol:

Potrzebne jest wsparcie "mamusi" w postaci mleka zastępczego, ew. podkładów.... :oops:

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak by po porodzie wywalili to bym jeszcze nie dziwiła się bo to norma zaczyna się robić. A takie kluchy w śmietniku to juz nowosc wtym państwie :?

Posted

No własnie one są wielkie, już podrośniete, czyściutkie (czyli suka zadbana)...

Jest szcześciu chłopaków i dwie babeczki :cool3: Ten wywalony kołami do góry to chłopak, strasznie energiczny, wyróżnia się :diabloti: a ta obok z malutką trójkątną łatką na karku to wrzaskliwa jak licho dziewczyna....

Posted

No to wyobraźcie sobie teraz,co czuje sunia-ich mamusia.Po tylu dniach,po tylu szczeniorkach,to mleko chyba będzie jej uszami wychodzić:shake:,a jak bardzo za nimi będzie tęsknić:-(.Suni żal,okropny żal...:shake:

Posted

łomatko, jakie śliczności!!! czemu mi się nie napataczają takie 'niespodzianiki'...

a ten taki z szarą główką i czarnymi uszkami - na zdjęciu pudełkowym u góry - to chłopak czy dziewczyna?

a tak w ogóle to w górę kluchy!
Bianko, jakim mlekiem karmisz?

Posted

hehe
podzielić to ja się ewentualnie mogę....
Bianko, prześlij nr konta na pw, dosponsoruję mleczko troszkę...
pls pls podrzuś foty tego małego szarutka z czarnymi uszkami...

Posted

autocytat, bo przeszło bez echa..
[quote name='Gacusiowa']podzielić to ja się ewentualnie mogę....
Bianko, prześlij nr konta na pw, dosponsoruję mleczko troszkę...
pls pls podrzuś foty tego małego szarutka z czarnymi uszkami...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dzięki , już szukam :loveu:

poszło, mam nadzieję, że na parę dni starczy dla głodomorów...
kurcze no... tajemniczy pociąg odczuwam do tego tajemniczego szczeniorka...

Posted

Gacusiowa napisał(a):
poszło, mam nadzieję, że na parę dni starczy dla głodomorów...
kurcze no... tajemniczy pociąg odczuwam do tego tajemniczego szczeniorka...

Dziękuję :loveu:

Agnieszko , oczywiście, ze się przydadzą .
Przepraszam , ze mało sie odzywam , ale jak kończe karmic ostatniego to zaczynam pierwszego :roll: A jeszcze musze je odcedzić , wykupkac , powycierac .....:shake: Nie wyrabiam :oops: