ulvhedinn Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 pucka69 napisał(a):Ulv - to jak weźmiesz dla swoich świń karmę od Bianki? skoro masz tam zakaz wstępu?:eviltong: Poczekam, aż mauż wybędzie na chwilę :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja to nie rozumiem , dlaczego nie spicie , jak możecie :roll: Pucka , dziekuję za karme . Ja wiem , ze świnkowa od klubu , a reszta od Ciebie :multi: Dziękuję Wam wszystkim , tylko ULV nie dziękuje :mad: Ale one śmierdzą :placz: Jak tak sie wejdzie do kuchni , to :grab: Tak , karmie smoczkiem dla kociąt , bo na ten sie załapały . Dlatego jeden sztuka je około 10 minut :shake: Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 staram sie dorównać... pomału, pomału... :evil_lol: a teraz idę spać, bo ja jeszcze mogę! mam tylko dwa szczeniory w końcu... chociaż Gosiara coś tam o nastepnych trzech pisała... :roll: dobrej, spokojnej nocy, Bianko! Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 halbina napisał(a):staram sie dorównać... pomału, pomału... :evil_lol: a teraz idę spać, bo ja jeszcze mogę! mam tylko dwa szczeniory w końcu... chociaż Gosiara coś tam o nastepnych trzech pisała... :roll: dobrej, spokojnej nocy, Bianko! Dobranoc . Czy te szczeniaki nigdy sie nie skonczą ?:roll: Quote
irysek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a ja mam juz igielki dla swinek i takze kupila karme dla nich. ale to sie nie zmarnuje. czy ta z ksiegarni juz odebrana? bo jak bede jechac w pon to moglabym ja przywiezc... zgubilam gdzies ta karteczke co mialam na niej zapisane co kupic, kurczaczki no :roll: Quote
Soema Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Odnalazłam w końcu wątek :roll: się zapodział.. Jakiej pomocy potrzebujesz Bianko? Lepiej wysłać pieniądze, czy paczkę? Ale Cię podziwiam.. i strasznie zazdroszczę takiej determinacji. Jak będę duża i silna też tak będę, o! :cool1: Quote
_beatka_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 W poniedziałek zaniosę do księgarni pucki paczkę mleczka bebilon i drugiego - jeszcze nie wiem jakiej firmy;) niech kluchom idzie w brzuchy:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dopiero sie z nimi uporałam :roll: Co mi potrzeba ? podkłady i płaty ligniny ręczniki jednorazowe nie na rolce , tylko takie w płatkach , bo łatwiej je podkładac jedna reką jak siędrugą karmi mydło w płynie AA chusteczki nasaczane dla niemowlat - teraz mam jakieś " dzidzius " ale nie sa dobre świece zapachowe :cool3: bo jedzie nimi jak licho :shake: gryzaki naturalne witaminy i wapno zamówiłam 2 wiaderka Bento , bo z moich obliczeń wynika , ze jedno starczy na 2 dni :-( karme pupy sucha fantom suki z cycorami :evil_lol: Ciotka Ziutabenia przysłała mi 500zł :loveu: z czego zakupiłam drugie wiaderko Bento , a reszta zostanie na odrobaczanie , ewentualne szczepienie w 6 tyg zycia - jak starczy bo jedna szczepionka to 40 zł i nie daj boże leczenie . Przydała by sie tez kaszka mleczno ryzowa , bo chyba tym Bento nie pociągne wszystkich karmień . A dla mnie środki na uspokojenie , bo słowo daje , ze mam czasem ochote pizdnąc któryms przez okno :shake: Bardzo nad tym ubolewam , ale kiedy ryczy 7 głodnych gnojków , a ten 8 na moich rekach zamiast jesc , bawi sie smoczkiem , to bym go ...............:angryy::mad: Quote
scarlet Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):A dla mnie środki na uspokojenie , bo słowo daje , ze mam czasem ochote pizdnąc któryms przez okno :shake: Bardzo nad tym ubolewam , ale kiedy ryczy 7 głodnych gnojków , a ten 8 na moich rekach zamiast jesc , bawi sie smoczkiem , to bym go ...............:angryy::mad: ziołowe polecam :D i musisz pamiętać, że on bawi się smoczkiem z szacunku do CIEBIE - rozkoszuje się przepysznym jedzonki8em jakie mu przygotowałaś :diabloti: A tak na poważnie - jak ty sobie radzisz - bo ja z jednym mam pełne ręce roboty a co dopiero musi byc z 8 :-o:crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wiem , że one bawia sie smoczkiem dla samej przyjemności ssania . Ale ja nie mam czasu . Oprócz nich mam jeszcze 6 psów , 4 koty i aktualnie 15 świnek w 7 klatkach na leczeniu . Tu nie ma czasu na dopieszczanie :roll: Quote
Foxowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Kurcze może bym miała dom ale nie chcą szczeniaczka... Zdechł znajomym pies ale chcą wziąć jakiegoś w potrzebie starszego. Jak ktoś mógł być tak bez serca. Nie rozumiem takich osób...:shake: Quote
Foxowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 One są cudowne :loveu:. Ale niestety tylko mogę podnieść :placz:. Szczeniaczki znajdziecie swoje domy. Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no szczeniaczki to chyba jeszcze nie do adpocji :( i tu ten bol ze nawet ich oglaszac nie ma co za bardzo, bo kto bedzie mial takie serce by co 4 h godz karmic butelką. Jak tylko się nadadzą to ogloszenia rusza odrazu Quote
Foxowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Chodzi o to aby znalazły domy, a jak będą większe żeby dobrze trafiły :cool3:. Quote
Poker Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 kupcie dezodoranty z tego bazarku,to będzie jeszcze 30 zł na szczeniory :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dezodoranty-bettiny-barty-na-mleko-dla-8-szczeniakow-u-bianki1-123971/ Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jak Twoi znajomi chca starszaka w potrzebie to nawet lepiej- na maluchy z reguły jest więcej chetnych, a dorołe psy "kwitną" miesiącami... Bianeczka, jakie witaminy? Mam akurat sporo- chętnie się podzielę. Takie sypane do żarła? Pachnące kadziedełka mogą byc? :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witaminy sypane . Jak ja im tabletkę dam :oops: Ja i syn mamy astme i kadzidełka nas duszą . :shake:Psie siki też :cool3: Jedzie do mnie Agnieszka , zobaczymy co powie jak wejdzie . Chyba , że przez grzecznosc powie ze slicznie pachnie :evil_lol: Quote
Soema Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To może ja jednak pieniądze wyślę :oops: tyle ile student może.. :roll: Tylko proszę konto na pw :) Quote
Dorothy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianka1` jestes absolutnie cudownym cierpliwym aniolem, mimo zdrowych i calkowicie zrozumialych checi pizniecia ktoryms szczenieciem przez okno masz tyle cech anielskich ze chyba nawet ogien w kominku spieprza przez komin bo za blisko nieba. Czytam, czytam i podziwiam. :calus: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dorothy napisał(a):Bianka1` jestes absolutnie cudownym cierpliwym aniolem, mimo zdrowych i calkowicie zrozumialych checi pizniecia ktoryms szczenieciem przez okno masz tyle cech anielskich ze chyba nawet ogien w kominku spieprza przez komin bo za blisko nieba. Czytam, czytam i podziwiam. :calus: Dzięki .......jak Ty już coś napiszesz .............:evil_lol: Była u mnie Agnieszka . Tak jak myślałam , " nic nie czuła ":diabloti: Potem bede czytac i pisać , bo musze dac dziecku cos jesc :roll: Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bianeczko, jeszcze trochę musisz wytrzymać, wiesz... potem kupki i kałuże będą większe, ale zaczną same jeść i będą sie tarmosić, czyli bawić same ze sobą :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 One już zaczynaja się tarmosić , a ruchy maja jak na zwolnionym filmie :evil_lol: Bardzo dziękuję Fidze za podkłady , strzykawki , lekarstwa dla świnek i mleczko :loveu: A najbardziej za karton z paczki , z którego szczyle maja teraz sliczny domek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts