Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to nie rozumiem , dlaczego nie spicie , jak możecie :roll:

Pucka , dziekuję za karme . Ja wiem , ze świnkowa od klubu , a reszta od Ciebie :multi:
Dziękuję Wam wszystkim , tylko ULV nie dziękuje :mad:

Ale one śmierdzą :placz: Jak tak sie wejdzie do kuchni , to :grab:

Tak , karmie smoczkiem dla kociąt , bo na ten sie załapały . Dlatego jeden sztuka je około 10 minut :shake:

Posted

staram sie dorównać... pomału, pomału... :evil_lol: a teraz idę spać, bo ja jeszcze mogę! mam tylko dwa szczeniory w końcu... chociaż Gosiara coś tam o nastepnych trzech pisała... :roll: dobrej, spokojnej nocy, Bianko!

Posted

halbina napisał(a):
staram sie dorównać... pomału, pomału... :evil_lol: a teraz idę spać, bo ja jeszcze mogę! mam tylko dwa szczeniory w końcu... chociaż Gosiara coś tam o nastepnych trzech pisała... :roll: dobrej, spokojnej nocy, Bianko!

Dobranoc . Czy te szczeniaki nigdy sie nie skonczą ?:roll:

Posted

a ja mam juz igielki dla swinek i takze kupila karme dla nich. ale to sie nie zmarnuje. czy ta z ksiegarni juz odebrana? bo jak bede jechac w pon to moglabym ja przywiezc...
zgubilam gdzies ta karteczke co mialam na niej zapisane co kupic, kurczaczki no :roll:

Posted

Odnalazłam w końcu wątek :roll: się zapodział..
Jakiej pomocy potrzebujesz Bianko? Lepiej wysłać pieniądze, czy paczkę?

Ale Cię podziwiam.. i strasznie zazdroszczę takiej determinacji.
Jak będę duża i silna też tak będę, o! :cool1:

Posted

Dopiero sie z nimi uporałam :roll:

Co mi potrzeba ?

podkłady i płaty ligniny
ręczniki jednorazowe nie na rolce , tylko takie w płatkach , bo łatwiej je podkładac jedna reką jak siędrugą karmi
mydło w płynie AA
chusteczki nasaczane dla niemowlat - teraz mam jakieś " dzidzius " ale nie sa dobre
świece zapachowe :cool3: bo jedzie nimi jak licho :shake:
gryzaki naturalne
witaminy i wapno
zamówiłam 2 wiaderka Bento , bo z moich obliczeń wynika , ze jedno starczy na 2 dni :-(
karme pupy sucha
fantom suki z cycorami :evil_lol:

Ciotka Ziutabenia przysłała mi 500zł :loveu: z czego zakupiłam drugie wiaderko Bento , a reszta zostanie na odrobaczanie , ewentualne szczepienie w 6 tyg zycia - jak starczy bo jedna szczepionka to 40 zł i nie daj boże leczenie .
Przydała by sie tez kaszka mleczno ryzowa , bo chyba tym Bento nie pociągne wszystkich karmień .

A dla mnie środki na uspokojenie , bo słowo daje , ze mam czasem ochote pizdnąc któryms przez okno :shake: Bardzo nad tym ubolewam , ale kiedy ryczy 7 głodnych gnojków , a ten 8 na moich rekach zamiast jesc , bawi sie smoczkiem , to bym go ...............:angryy::mad:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A dla mnie środki na uspokojenie , bo słowo daje , ze mam czasem ochote pizdnąc któryms przez okno :shake: Bardzo nad tym ubolewam , ale kiedy ryczy 7 głodnych gnojków , a ten 8 na moich rekach zamiast jesc , bawi sie smoczkiem , to bym go ...............:angryy::mad:

ziołowe polecam :D i musisz pamiętać, że on bawi się smoczkiem z szacunku do CIEBIE - rozkoszuje się przepysznym jedzonki8em jakie mu przygotowałaś :diabloti:
A tak na poważnie - jak ty sobie radzisz - bo ja z jednym mam pełne ręce roboty a co dopiero musi byc z 8 :-o:crazyeye:

Posted

Wiem , że one bawia sie smoczkiem dla samej przyjemności ssania . Ale ja nie mam czasu .
Oprócz nich mam jeszcze 6 psów , 4 koty i aktualnie 15 świnek w 7 klatkach na leczeniu . Tu nie ma czasu na dopieszczanie :roll:

Posted

Kurcze może bym miała dom ale nie chcą szczeniaczka... Zdechł znajomym pies ale chcą wziąć jakiegoś w potrzebie starszego. Jak ktoś mógł być tak bez serca. Nie rozumiem takich osób...:shake:

Posted

no szczeniaczki to chyba jeszcze nie do adpocji :( i tu ten bol ze nawet ich oglaszac nie ma co za bardzo, bo kto bedzie mial takie serce by co 4 h godz karmic butelką. Jak tylko się nadadzą to ogloszenia rusza odrazu

Posted

Jak Twoi znajomi chca starszaka w potrzebie to nawet lepiej- na maluchy z reguły jest więcej chetnych, a dorołe psy "kwitną" miesiącami...

Bianeczka, jakie witaminy? Mam akurat sporo- chętnie się podzielę. Takie sypane do żarła?

Pachnące kadziedełka mogą byc? :diabloti:

Posted

Witaminy sypane . Jak ja im tabletkę dam :oops:
Ja i syn mamy astme i kadzidełka nas duszą . :shake:Psie siki też :cool3:
Jedzie do mnie Agnieszka , zobaczymy co powie jak wejdzie . Chyba , że przez grzecznosc powie ze slicznie pachnie :evil_lol:

Posted

Bianka1` jestes absolutnie cudownym cierpliwym aniolem, mimo zdrowych i calkowicie zrozumialych checi pizniecia ktoryms szczenieciem przez okno masz tyle cech anielskich ze chyba nawet ogien w kominku spieprza przez komin bo za blisko nieba. Czytam, czytam i podziwiam.
:calus:

Posted

Dorothy napisał(a):
Bianka1` jestes absolutnie cudownym cierpliwym aniolem, mimo zdrowych i calkowicie zrozumialych checi pizniecia ktoryms szczenieciem przez okno masz tyle cech anielskich ze chyba nawet ogien w kominku spieprza przez komin bo za blisko nieba. Czytam, czytam i podziwiam.
:calus:

Dzięki .......jak Ty już coś napiszesz .............:evil_lol:

Była u mnie Agnieszka . Tak jak myślałam , " nic nie czuła ":diabloti:
Potem bede czytac i pisać , bo musze dac dziecku cos jesc :roll:

Posted

Bianeczko, jeszcze trochę musisz wytrzymać, wiesz... potem kupki i kałuże będą większe, ale zaczną same jeść i będą sie tarmosić, czyli bawić same ze sobą :lol:

Posted

One już zaczynaja się tarmosić , a ruchy maja jak na zwolnionym filmie :evil_lol:

Bardzo dziękuję Fidze za podkłady , strzykawki , lekarstwa dla świnek i mleczko :loveu:
A najbardziej za karton z paczki , z którego szczyle maja teraz sliczny domek :loveu::loveu::loveu: