BIANKA1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj przyjdzie córka z wnuczkiem ubrac choinkę , to smarka potrzymają do zdjęć . On jest bardzo kochany :loveu: Pyszczek mu sie wydłużył , urósł i tak pociesznie szczeka :lol: Quote
fizia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Fantastyczny!! I jaki już duży:crazyeye: Quote
halbina Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: hurrrrrrrra Quote
BIANKA1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Panduś pojechał do domku . Ludzie byli już dawno zdecydowani , tylko ja cos nie mogłam sie zdecydowac :roll: Dorosła dwójka dzieci - pełnoletnia . I rodzice . Wszyscy przyjechali . Żeby to już był ten domek . Trzeciego razu nie przeżyję :shake: Było jeszcze kilka innych rodzin chętnych . Mam nadzieję , ze dobrze wybrałam . Quote
figa33 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 bardzo się cieszę , będzie dobrze:lol: Quote
BIANKA1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ja też się cieszę , ale tak umiarkowanie . Przed chwila tez pani dzwoniła o " Padusia " :cool3: Jakos tak boje sie o niego . Niby do 3 razy sztuka ...............:roll: Quote
Poker Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 musi w końcu być dobrze,tym bardziej,że od dawna byli zdecydowani.:lol: Quote
oktawia6 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bianko ryzyko jest zawsze-jesteś wyczulona i słusznie ja ludziom nie wierzę-szczególnie gdy adoptują szczeniaczka w okresie przedświątecznym. jednak plusem ich jest to że nie ma małych dzieci-więc prezent pod choinkę odpada-czas pokaże. Quote
GoskaGoska Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bianko a co wzudzilo twoje wątliwości, ze nie chciała im go wydać odrazu? Jesli ludzi umieli poczekac, aż się zdecydujesz - to znaczy , ze są cierpliwi - a to dla pieska dobrze :p no i skoro wszytscy przyjechali to tez dobrze:) , trzymamy kciuki. A w schroniksu dziewczyny pisały ze ok 20 szczeniakow :( , strach pomyśleć w jakie ręcę idą przed świętami. Quote
BIANKA1 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 GoskaGoska napisał(a):Bianko a co wzudzilo twoje wątliwości, ze nie chciała im go wydać odrazu? Jesli ludzi umieli poczekac, aż się zdecydujesz - to znaczy , ze są cierpliwi - a to dla pieska dobrze :p no i skoro wszytscy przyjechali to tez dobrze:) , trzymamy kciuki. A w schroniksu dziewczyny pisały ze ok 20 szczeniakow :( , strach pomyśleć w jakie ręcę idą przed świętami. Rodzice nie mieli czasu przyjechać , a ja chciałam ich wszystkich i zgode wszystkich , całej rodziny :shake: Jak byli i cos wspomnieli o dziadku , to zaraz zapytałam , czy dziadek tez mieszka z nimi i czy godzi sie na psa .Ale nie mieszka .:cool3: Jednej chetnej kazałam przyniesc zgode właściciela mieszkania ( wynajmowanego ) . Miała załatwic , ale mówiłam , ze psa nie rezerwuję . Ma odezwać się po świętach . Dośc mam juz tych adopcji i miliona rozmów . Quote
GoskaGoska Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No, ale jak wszyscy juz przyjechali to powinno być ok:) i Panduś spędzi święta w swoim mam nadzieję już stały domku. A jak ta druga Pani zapyt się własciciela o zgodę na psa, to przynajmniej będzie świadoma czy może psa adoptowac , więc nie zaszkodzi jak się doinformuje :cool3: Quote
agnieszkal2 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 GoskaGoska napisał(a): A w schroniksu dziewczyny pisały ze ok 20 szczeniakow :( , strach pomyśleć w jakie ręcę idą przed świętami. potwierdzam,byłam wczoraj i rzeczywiście zatrzęsienie szczeniaczków...niektóre godzinami płaczą:-(:-(:-( Bianko,jakby co,to kieruj ich do schronu. Quote
BIANKA1 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dziękujemy za zyczenia . Chetne dzwoniące osoby odsyłam do schroniska . Quote
Recommended Posts