Kara. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :crazyeye: Mus to mus, ale tak dobrowolnie:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 takie jeszcze niedawno były....:loveu: [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/1704/dsc08534gg4.jpg[/IMG] Quote
oktawia6 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='BIANKA1'] A Ty co w takim filozoficznym nastroju ?:diabloti: [/quote] faktycznie był filozoficzny nieco:-( ale lepszy taki niż dupny tak jak dzisiaj:placz: Quote
halbina Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sprawdzamy, jak Wam się śpi, w przerwie na wycieranie podłóg...:p Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='halbina']sprawdzamy, jak Wam się śpi, w przerwie na wycieranie podłóg...:p[/quote] Ty też wycierasz ?:cool3::evil_lol: Quote
halbina Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 właśnie sie uporołam z podłogami... gorzej z oknami, proszą sie juz miesiąc... :roll: Quote
halbina Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uciekam pod prysznić... jeśli wody gorącej starczy na kąpiel... a do pracy na 10.40, więc może jeszcze jakieś klasówki sprawdzę, bo jakos długi weekend okazał sie za krótki... :roll: Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='halbina']właśnie sie uporołam z podłogami... gorzej z oknami, proszą sie juz miesiąc... :roll:[/quote] Niech złożą podanie :diabloti: Moje złożyły , i podanie jest w trakcie rozpatrywania :cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Agnieszko2 , nie moge Ci wysłać pw . Chyba masz pełną skrzynkę :roll: Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witam Wszystkich miłosników śmietnikowych szczeniaków . Malcy ładnie jedza karme moczoną w mleku . Dostaja karme RC dla kociąt , gdyz innej pierniki nie chca jesc . Zamówiłam im dzisiaj ' "Krakvet - najtańszy sklep zoologiczny ------------------------------------------------------ Zamówienie Nr: 98150 Szczegółowa Faktura: Cookie | KrakVet.pl Data Zamówienia: środa, 12 listopad 2008 Produkty ------------------------------------------------------ 1 x ROYAL CANIN Starter Puppy 10kg () = 169,90zł 1 x ROYAL CANIN Mini junior 8,5kg () = 149,00zł ------------------------------------------------------ Podsuma: 318,90zł Darmowa wysyłka (Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej kwoty 99,00zł): 0,00zł Suma: 318,90zł " Jeśli ktos chce dołozyć sie do kosztów , to bedę niezmiernie wdzieczna . Nie mówcie mi , ze mam za duzo karmy , bo 8 szczeniaków z Ostrowia zjało w ciągu miesiąca 3 worki RC :roll: Niewiem jak długo one u mnie beda , ale jak nie zjedza te , to bedzie dla innych na poczatek . Gosiu , wpłyneło 50 zł . Bardzo dziękuję :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 trzeba by bylo zmienic tytule, bo teraz NIE MLEKO, ale skladka na karme Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Teraz maluchy tak mieszkają i robią takie sliczne koopi , marzenie kazdej zastepczej mamusi :cool3::evil_lol: Quote
Dorothy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 O rany, no faktycznie sliczne :ekmm::ekmm::ekmm: leja tez niezle :mdleje: dobrze ze masz taki fajny kojec... Quote
scarlet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 taaaaa kupki to faktycznie są piękniusie :niedowia: Quote
AMIGA Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Koopencje śliczniusie, ale pomiędzy kooopencjami też śliczniusie kluchy. Bianko, teraz może trochę odetchniesz - zwłaszcza w nocy??? Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='AMIGA']Koopencje śliczniusie, ale pomiędzy kooopencjami też śliczniusie kluchy. Bianko, teraz może trochę odetchniesz - zwłaszcza w nocy???[/quote] Dzis już do nich nie wstawałam w nocy . Znaczy , wstawałam i dałam im jesć do misek . Ale juz nie trwało to 1,5 godziny . Pierwsza noc od 2 tygodni udało mi sie przespac , bo tej krótkiej przerwy nie liczę . Tylko trzeba wczesniej karmę namaczac , bo to długo trwa zanim zmięknie . Już będę mogła wyjść z domu , bo 2 tygodnie to tylko na chwile do osiedlowego sklepiku wpadałam . Myślę , że ten najtrudniejszy okres mam za sobą . Teraz rośniemy , usamodzielniamy sie do końca i szukamy domków . Potrzebujemy 8 dobrych domków ,,,,,,,,,,,,,bagatela :roll: Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 to co cioteczka juz je oglaszac?? rozumiem ze jest 6 piesko i 2 sunie? Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='agnieszkal2']Bianko,dostałaś ode mnie pw?[/quote] Tak , ale nie mogłam odpisać , bo masz zapchana skrzynkę :shake: [quote name='GoskaGoska']to co cioteczka juz je oglaszac?? rozumiem ze jest 6 piesko i 2 sunie?[/quote] One jeszcze za małe . Jeszcze z tydzień . Quote
irysek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 bianko i jak sobie radzisz? ze swinkami ktos pomogl w poniedzialek? jesli potrzeba to moge podjechac cos pomoc. przy malcach jednych badz drugich. mam poza tym kilka rzeczy dla swinek :cool3: jesli potrzeba to moge odstapic karme dla kociakow rc, bo mi zostalo troche :multi: napisz kiedy mozna podjechac, ale w taki dzien, zebym mogla cos pomoc, a nie tylko siedziec przy stole i gadac glupoty :lol::evil_lol: (moge przy swinkach pomoc, nalykam sie alertecu i dam rade) Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja im Bianko zrobilam tylko gumtreewroclaw, jesli by byl ktos sensowny to najwyzej umowisz się na odbior pieskow za tydzien lub 2. W taki razie za tydzien zrobie im wiecej ogloszen a narazie nich to jedno sobie wiszi. Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 IRYSKU , teraz nie ma co pomagać , bo klatki wczoraj posprzatałam , a szczeniaki same juz jedzą . Gosiu , dziękuję :lol: Quote
irysek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ok, to podjade tylko te rzeczy przywiezc. moge zabrac chlopaka? chcial szczoszki zobaczyc te male :loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='irysek']ok, to podjade tylko te rzeczy przywiezc. moge zabrac chlopaka? chcial szczoszki zobaczyc te male :loveu:[/quote] Jasne , przecież już go znam . Chyba że to jakis nowy :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts