Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uciekam pod prysznić... jeśli wody gorącej starczy na kąpiel... a do pracy na 10.40, więc może jeszcze jakieś klasówki sprawdzę, bo jakos długi weekend okazał sie za krótki... :roll:

Posted

[quote name='halbina']właśnie sie uporołam z podłogami... gorzej z oknami, proszą sie juz miesiąc... :roll:[/quote]
Niech złożą podanie :diabloti: Moje złożyły , i podanie jest w trakcie rozpatrywania :cool3:

Posted

Witam Wszystkich miłosników śmietnikowych szczeniaków .
Malcy ładnie jedza karme moczoną w mleku . Dostaja karme RC dla kociąt , gdyz innej pierniki nie chca jesc .
Zamówiłam im dzisiaj '

"Krakvet - najtańszy sklep zoologiczny
------------------------------------------------------
Zamówienie Nr: 98150
Szczegółowa Faktura: Cookie | KrakVet.pl
Data Zamówienia: środa, 12 listopad 2008

Produkty
1 x ROYAL CANIN Starter Puppy 10kg () = 169,90zł
1 x ROYAL CANIN Mini junior 8,5kg () = 149,00zł
Podsuma: 318,90zł
Darmowa wysyłka (Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej kwoty 99,00zł): 0,00zł
Suma: 318,90zł "

Jeśli ktos chce dołozyć sie do kosztów , to bedę niezmiernie wdzieczna .

Nie mówcie mi , ze mam za duzo karmy , bo 8 szczeniaków z Ostrowia zjało w ciągu miesiąca 3 worki RC :roll:
Niewiem jak długo one u mnie beda , ale jak nie zjedza te , to bedzie dla innych na poczatek .

Gosiu , wpłyneło 50 zł . Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='AMIGA']Koopencje śliczniusie, ale pomiędzy kooopencjami też śliczniusie kluchy.
Bianko, teraz może trochę odetchniesz - zwłaszcza w nocy???[/quote]
Dzis już do nich nie wstawałam w nocy . Znaczy , wstawałam i dałam im jesć do misek . Ale juz nie trwało to 1,5 godziny . Pierwsza noc od 2 tygodni udało mi sie przespac , bo tej krótkiej przerwy nie liczę . Tylko trzeba wczesniej karmę namaczac , bo to długo trwa zanim zmięknie . Już będę mogła wyjść z domu , bo 2 tygodnie to tylko na chwile do osiedlowego sklepiku wpadałam .
Myślę , że ten najtrudniejszy okres mam za sobą . Teraz rośniemy , usamodzielniamy sie do końca i szukamy domków .
Potrzebujemy 8 dobrych domków ,,,,,,,,,,,,,bagatela :roll:

Posted

[quote name='agnieszkal2']Bianko,dostałaś ode mnie pw?[/quote]

Tak , ale nie mogłam odpisać , bo masz zapchana skrzynkę :shake:

[quote name='GoskaGoska']to co cioteczka juz je oglaszac??
rozumiem ze jest 6 piesko i 2 sunie?[/quote]

One jeszcze za małe . Jeszcze z tydzień .

Posted

bianko i jak sobie radzisz? ze swinkami ktos pomogl w poniedzialek?
jesli potrzeba to moge podjechac cos pomoc. przy malcach jednych badz drugich. mam poza tym kilka rzeczy dla swinek :cool3:
jesli potrzeba to moge odstapic karme dla kociakow rc, bo mi zostalo troche :multi:
napisz kiedy mozna podjechac, ale w taki dzien, zebym mogla cos pomoc, a nie tylko siedziec przy stole i gadac glupoty :lol::evil_lol:

(moge przy swinkach pomoc, nalykam sie alertecu i dam rade)

Posted

Ja im Bianko zrobilam tylko gumtreewroclaw, jesli by byl ktos sensowny to najwyzej umowisz się na odbior pieskow za tydzien lub 2. W taki razie za tydzien zrobie im wiecej ogloszen a narazie nich to jedno sobie wiszi.

Posted

[quote name='irysek']ok, to podjade tylko te rzeczy przywiezc. moge zabrac chlopaka? chcial szczoszki zobaczyc te male :loveu:[/quote]
Jasne , przecież już go znam . Chyba że to jakis nowy :cool3::evil_lol: