scarlet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='BIANKA1'] ciotka................... zobaczysz pójdziesz za to do nieba :loveu: Quote
Poker Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 to pępek czy fujarka na tym zdjęciu :crazyeye: ,bo niedowidzę :roll: Quote
GoskaGoska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bianka a co ty poczniesz jak ci się syn zakocha w 8 psikow;) nowych Quote
BIANKA1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Poker napisał(a):to pępek czy fujarka na tym zdjęciu :crazyeye: ,bo niedowidzę :roll: Toż to śliczny siuraczek :loveu: GoskaGoska napisał(a):Bianka a co ty poczniesz jak ci się syn zakocha w 8 psikow;) nowych Starczy tego dobrego :cool3: Quote
halbina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nieustannie podziwiamy! i działąmy na znacznie mniejszą skalę... :oops: Quote
viverna Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nie wiem kogo bardziej podziwiać - czy śliczne szczeniaczki, czy ich pełną poświęcenia zastępczą Mamę :):-) tak sobie z boku bezczynnie podziwiam, ale gdyby jakakolwiek pomoc była potrzebna, to deklaruję swoje chęci i czas :p Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 I to i to! Ale BIANKO, jesteś wielka! Quote
Gacusiowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a ja życzę całej Bandzie Rozbójników i Naczelnej Niańce dobrej nocy :evil_lol: znaczy przespanej, no! Quote
BIANKA1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No proszę , ile mamy wrocławianek :lol: Sytuację mam prawie opanowaną . Ustawiłam maluchy na jedzenie co 4 godziny . Jedza wiecej , a mnie zostaje około 2.5 godziny na reszte zajęc . Troche sie buntowały i darły , ale już jest ok. Miedzy karmieniami wysadzam je do kojca -to w srodku -i maluchy załatwiaja sie . Dzieki temu nie są już takie ufajtane . Samo karmienie to inna inszosc . Dra się , pchają , kazdy chce jesc pierwszy . Nie zwracam na to uwagi , i karmie każdego do oporu , póki chcą jeść . Zaraz sie położe spać , bo około 2 wypada karmirnie. O Ciotkach z Wrocka pamiętam . Jak coś , to lece jak w dym :lol: Quote
pucka69 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no to paczka wyruszyła kurierem. zawiera: - 20 kg żarcia dla świń - na "P" :cool1: - 7,5 kg karmy suchej dla szczeniaczków, tej, którą polecała Halbina - zabaweckę dla kotecka Quote
halbina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Pucka, ale fullwypas no... świnek na tymczas nie wezmę... boję sie, ale rozważam fretki dwie... hi hi... i zapraszam do mojego cyrku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maluszek-u-halbiny-na-dt-124020/index5.html#post11181126 kot się napraszał... i przeżył! :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 pucka69 napisał(a):no to paczka wyruszyła kurierem. zawiera: - 20 kg żarcia dla świń - na "P" :cool1: - 7,5 kg karmy suchej dla szczeniaczków, tej, którą polecała Halbina - zabaweckę dla kotecka Oj , jak super :multi: Dziekujemy slicznie :loveu: Quote
Gacusiowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dzień dobry Śmietnikowym Rozbójnikom o poranku! i Naczelnej Niańce offkors jak również, choć Ona może mieć w tym temacie zdanie odmienne :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Gacusiowa napisał(a):dzień dobry Śmietnikowym Rozbójnikom o poranku! i Naczelnej Niańce offkors jak również, choć Ona może mieć w tym temacie zdanie odmienne :eviltong: Jaki poranek :roll::evil_lol:Ja juz zaliczyłam 2 karmienia i 2 godzinny spacer po lesie :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Maluchy zassały pandusiowi siuraczka :roll: Ma opuchnietego i czerwonego . Co robić ? Quote
GoskaGoska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kurcze a weterynarz zaprzyjazniony przez telefon ci nie udzieli CI info? np czy moze jakims kremem mu smarowac, albo oklady? Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 GoskaGoska napisał(a):kurcze a weterynarz zaprzyjazniony przez telefon ci nie udzieli CI info? np czy moze jakims kremem mu smarowac, albo oklady? Już dzwoniłam . Mam przemywac riwanolem i dawać ceruvit w kroplach :cool1: No i zimne okłady :cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/kama-pilnie-szuka-domu-wroclaw-prosze-o-ogloszenia-124166/#post11185297 Proszę o podnoszenie Kamy . Quote
NaamahsChild Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ooo.. cielaki tak często mają, które nie zostały karmione piersią.. Czym je karmisz kochana? Przez smoczek? Quote
Dorothy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 znajac Bianke i jej nie-opiekowanie sie szczenietami,to jest bliska tego by karmic je piersia. Wlasna. Powstrzymuje ja chyba tylko ilosc przychowku :evil_lol: Quote
pucka69 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 chciałam tylko powiedzieć, że 20 kg karmy dla świń sponsoruje nasz Klub Świnkowy. Ja tylko kupiłam dla szczeniaków i zabaweckę dla kotecka. Czy koteckowi się ona podoba? Quote
ulvhedinn Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Bianka mnie zaprosiła, ale pod nieobecność mauża- "bo jak mnie zobaczy to mi łeb urwie" :razz: I żeby nie było, że tylko Bianka ucierpiała "dzięki" mnie: Pół życia straciłam,pokaż mi jak żyć! Wyrwana z koszmaru!DS na cito!Wro - Dogomania Forum :oops: ..proszę o zaglądanie.... Quote
pucka69 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ulv - to jak weźmiesz dla swoich świń karmę od Bianki? skoro masz tam zakaz wstępu?:eviltong: Quote
Recommended Posts