BIANKA1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']Bianka znow ten pisal, ja mu porostu podam nr do Ciebie, ale wyczyscilam skrzynke i nie moge znalesc twoje nr zeby podac proszé przyslij mi. ps dzis tez powinna byc wplata od moje kuzynki, 50 zl przelala na szczylki[/quote] Dziękuję :loveu: mój tel . 604 116 056 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/5366/p1020342640x480dx4.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img90/p1020342640x480dx4.jpg/1/][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/p1020342640x480dx4.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ok nr wyslany to zobaczmy czy Pan zadzwoni. Jesli Bianka chcesz to ja mogę zacząc juz je oglaszac. Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']ok nr wyslany to zobaczmy czy Pan zadzwoni. Jesli Bianka chcesz to ja mogę zacząc juz je oglaszac.[/quote] Ale te lenie nie chca same jesć :placz: Pamietam , jak mi A Visenna przyniosła wiosną te 6 , to one były maleńkie ale same jadły .A te za piernika nie chcą . Jak im wsadzam ryjki do misek , to prychaja , wrzeszcza , cofaja sie , a co najwyżej ssa z podłogi to co wychlapały . Kara boska z tą szarańczą :-( Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 heheheh ja w sumie wiem, ze to nie smieszne dla ciebie, jak bym byla w Pl to bym od Ciebie 2 zabrala, ale teraz nie mam jak. Wiem, ze kazdy pisze , zeby by wzial , ale.....i tak wciąz biedna masz cala 8 a my się tylko zachwycamy. Gdby ktos byl naprawdę odpowiedzialny i cierpliwy to moza by bylo nawet na butelce, ale wiadomo jak to z ludzimi roznie bywa. no maluszki nie obijac się tam i robic postepny w nauce. Bianko a jak tam odrobaczalas je juz, zeby robali nie dostaly . Quote
NaamahsChild Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Biankuś, ja myślę, że je odrobaczyć by trzeba, i to szybciutko, bo to podstawa, przynajmniej z tego powodu by ewentualnych sraczek nie było..:razz: Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 To mi jeszcze napiszcie , jak ja mam je teraz odrobaczyć . Mało , ze sraja jeden na drugiego , to jeszcze beda srały robalami :roll: Jak pójdą do dużego kojca , i beda panowały nad wyborem miejsca na załatwianie sie , to je odrobaczę . Teraz nie wyobrażam sobie tego :shake: One sraczki nie maja na szczęście . Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hm to sie czlowiek cale zycie uczy , nie miala do czynienie z takimi maluchami i nie wiedzialam, ze psiaki zawsze mają robaki, i ze po tab wtedy wylaza, myslalam ze po to się daje tab , zeby wlasnie sie ewentualnie nic z nich nie wyleglo jesli są jakies jajka, tylko zeby te jajka zabic. Oj maluchy maluchy zaczniej jesc wreszcie same, zeby ciotka odpoczęla trochę. Quote
halbina Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Maluchy, pora zacząć samym pochłaniać żarełko, bo cioteczka juz nie wyrabia z wami... :mad: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='halbina']Maluchy, pora zacząć samym pochłaniać żarełko, bo cioteczka juz nie wyrabia z wami... :mad:[/quote] Zaczeły . Utopiły mi cała kuchnie . Myłaś kiedys podłogi o 2.3 w nocy ? :cool3::roll: Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='BIANKA1']Zaczeły . Utopiły mi cała kuchnie . Myłaś kiedys podłogi o 2.3 w nocy ? :cool3::roll:[/quote] Ja myłam, nie tylko z żarła... Krę mam, pamiętasz? :evil_lol: Quote
Diuna B. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Właśnie myję bo mam od wczoraj kociaka z urwanym kawałkiem łapki i ostrą biegunką.Daję mu węgiel,więc podłoga czarna:evil_lol: Quote
Diuna B. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='BIANKA1']Ale my durne jesteśmy :roll:[/quote] ...i tak nam to już zostanie....:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Nie da się ukryć, że macie rację..... :diabloti: Durneśmy..... Quote
oktawia6 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='BIANKA1'] Ale my durne jesteśmy :roll: [/quote] widzę że Bianka godzina 3 w nocy-podłoga utytłana i czas refleksji nadchodzi nad sensem naszego jestestwa:evil_lol:-nad nami samymi-czasem ciekawie jest wyjśc z siebie i potrzec na to wszystko z boku-jako my ale nie my-i wówczas ciekawe refleksje nadchodzą. ale patrz tak Bianka: szklanka do połowy pełna - może chociaż Ty to potrafisz;) Quote
Korenia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Pocieszające jest to, że im więcej kup się pojawia, im więcej krzyczą, im więcej do sprzątania, im więcej jedzą.... tym szybciej je oddasz do nowych domów, bo starsze :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='oktawia6']widzę że Bianka godzina 3 w nocy-podłoga utytłana i czas refleksji nadchodzi nad sensem naszego jestestwa:evil_lol:-nad nami samymi-czasem ciekawie jest wyjśc z siebie i potrzec na to wszystko z boku-jako my ale nie my-i wówczas ciekawe refleksje nadchodzą. ale patrz tak Bianka: szklanka do połowy pełna - może chociaż Ty to potrafisz;)[/quote] A Ty co w takim filozoficznym nastroju ?:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='AngelsDream']Mam nadzieję, że już z górki. :)[/quote] A owszem . I to dosłownie . Malcy awansowali do dolnego kojca , bo w kuchennym juz sie nie mieścili . Jednak dostali do dyspozycji jedynie 1/3 powierzchni , coby nie łazili i gubili sie od " norki ". Jedzą jako tako . Jedne lepiej inne gorzej . Nie daje im juz smoczka , bo i tak dławili sie , jakby pierwszy raz go w dziobach mieli :shake: Dziwne to wszystko . W południe ssa , a wieczorem juz nie potrafia , za to same jedza :roll:Upaprane są jak nieboskie stworzenia . Wylizuja się nawzajem . Nie są juz tak niemowleco pękate . Ale mam nadzieje , ze głodne nie sa , bo z miseczek wszystko znika . Sieroctwo to okrutna rzecz . Trzeba szybko dorosnąć . Nie ma czasu na " pieszczoty " .Jeszcze chwieją sie na łapkach . Jeszcze noski ląduja w miskach . A juz muszą byc dorosłe :-( Quote
Soema Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale pomyśl, że to dzięki Tobie "muszą" dorosnąć :) jak tak patrzę na godziny Twoich postów to mnie to przeraża.. Ale może małe Ci odpuszczą w końcu :diabloti: (w kojcu..:eviltong:) Quote
AngelsDream Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No to teraz już szybko pójdzie... Trzymam kciuki. Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 a ja bym napisala inaczej, ze dzieki Bance to [B]one mają szansę dorosną[/B], inaczej by ich juz na swiecie nie bylo Quote
ice_t Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Własnie dotarłam na ten watek, przeczytałam go od deski do deski i powiem jedno Bianka gratulacje :Rose::Rose::Rose:nie wiem czy mimo mej miłości do zwierzat miała bym tyle siły i samozaparcia co ty. Psiaki sa ślicznie odchowane :loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dziękuję Wam . Jednak gdyby ULV najpierw zadzwoniła , to zgodziła bym sie wziac 2 szczenieta . Nigdy bym nie wzięła 8 :shake:. Szkoda że ten co je wyrzucił , nie uspił ich po urodzeniu , lub nie zostawił przy suce jeszcze te 2 tygodnie :roll: Mam nadzieję , ze kiedys zostanie mu to policzone :mad: Quote
halbina Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 i ja mam taką nadzieję. A podłogę myłam o 3.00 w nocy nieraz... bo jakos wtedy większy spokój i można to zrobić metodycznie, dokładnie, w spokoju... Quote
Recommended Posts