enia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Podnosze Diego, właśnie wyszło słońce, jest nadzieja ,że pies sie podsuszy.......:roll: po dwóch dniach ulewy....... Quote
Charly Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mru napisał(a):gorący apel do wszystkich! jest szansa na ten domek... :roll: co Paweł mówił.... tylko tak trzeba Diego przetrzymać do PONIEDZIAŁKU RANO gdziekolwiek żeby się mu nic nie stało! no i enia mówi, że jest w słabym stanie :( jeśli ktoś ma taka możliwość.... to PROSZĘ BARDZO :( jesteśmy też w stanie coś tam zapłacić - bo może hotelik? 3 dni... :shake: tu wszystko wchodzi w rachube. nawet wolny kawalek dzialki, ogródka- do poniedzialku:modla::modla::modla: przeciez on nie będzie siedzial i czekal na Was do poniedzialku:shake: Quote
Miśka84 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deszcz ze śniegiem pada :placz: Quote
Miśka84 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Może ktoś odstąpi mu łazienkę, balkon??? Już sama nie wiem :shake: Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 u nas na szczęście chwilowo słońce ale co z tego? zimno jak 150... boże :shake::shake::shake: Quote
asiamm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jak nie da rady go nigdzie przechować to w poniedziałek będziemy z mru go szukać (mam nadzieję że do skutku). to może zebrać do kupy miejsca, w których się pojawiał w Błoniu: PKP, Biedronka, Marc Pol, blok Eni, gdzieś jeszcze? żeby wiedzieć gdzie szukać Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 O rany ! Podnoszę chociaż... Wiem,że to nic,ale może ktoś zauważy... Quote
evita. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dziewczyny- a może ktoś miałby możliwość przetrzymania Diego do poniedziałku na jakiejś działce, ogódku itp. Ten domek to dla niego jedyna szansa. Nie można jej zmarnować :shake:. P.S. W razie jakby udało się załatwić na ten czas hotelik to się dokładam jakby co ;) P.S. 2. Czy ktoś może ostatnio widział tego psiaka w typie leonbergera ? Quote
Ziutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 asiamm napisał(a): w których się pojawiał w Błoniu: PKP, Biedronka, Marc Pol, blok Eni, gdzieś jeszcze? Okolice Stadionu i Technikum Technologii Żywności. Evita...psiaka w typie Leosia widziałam ostatni raz bodajże we wtorek, pisałam tutaj na wątku :roll: Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 słuchajcie, oczywiście nadal szukamy PRZECHOWALNI dla Diego! na te dni trzy czy dwa... :roll: i jeszcze druga sprawa. my będziemy w poniedziałek w Błoniu około 10. (bo korki) kto JESZCZE może nam pomóc? ;) szukać Diego :( wiem, że asiamm może :D dla enii już pewnie będzie za późno (eniu, Paweł może Cie potem podwieźć, ale myślę, że to niewiele da? prawda?) Quote
asiamm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 evita. napisał(a): P.S. 2. Czy ktoś może ostatnio widział tego psiaka w typie leonbergera ? ja dzisiaj rano widziałam. sypnęłam jej suchej karmy ale nie chciał/a :shake: za to się do mnie przyczepił/a i odprowadził/a do samego tunelu, po drodze uderzając mnie pysiem w nogę i merdając ogonem :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mru napisał(a):słuchajcie, oczywiście nadal szukamy PRZECHOWALNI dla Diego! na te dni trzy czy dwa... :roll: Pojadę dzisiaj do Urzędu :cool3: ohh zapewne się ucieszą jak mnie znowu zobaczą :diabloti: :evil_lol: zapytam czy nie mają żadnego kojca policyjnego (tak jak np. w Brwinowie) lub po prostu, jakiegoś miejsca gdzie mogliby Diego przetrzymać. Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ziutka napisał(a):Pojadę dzisiaj do Urzędu :cool3: ohh zapewne się ucieszą jak mnie znowu zobaczą :diabloti: :evil_lol: zapytam czy nie mają żadnego kojca policyjnego (tak jak np. w Brwinowie) lub po prostu, jakiegoś miejsca gdzie mogliby Diego przetrzymać. oh no zapytaj.... :roll: bo szans chyba na nic innego nie ma... Quote
Charly Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 oby się udalo:roll: (Mru sorry przyszlam zaspamowac, ale goldeny nas gonia:placz:- oddawajcie glosy) Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 tak :) głosujcie na Przyborówko! :) bo goldeny nas gonią :diabloti::eviltong: podpis Charlyego (sorry za off) Quote
Charly Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dzięki:oops::modla::multi: NO to ja napisze w odwecie, że Potrzeba miejsca do poniedzialku dla Diego ( i nie bac się, bo jak nie wypali dom to trudno będzie schron- miejsce tylko do poniedzialku więc!!!) Quote
enia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 asiamm napisał(a):ja dzisiaj rano widziałam. sypnęłam jej suchej karmy ale nie chciał/a :shake: za to się do mnie przyczepił/a i odprowadził/a do samego tunelu, po drodze uderzając mnie pysiem w nogę i merdając ogonem :evil_lol: to okropne uczucie tak zostawiać psa......ja jestem ciekawa czy ona woli ulice czy musi być na ulicy skoro tak przy tej Harcerskiej urzęduje...... niech no Diego odjedzie bezpiecznie to byśmy sie nią zajęły...... Burci nie ma?:shake: Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 mocno trzymajcie kciuki, bo nie wiemy jak to wyjdzie.... :roll: aha, a terierek jutro zostanie na naszą klasę wstawiony :) więc koniecznie foty róbcie jak spotkacie leonkę czy coś! Quote
evita. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 asiamm napisał(a):ja dzisiaj rano widziałam. sypnęłam jej suchej karmy ale nie chciał/a :shake: za to się do mnie przyczepił/a i odprowadził/a do samego tunelu, po drodze uderzając mnie pysiem w nogę i merdając ogonem :evil_lol: No właśnie ja też zauwazyłam, że ona do jedzenia jakoś specjalnie nie jest chętna, tylko prosi o kontakt z człowiekiem, głaski itp. Asiu- a sunia była bardzo przemoczona itp ? Ciekawa jestem gdzie ona nocuje i czy ma jakiekolwiek schronienie. Quote
asiamm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 enia, Burci nie wiedziałam już :shake: evita, sunia sucha była, tylko te długaśne dredziska zwisająca z ogona niefajnie wyglądają (jak doczepione sznurki). dzisiaj była blisko stacji, od paru dni pracują tam jacyś robotnicy i ona obchodziła ich dookoła zaciekawiona. jak się do niej wyciąga rękę to widać, że się obawia, ale jak już ręka głaszcze to jest zadowolona Quote
Julie Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no i co z tym tymczasem? Bo ja też się mogę dołożyć. A słuchajcie nie macie jakiegoś znajomego, starszej osoby u której mógłby być do poniedziałku. Można by tej osobie zapłacić za tymczas. Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 szorstek dodany na wątek terierków :roll: (dziękujemy, rito!) ten post: http://www.dogomania.pl/forum/f28/nasze-jedyne-marzenie-kochajacy-dom-teriery-121853/#post10985069 sam dół :) Quote
mru Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 wanda szostek napisał(a):Podnoszę psiaki z Błonia. dziękujemy :) w ich imieniu... i wszystkich innych im podobnych :( które giną na mrozie... eeeh :shake: hej, nikt nie może przechować Diego do poniedziałku? :( Quote
asiamm Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ziutka napisał(a):Pojadę dzisiaj do Urzędu :cool3: ohh zapewne się ucieszą jak mnie znowu zobaczą :diabloti: :evil_lol: zapytam czy nie mają żadnego kojca policyjnego (tak jak np. w Brwinowie) lub po prostu, jakiegoś miejsca gdzie mogliby Diego przetrzymać. i jak? bardzo się cieszyli? :cool3: a co do pytania mru o wielkość szorstkiego - to on jest mniej więcej jak onek tylko bardziej krępy Quote
Recommended Posts